bazár, predaj, inzercia, predám

-ZNÍŽENÁ CENA rekreačný RD priamo pri jazere, vhodný na býva

Kategória: Domy

Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie.

POPIS
Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog.
Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou.
RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta.
RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať.

- postavený z tehly
- zateplený
- elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty)
- vŕtaná studňa
- predpríprava na el. žalúzie
- predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky)
- predpríprava na rekuperáciu
- predpríprava na kamerový systém
- exteriér s výsadbou zelene
- na pozemku žumpa 12 m3
- 2x parkovacie miesto pred domom

Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný.

DISPOZÍCIA
Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej.
1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza
2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta

LOKALITA
Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá.
Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu.
Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka.
Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás.

PARKOVANIE
2x parkovacie miesto pred domom

Viac info:

CENA NEHNUTEĽNOTI: 299.000,- €

TOPPONUKA
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 60.44m²
Obytná plocha: 110.78m²
Celková rozloha: 110.78m²
Rozloha pozemku: 217m²
Úžitková plocha: 110.78m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Energetický certifikát: A
Okná: plastové
-ZNÍŽENÁ CENA rekreačný RD priamo pri jazere, vhodný na býva
Podobné inzeráty
Rekreačný dom pri jazere s mólom, Boldog, okr. Senec
Ponúkame na predaj rekreačný dom s celoročným bývaním pri jazere v katastri obce Boldog, okres Senec Rekreačný dom sa realizuje priamo pri jazere s vlastnou plážou a mólom. Dom je samostatne stojaci s rovnou strechou, prepojený skladom so susedným domom. Projekt stavby rieši 2 samostatné 4 izbové nepodpivničené bungalovy. VÝMERA pozemku: 371 m2 zastavaná plocha: 133 m2 úžitková plocha domu: 101 m2 terasa 1: 20m2 terasa 2: 3m2 exterierový sklad: 10m2 DISPOZÍCIA Pred domom sú 2 parkovacie státia, ktoré budú na spevnenej ploche. Vstup na pozemok je zo severozápadnej strany. Záhrada je orientovaná na juhovýchod, kde je vstup na súkromnú pláž s mólom. Dom má prípojku na rozvod elektrickej energie, vlastnú studňu, vykurovanie je zabezpečené infra samoregulačnými vykurovacími fóliami, odkanalizovanie domov vedie do vlastnej vodotesnej 12 m3 žumpy. DISPOZÍCIA Rekreačný dom je v tvare obdĺžnika. Zo vstupnej chodby je priamo vstup do šatníka, do troch samostatných izieb - spálne a dvoch detských izieb, ďalej do kúpeľne s WC a samostatného WC. Z chodby sa pokračuje do zadnej časti domu, kde je umiestnená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou. Z obývacej izby sa vstupuje na terasu a do záhrady. K domu prislúcha sklad o výmere 10m2 so vstupom z exteriéru. A súkromná pláž s priamym vstupom do jazera. TECHNICKÉ PARAMETRE - železobetónová základová doska (izolácia proti vlhkosti, zateplenie) - postavený z tehly TermoBRIK, vonkajšie zateplenie spolu s fasádou 15cm - strecha domu je plochá s oceľovo-betónovou stropnou doskou so zateplením a hydroizoláciou a štrkovým násypom, - plastové okná Salamander bielej farby SL76 – šesťkomorové trojsklo, - terasové posuvné dvere systém HST portál Salamander - hliníkové vchodové dvere trojsklo - vnútorné sádrové omietky - biela farba, potery, elektrické rozvody ukončené zásuvkami, - vykurovanie - el. infra so samoregulačnými vykurovacími fóliami, termostaty v každej miestnosti, zásobník na TUV, - zámková dlažba na dve parkoviská a chodník, - oplotenie z troch strán zeleným pletivom a bránka. Vlastné mólo na brehu jazera. - V rekreačnom dome je predpríprava na alarm, predpríprava na krb, predpríprava na klimatizáciu do každej izby a predpríprava na na elektrické vonkajšie žalúzie. LOKALITA - Okolo jazera sa tiahne súkromná ulica, ktorá je vybudovaná z betónu. Okruh jazera má dĺžku 1km. Cesta je osvetlená a lemovaná zeleným pásom s výsadbou mladých stromov. - Rekreačná lokalita patriaca do katastra Boldog, 5 minút od okresného mesta Senec, 25 minút od hlavného mesta Bratislava a pre milovníkov golfu 20 minút do golfového rezortu Hrubá Borša. Lokalita je skĺbením pocitu bezpečného domova v tichom prostredí a relaxu pri vode. - Zároveň dáva možnosť využívať všetky výhody mesta, nachádza sa v blízkosti okresného mesta Senec (inštitúcie, banky, školy, škôlky, konanie rôznych kultúrnych podujatí, prechádzky na Slnečný
