bazár, predaj, inzercia, predám

100 receptov z kuchyne Lidla - úplne nová

Kategória: Kuchárky

Osobný odber v Starej Ľubovni
100 receptov z kuchyne Lidla - úplne nová
Podobné inzeráty
Radosť z pečenia Zbierka receptov
Predám zbierku receptov. Zbierka obsahuje 80 receptov. Obsah: 1. Rýchlo a jednoducho - 12 receptov 2. Chlieb stokrát inak - 6 receptov 3. Sladké a kysnuté pečivo - 8 receptov 4. Muffiny a trené cestá - 7 receptov 5. Sušienky a čajové pečivo - 7 receptov 6. Slávnostné torty a múčniky - 14 receptov 7. Z domácej kuchyne - 9 receptov 8. Pečieme na slano - 8 receptov 9. Zákusky a dezerty - 9 receptov Cena: 4€ + poštovné. /// Posielam iba po prevode peňazí na osobný účet, na dobierku neposielam!/// V prípade zájmu na kontaktujte emailom. Tel.číslo je vymyslené!
Tajomstvo mojej kuchyne,Moje skvelé koláčiky,Cupcaky  .....
Ponúkam na predaj : Makrónky 30 receptov na perfektné sladkosti -7€ Lucia SUKENIKOVA: Moje skvelé koláčiky -6€ Kolektív: Cupcaky a koláčiky-5€ Viac ako 100 receptov na koláčiky a drobné pečivo Kolektív: Mrazené jogurty & spol.-4€ Mrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky. KAMILA MAGALOVA: Tajomstvo mojej kuchyne-9€ Kniha je rozdelená do troch častí. V prvej časti sú recepty hostiteľky Kamily Magálovej, druhá časť je tvorená receptami jej hostí z radov hercov a iných známych ľudí a tiež v nej nájdete zaujímavé recepty divákov, ktorí sa zúčastnili natáčania. V tretej časti knihy sú recepty profesionálnych šéfkuchárov, ktorí taktiež varili v relácii. Ku každému receptu je fotografia jedla a tiež fotografia z natáčania, na ktorej sú zachytené momenty z natáčania relácie. Tajomstvo mojej kuchyne 2-9€ Kuchárska kniha Tajomstvo mojej kuchyne 2 obsahuje 122 receptov z televíznej relácie Tajomstvo mojej kuchyne s Kamilou Magálovou a jej hosťami. Kniha je doplnená fotografiami z natáčania relácie. Tajomstvo mojej kuchyne 3-9€ Recepty v knihe sú delené na recepty Kamily Magálovej, Pavla Pospíšila, hostí a profesionálnych kuchárov. Ku každému receptu je priradená fotografia jedla a taktiež fotografia známych osobností, ktoré jedlo pripravovali v TV relácii. Sladké Tajomstvo mojej kuchyne-12€ Obsahuje 106 najpopulárnejších sladkých receptov, z ktorých takmer polovica je po prvýkrát obohatená o odľahčenú verziu, ktorej autorkou je fitness trénerka Lucia Medeková. Takto upravené recepty obsahujú výpočet kalórií na 1 porciu v nízkokalorickej verzii a náš tip na pohybovú aktivitu, ktorou aj takýto zákusok spálite úplne. Kniha obsahuje množstvo fotografií z nakrúcania TV relácie, a každý recept má svoju veľkú farebnú fotografiu. knihy sú vo veľmi dobrom stave +poštovné, kontakt antusova@
Lidl Tradičná kuchyňa moderná, Cukráreň podľa Adriany Polák
Tradičná kuchyňa moderná – Lidl kuchyňa, pekný stav, veľký formát, cca 232 strán, Cena 4 € + poštovné ... Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov, 50 receptov pre celú rodinu, Kuchárska kniha, ktorá rastie spolu s Vaším dieťaťom, veľký formát, pekný stav, ako nová – ešte zabalená vo fólii, počet strán cca 168, Cena 5 € + poštovné ... kniha Lidl Cukráreň podľa Adriany Polákovej, 62 overených chutných receptov, Počet strán cca 177. pekný stav, Cena 6 € + poštovné, … kniha 100 receptov z Kuchyne Lidla, Počet strán cca 224. pekný stav, Cena 6 € + poštovné, ak obe knihy spolu, tak cena 10 €. môžete si prevziať osobne v Bratislave – časť Nivy. Pozrite si aj moje ďalšie knihy.
100 receptov z Kuchyne Lidla
Predám knihu 100 receptov z Kuchyne Lidla. Úplne nová, ešte zabalená. Cena 5 eur. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
100 receptov z kuchyne Lidla (NOVÁ)
Predám NOVÚ knihu "100 receptov z kuchyne Lidla". Kniha je nová, v pôvodnej fólií, bez poškodení. K cene tovaru je potrebné pripočítať poštovné. V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. Cena 6 eur + poštovné platí pri platbe vopred na účet. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Predám novú knihu 100 RECEPTOV Z KUCHYNE LIDLA
Predám úplne novú, ešte zabalenú knihu 100 receptov z kuchyne Lidla. Cena je 10,-€ + pošta, prípadne najlepšie osobný odber. Bližšie informácie cez email alebo cez mobil. ďakujem.