bazár, predaj, inzercia, predám

100 spôsobov ktorými si zbytočne komplikujeme život-Dušan Ka

Kategória: Ostatné

Dušan Kadlec - 100 spôsobov ktorými si zbytočne komplikujeme život

1x čítana

top stav

dobierka nie!
100 spôsobov ktorými si zbytočne komplikujeme život-Dušan Ka
Podobné inzeráty
Motivačné knihy
Predám knihy od výmyslu sveta vo výbornom stave (raz čítané/nové). Chcem získať sebavedomie 5€ Som idealista (Len tak o živote) 5€ Návod na šťastný život 4€ Jemné umenie mať veci v p**i paži 6€ 100 spôsobov ktorými si zbytočne komplikujeme život 8€ Stres nepriateľ násťročných 5€ Spolu 30€ Pozri aj ďalšie moje inzeráty ;)
Motivačné a sebarozvojové knihy
Predám knihy: - K.Casey - Zmeňte svoju myseľ a váš život sa prispôsobí - 3 eurá + poštovné - R.Sharma - Líder bez titulu - PREDANÁ - R.Sharma - Svätec, surfista, CEO - 7 eur + poštovné - V.E.Frankl - Hľadanie zmyslu života - 7 eur + poštovné - D.Kadlec - 100 spôsobov, ktorými si zbytočne komplikujeme život - 10 eur + poštovné. Knihy boli iba raz čítané a sú vo vynikajúcom stave. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať na e-mail. Telefónne číslo je neplatné.
Predám knihy
Rôzne knihy na predaj, vo vynikajúcom stave Vaříme pro kojence a batolata - 11€ 100 spôsobov, ktorými si zbytočne komplikujeme život - 8€ Biznis a pasívny príjem - 8€ Kuchařka pro autoimunitní řešení - 6€ 10-dňová očista so zelenými smoothies - 6€ Whole 30 - 20€
Motivačná literatúra
Výborná motivačná kniha->100 spôsobov, ktorými si zbytočne komplikujeme život
knihy
predám tieto knihy- úplne nové, nečítané. Bear Grylls (vhůru, příběhy skutečné odvahy, let duchů, hořící anďelé) Absint, prvá pomoc, hlas z púšte, lotor, temnejšia než noc, 100 spôsobov ktorými si zbytočne komplikujeme život, meče slova, neviditeľná invázia.
Audiokniha s CD Ivo Toman
Predám 3 dielne video školenie od Ivo Toman - Instinkt zabijáka: 1. Strategie Ako dosiahnuť zisk niekoľkých miliónov korún na jedného zamestnanca? Aké sú hlavné strategické a marketingové chyby? Prečo je lacnejšie dať ľuďom odstupné, ako nedodržovať stratégiu? Kedy sú zľavy a výpredaje zbytočné a kedy nie? Aké chyby robíte vo vzťahu ku konkurencii? Ako získate „nespravodlivé“ výhody oproti konkurencii? 2. Marketing Akých 9 znakov spojuje 80% úspešných značiek a firiem? Akých 9 najčastejších chýb tvorí 89% neúspechov značiek a firiem? Prečo 90% produktov a firiem neuspeje? Ako nájdete tu časť firmy, ktorá je o stovky až tisíce percent ziskovejšia ako zbytok firmy? Poznáte počítače značky Mikromiko? Tie vyrábala Nokia. Chcete vedieť, prečo ich už nevyrába? Ako vybudujete úspešú značku v 5-tich krokoch? 5 spôsobov, ako sa neodlíšite, 12 spôsobov, ako sa odlíšite, a postup v 4 krokoch, ako na to? 3. Zavádění změn ve firmách Zmeniť chovanie jedného človeka je ťažké. Zmeniť ho u 20 alebo u 200 je takmer nemožné, ale ide to. Chcete vedieť, ako na to? Prečo majú ľudia strach zo zmien? Ako zvýšite výkony ľudí v celej firme skokovo a s malou námahou vďaka emočným zážitkom? V ktorých šiestich prípadoch sú zmeny zbytočné alebo dokonca škodlivé? Ako si poradíte s odporcami zmien? 3 samostane balené školenia komplet Cena - pri predaji samostatne každé školenie 40e. Všetky 3 školenia = 100e