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
DIZAJNOVÝ BUNGALOV PRIAMO PRI JAZERE, S VLASTNÝM MÓLOM DO JA
Elegantný, dizajnový 4-izbový bungalov priamo pri jazere, s vlastnou plážou, vlastným mólom, v rezidenčnom areáli Green residence, Hrubá Borša. Rozloha: zastavaná plocha: 132 m2 pozemok: 471 m2 Green residence je to miesto, kde sa budete cítiť celý rok ako na dovolenke. Tento rezidenčný areál sa nachádza v srdci nádherného celoročne upraveného golfového areálu. Dom je situovaný v jednej z najlukratívnejších častí golfového areálu, priamo pri jazere s vlastným vstupom do jazera a s dych berúcim výhľadom priamo na golf. Ponúka ideálny priestor nie len pre nadšencov golfu, ale pre každého, kto túži po modernom bývaní v príjemnom a tichom prostredí. Tento jedinečný bungalov je vynikajúco hermeticky uzavretý, to znamená, že v lete si drží izbovú teplotu a v zime neprepúšťa teplo von. Dom má taktiež najmodernejšie 4 klimatizačné jednotky s filtráciou a ionizáciou. Je postavený z tehly a zateplený. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie a sú v ňom použité tie najkvalitnejšie materiály. Elegantný štýl tomuto domu dotvára elegantná kuchyňa s prémiovými spotrebičmi značky KLARSTEIN, HANSGROHE, či BOSH a taktiež dizajnový biokrb v obývačke. Dom má plastové 6-komoré okná s el. hliníkovými žalúziami, veľkoformátovú taliansku dlažbu a tiež moderné dizajnové steny s kvalitným benátskym štukom. - kolaudácia 2018 - postavený z tehly, zateplený - vynikajúco hermeticky uzavretý - teplovodné podlahové kúrenie - talianska veľkoformátová dlažba - kvalitné elektrické žalúzie - biokrb - 4x najmodernejšia klimatizácia s filtráciou a ionizáciou - elegantné podsvietenie stropu v obývačke a v spálni - predpríprava na alarm - predpríprava na kamerový systém - povala s úložným priestorom - nízke mesačné náklady - kanalizácia - 3x parkovacie miesto pred domom - minimalisticky a zároveň funkčne využitý exteriér domu - elegantné osvetlenie exteriéru domu Dispozícia domu: vstupná chodba – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu – spálňa s výhľadom na jazero a golf – 2x samostatná izba – veľká kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou – tech. miestnosť s výstupom na povalu – hosť. toaleta. Exteriér domu tvoria 3 terasy so zámkovou dlažbou, kde horná terasa slúži na príjemné posedenie s výhľadom na golf, stredná terasa má priestor na zapojenie výrivky či vonkajšej sauny a spodná terasa bola plánovaná na grilovanie a oddych priamo pri jazere s vlastným mólom priamo do jazera. Celý exteriér domu je teda funkčne využitý, pôsobí elegantne a nevyžaduje si veľkú údržbu. Najelegantnejší dojem tomuto exteriéru domu dotvára jeho večerné osvetlenie na jednotlivých terasách a častiach rodinného domu. Tento rodinný dom sa predáva kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať. Tak čo? Je tento dom to pravé vysnívané bývanie pre Vás? Ak áno, neváhajte ma kontaktovať na tel.č. . Cena nehnuteľnosti: 519.000,- €
- Iba 2 km od Senca ,ZNÍŽENÁ CENA RD priamo pri jazere, Bold
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ výnimočný dvojpodlažný 4-izbový RD situovaný priamo pri jazere s priamym vstupom do jazera v obci Boldog, iba 2 km od Senca. POPIS Tieto nadštandardné architektonicky prepracované rodinné domy sú situované v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tieto domy Vám takéto bývanie ponúkajú. Ak máte radi vzdušné inetriéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. Vytvára dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom RD sa predávajú v stave holodomu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudované. Dispozícia RD: Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta RD A - 110,78 m2 + 217 m2 - 285.000,- € V STAVE HOLODOMU RD B - 110,78 M2 + 217 m2 - 299.000,- € DOKONČENÝ DO ŠTANDARDU RD JE MOŽNÉ DOKONČIŤ DO ŠTANDRADU PODĽA POŽIADAVIEK KLIENTA LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko. Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. PARKOVANIE 2 x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA Cena rodinného domu je 285.000,- EUR TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
