bazár, predaj, inzercia, predám

115 plus

Kategória: Inteligentné hodinky

predam nove smart hodinky 115 plus naramok modrej farby
115 plus
Podobné inzeráty
Fitness naramok Umax U-Band 107 Plus HR
Predam uz nevyuzivany fitness naramok Umax 107 Plus HR s bordovym naramkom Bez poskodeni. K zariadeniu mam aj dalsie 3 ks farebnych silikonovych naramkov zelenej, cervenej a modrej farby. Cena za vsetko spolu Popis UMAX U-Band 107 Plus HR Čierna Šikovný náramok novej generácie s kontinuálnym meraním tepovej frekvencie 24 hodín. Meranie tepovej frekvencie 24 hodín U-Band 107 Plus HR meria v malých intervaloch 24 hodín denne tepovú frekvenciu vďaka fotoelektrickému senzoru v kombinácii s prepracovaným a presným algoritmom a poskytuje tak presné údaje o kontinuálnej tepovej frekvencii, aby ste mali informácie o rozsahu tepovej frekvencie počas dňa a počas cvičenia. Meranie pohybových aktivít počas dňa Nech ste kdekoľvek, vstavaný senzor zaznamenáva kroky, vzdialenosť, čas aktivít a spálené kalórie. Ak si nastavíte funkciu upozornenie na dlhé sedenie, náramok vás na to včas upozorní svojimi vibráciami. Jednorazová aktivita Náramok tiež ponúka meranie časovo obmedzenej konkrétnej aktivity ako je cvičenie, beh, bedminton, basketbal a ďalšie. Po zapnutí tejto funkcie začne odpočítavať čas. Po ukončení možno sledovať túto aktivitu v aplikácii na telefóne. Možnosť pripojenia GPS Mobilná aplikácia ponúka možnosť sledovať športovú aktivitu vrátane dát s GPS na telefóne vrátane mapy s trasou pri aktivite. Pokyny pre dýchanie Náramok ponúka funkciu podpory pri dýchaní a uvoľnenie pri cvičení. Na displeji uvidíte názorne fázy nádychu a výdychu podľa tepovej frekvencie. Ukazovateľ počasia Náramok ukazuje na displeji aktuálne počasie a predpoveď na dva dni. Automatické meranie kvality spánku a budenia U-Band 107 Plus HR automaticky rozpozná váš stav spánku, vrátane stupňa spánku a času, keď ste boli hore. Po synchronizácii dát s mobilnou aplikáciou môže užívateľ skontrolovať on-line graf ukazujúci trend spánku, a nastaviť tichý alarm, ktorý vás ticho prebudí do nového dňa. Upozornenie na prichádzajúci hovor Pri prichádzajúcom hovore začne U-Band 107 Plus HR ticho vibrovať a zobrazí meno volajúceho alebo číslo volajúceho, pokiaľ je telefón v dosahu náramku (do 10 metrov). Nezmeškáte tak žiadny dôležitý hovor. Vzdialené fotografovanie Užívateľ môže ovládať smartfón pre zhotovené fotky stlačením tlačidla na náramku alebo otočením zápästia. Upozornenie na stratu telefónu Keď prekročíte určitú vzdialenosť medzi telefónom a náramkom, začne náramok vibrovať. Funkcia nájdi telefón Náramok ponúka funkciu nájdenie telefónu. Stačí prepnúť do príslušného režimu a kliknúť na displej náramku. Telefón začne zvoniť alebo vibrovať, takže ho ľahko nájdete. Jednoduchá a prehľadná aplikácia v češtine - VeryFitPro Aplikácia pre synchronizáciu dát s náramkom je veľmi prehľadná a ľahko sa ovláda. Ponúka všetky prehľady aktivít počas dní, týždňov i mesiacov. Užívateľ si môže nastaviť denný cieľ počtu krokov a spánku
Predam smart hodinky
Dobry den, predam inteligentne hodinky. Ceny su za kus. Prosim kontaktovat cez mail. 1 obrazok honor band 5 1ks (nova nabijacka) - 20e 2 obrazok fitbit charge 4 (nova nabijacka) - 25 3 obrazok amazfit bip (nova nabijacka) - 20 4 obrazok Brook Pocket Auto Catch (nemam nabijacku ale funguje to)(nie su to hodinky) - 20 huawei band 2 (nova nabijacka) - 10 ID 115 Plus HR Smart Watch (novy remienok, nabijanie cez usb)- 10 5 obrazok pthtechus detske (nove nabijacky) - 20 2ks bez zvieratka 1ks ma v sebe zvieratko delfina 1ks ma v sebe zvieratko opicku
Garmin remienok fenix 5s plus tyrkysový
Predám úplne nový tyrkysový remienok s rýchlym zapínaním Easyfit na hodinky garmin, dizajn fenix 5s plus. Pasujú na modely fenix 5s, 5s plus, 6s. Šírka remienka je 20 mm. Mam aj iné farby pošlem nasledne foto. Cena remienka je 10€ / ks. Pošlem poštou na dobierku cena poštovného je 2.8€. nie je problém aj osobne v Za kraji poprípade sa dohodneme.
Garmin remienok fenix 5x plus oranžový
Predám úplne nový oranžový remienok s rýchlym zapínaním Easyfit na hodinky garmin, dizajn fenix 5x plus. Pasujú na modely fenix 3, 5x, 5x plus, 6x, pasuje aj na radu Enduro a Tactix delta. Šírka remienka je 26 mm. Mam aj iné farby pošlem nasledne foto. Cena remienka je 10€ / ks. Pošlem poštou na dobierku cena poštovného je 2.8€. nie je problém aj osobne v Za kraji poprípade sa dohodneme.
Garmin remienok fenix 5 plus svetlo modrý
Predám úplne nový svetlo modrý remienok s rýchlym zapínaním Easyfit na hodinky garmin, dizajn fenix 5 plus. Pasujú na modely fenix 5, 5 plus, 6 sériu forerunner 935, 945. Šírka remienka je 22 mm. Mam aj iné farby pošlem nasledne foto. Cena remienka je 10€ / ks. Pošlem poštou na dobierku cena poštovného je 2.8€. nie je problém aj osobne v Za kraji poprípade sa dohodneme.
Garmin fenix silikonový kryt
Predám úplne nový silikonový kryt čiernej farby na telo hodiniek. Kryt pasuje na hodinky garmin fenix 5s, 5s plus 6s, fenix 5, 5 plus, 6, fenix 5x, 5x plus 6x. Mam aj iné farby pošlem nasledne foto. Cena je 5€ / ks. Pošlem poštou na dobierku cena poštovného je 2.8€. nie je problém aj osobne v Za kraji poprípade sa dohodneme.