bazár, predaj, inzercia, predám

♥ Ružové tenisky Reebok Ortholite ♥

Kategória: Topánky, obuv

Cca 2x obuté bez poškodenia. V krásnej ružovej farbe. Veľkosť 38. Pohodlie a trvácnosť zaručí zvršok topánok Reebok Classic Leather z prírodnej kože a textilného materiálu. Komfort zvyšuje pružná mäkká vložka OrthoLite, ako aj pena EVA zodpovedná za potrebné odpruženie krokov. Celok bol osadený na priľnavej gumenej podrážke, ktorá dobre izoluje chodidlá od povrchu. Bez krabice. Cena je bez poštovného! Tovar späť neberiem! Píšte len cez mail!!! Na telefón neodpovedám! KUK moje ostatné inzeráty ♥
♥ Ružové tenisky Reebok Ortholite ♥
Podobné inzeráty
Reebok tenisky
Kultové tenisky REEBOK z jemnej prémiovej kože. Skull Grey / Saddle Brown Veľkosť: 37,5 Sedí na vnútornú dĺžku: 24 cm Ako nové, obuté raz na reklamné foto. Kožený zvršok pre pohodlie Nízky strih dizajnu pre elegantnú a sofistikovanú siluetu EVA medzipodrážka Gumová podrážka Vnútorný jazyk s nápisom Reebok Unikátne detaily na každej obuvi poukazujú na dôležité roky a miesta v histórii spoločnosti Reebok Či už je váš štýl odvážny, klasický alebo nadčasový, alebo čokoľvek medzi tým, tieto tenisky sú správna voľba. Aj keď idete s trendom, zachováte si svoju individualitu.
Reebok Lite 3.0 unisex bežecké tenisky veľ. 38.5
Nove, obute len na vyskusanie, predaj z dovodu neadla velkost Výhody Vložka absorbujúca nárazy V telocvični, posilňovni alebo parku – nech ste kdekoľvek, užite si šport. Uľahčia vám to topánky s tlmiacou vložkou OrthoLite, vyrobenou na báze mäkkej polyuretánovej peny. Silné viazanie V tejto športovej obuvi sa budete cítiť sebaisto a pohodlne počas tréningu. Tento model - vďaka šnúrkam - dobre priľne k celému chodidlu a pri cvičení sa nešmýka. Ľahký zvršok Zvršok je vyrobený z ľahkého a priedušného materiálu, ktorý znižuje potenie chodidiel. Ide o perfektný model pre každodenný tréning - vonku aj v posilňovni. Ergonomická vložka Tento model športovej obuvi - vďaka vložke z materiálu - poskytuje výborné odpruženie celého chodidla a dostatočnú cirkuláciu vzduchu vo vnútru. Praktická podšívka Pohodlné vnútro, podšité látkou, s dostatočnou ventiláciou. Detaily produktu Materiál a starostlivosť Zvršok: Látka - Materiál Obsahuje netextilné časti živočíšneho pôvodu: Nie Podrážka: Vysokokvalitný materiál Technológie: Arch Support, Comfort Footbed, Ortholite Vložka: Textil Vnútro: Textil
Reebok x Victoria Beckham Club C
Unisex prémiové tenisky z edície Reebok x Victoria Beckham Club C v bezchybnom stave. 1-2 krát obuté. V balení textilné vrecko/taška na tenisky. S dokladom o kúpe z e-shopu Reebok. - zvršok hladkej a brúsenej kože - kožená podšívka - veľkosť 43 (dĺžka stielky 280mm) - kód GW5373 Osobný odber v Krompachoch, po dohode v SNV/GL alebo zašlem Poštou/Packetou.
Dámske bežecké tenisky Reebok veľkosť 38
Predám dámske biele tenisky Reebok Fusium Run 20. Ako nové, bez poškodení, použité len 2x. Veľkosť je 38, 24,5 cm. Kupované v zahraničí, nesadla mi veľkosť. Viac na:
Dámske tenisky Reebok 37,5
Šedo ružové tenisky Reebok, materiál brúsená koža, vhodné na užšiu nohu, v zachovalom stave bez poškodení. Veľkosť 37,5 - vnútorná dĺžka 24 cm.
Reebok Nano X2
Nové, nenosené unisex tréningové tenisky Reebok Nano X2. S dokladom o kúpe z e-shopu Reebok. - Flexweave zvršok - Floatride Energy Foam medzipodrážka - All-Surface gumená podrážka - veľkosť 42.5 (dĺžka stielky 281 mm) - kód GY2295 Osobný odber v Krompachoch, po dohode v SNV/GL alebo zašlem Poštou/Packetou.