Afyreal  video predaj pôv 4izb dom - Šulianske jazero, ticho
Ponúkame Vám na predaj celoročne obyvateľná chata s možnosťou trvalého pobytu na Šulianskom jazere. Plocha: úžitková 120m2, pozemku 341m2.Stav objektu: novostavba. Cena 249.900,- eur plus provízia RK 5.000,- eur Ponúkame Vám na predaj celoročne obyvateľnú chatu pri Vojke nad Dunajom, na Šulianskom jazere. Plocha: úžitková 120m2, zastavaná 60m2, pozemku 341m2. BÝVAJTE NA DOVOLENKE CELÝ ROK Poďte si užívať pokojné leto pri obrovskom jazere so súkromnou plážou a mať Bratislavu iba na skok.... AFYREAL Predaj luxusná chata pri Šulianskom jazere na lukratívnom, slnečnom, južne orientovanom pozemku 341m2 Murovaná 10r. novostavba výnimočná, nadčasová stavba 3 izby - ak potrebujete, je možnosť doplnenia priečky a vytvoriť opäť 4 izby 120m2 obytnej plochy - poschodie s nádhernými schodami pitná voda, kanalizácia a elektrika... všetko, čo potrebujete k pohodlnému bývaniu na polievanie záhrady vlastná studňa 18m top relax, tiché prostredie, v tesnom spojení s prírodou a pritom na skok do Bratislavy dych vyrážajúce západy slnka, jasne viditeľná hviezdna obloha v lete bez svetelného smogu z mesta lokalita s najväčším počtom slnečných dní na Slovensku možnosť prihlásenia k trvalému pobytu iba 20km od Čunova, Šamorín kompou 12km, Gabčíkovo 10km- je dobré mať auto Šulianske jazero - Aupark 30min jedinečné jazero 30 minút cesty autom od Bratislavy s čistou vodou na kúpanie, vodné športy alebo rybárčenie luxusné prevedenie obkladu stavby Devínskym kameňom iba 4 takéto nadštandardné stavby domy v danej lokalite pre milovníkov prírodných materiálov fantastická poloha, ľahký prístup vode, rožný pozemok možnosť parkovania z dvoch strán parkovanie pre dve autá na pozemku ľahká dostupnosť aj prístup na diaľnicu D4 Keď vstúpite do chaty, očarí vás nádherný otvorený priestor s čistými líniami a praktickým rozmiestnením izieb. Na prízemí veľká spoločenská miestnosť s kuchynským kútom a majiteľmi veľmi oceňovanou komôrkou na všetko, čo potrebujete mať po ruke. Samostatná toaleta s oknom, veľký, murovaný sprchovací kút a technický kútik s malou práčovňou na poschodí majitelia otvorili vybúraním dvoch priečok nádherný presvetlený priestor zaliaty slnkom ponechali praktický šatník, ktorý môže slúžiť ako samostatná izba perfektné rozmiestnenie izieb umožnilo vytvoriť na poschodí ďalšiu kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou šikovný architekt dokázal v danej stavbe skĺbiť prvky moderného štýlu s jednoduchou praktickosťou veľká zastrešená terasa poskytuje priestor na trávenie času na posedenie s priateľmi alebo umiestnením pinpongového stola Pozemok je v prenájme od Urbariátu na 66 rokov ako všetky chaty pri Vojkovskom a Šulianskom jazere
Predaj rodinný dom pri čarovnom jazere, Vojka nad Dunajom
Ponúkame Vám na predaj novostavbu, nadštandardný, jednopodlažný 2 - izbový dom v krásnej lokalite pri jazere, v malebnej obci Vojka nad Dunajom, vzdialenej od Bratislavy 30 minút, vhodný na celoročné bývanie. Dom sa predáva vo vyhotovení, ktorého súčasťou sú: Vinylové parkety v celom dome, obklad kúpeľne, kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanou chladničkou, 2x klimatizačná jednotka, plastové izolačné okná, drevená prestrešená terasa. Dom je situovaný v tichom, bezpečnom prostredí s množstvom zelene v lokalite pri jazere Vojka, nachádza sa v oplotenom súkromnom areáli s vlastnou strážnou službou. Dispozícia domu: kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, spálňa, vstupná chodba, kúpeľňa s WC, terasa. Viď priložený pôdorys. Okolie a vybavenosť: Dom je situovaný v tichom, bezpečnom prostredí s množstvom zelene v čarovnej lokalite pri jazere Vojka, nachádza sa v oplotenom súkromnom areáli s vlastnou strážnou službou. Cena nehnuteľnosti je 139.900,- eur vrátane kompletného právneho servisu. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím kedykoľvek, aj vo večerných hodinách a cez víkend: , mail: romana@