bazár, predaj, inzercia, predám

15 všetko možné

Kategória: Ostatný nábytok

Poprosím najprv čítajte

Sada nožov
Forma na volské oko
poháre, šálky
Okrúhla forma - Priemer 25 CM, výška 5.5 cm, a mnoho iného (všetky základné fotky sú v inzerátoch)...

Cenu PONÚKNITE

V prípade záujmu poprosím SPRÁVU

Na dobierku posielam len po úhrade poštovného vopred

Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty
15 všetko možné
Podobné inzeráty
Kovová skrinka IKEA, 100% stav, biela aj čierna
Kovová skrinka, vhodná do interiéru aj exteriéru. Má 3 poličky. Je z ocele, dokonale odolná, preto je možné ju umiestniť aj v kúpeľni, alebo na balkóne. Vhodné aj do šatne, alebo kancelárie, má dierku, cez ktorú je možné dať zámok a skrinku uzamknúť. Šírka 40 cm, Výška 86 cm, Hĺbka 35 cm. Max. Zaťaženie police: 17 kg. Podľa odporúčaní Ikea by skrinka mala byť upevnená o stenu. Ale stojí pekne rovno aj bez pripevnenia o stenu. Je možné dať aj 2 skrinky na seba a získať tak viac úložného priestoru na menšej ploche. Cena je 40 €/ ks Mám 2 kusy z bielej farby, a 6 ks z čiernej farby. V Ikei ju už nedostať. Osobný odber v Malackách. Každý utorok viem zabezpečiť rozvoz po Západnom Slovensku za drobný príspevok na naftu (5 - 10 €). Pozrite aj ďalšie moje inzeráty (kliknite nižšie vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenia užívateľa"). tel, Whatsup: mail: alcidne@
Luxusný Provence kovaný nábytok
Krasny nový kovaný Provence nábytok, ktorý doplní, oživí doplní aj tú najobyčajnejšiu izbu o originálne jedinečné kusy. Neexistujú dva rovnaké kusy, všetko vyrábané vo Francúzsku na zákazku. Jedná sa o set troch kusov Budoir-lenoška vhodná na umiestnenie konča nôh postele alebo do obývačky či haly-chodby, nižší taburet a toaletný stolík ktorého súčasťou sú zrkadlo a poličky (fotené bez koli odrazu interiéru v zrkadle). Farba šedo-strieborná, umývatěná, zo sedákom je možné poťah sňať a oprať je na zips, ľahko umývateľné a čistiteľný povrch. Tento krasny originálny nábytok Vám určite bude slúžiť veľmi dlho-veľmi odolný materiál. V prípade záujmu ma kontaktujte priamo na uvedené číslo. Prevzatie -možné osobne alebo za poplatok dovoz, nakoľko sa jedná o väčšie kusy treba s tým počítať. AK MÁTE ZÁUJEM O KÚPU KONTAKTUJTE MA URČITE SA DOHODNEME
Predám rohový kancelársky stôl HOBIS
Stôl ergo rohový - 160x120 cm L kontajner 5 zásuviek hĺbka 60 cm kvalitné kancelárske kreslo - ekokoža Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je v dobrom stave, takmer nepoužívané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Predám kvalitný kancelársky nábytok HOBIS
Stôl + kontajner 5 zásuvkový: Stôl pracovný rovný 120 cm hl60 - GE 1200 - predávame za 100Eur Kontajner 5 zásuviek hĺbka 60 cm predávame za 100Eur kvalitné kancelárske kreslo - ekokoža predávame za 70Eur 2x kresielka GRATIS (v prípade kúpy celej zostavy) Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je v dobrom stave, takmer nepoužívané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Komplet starožitná retro obývačka
Skvelý stav! Predám kompletné vybavenie obývačky / spoločenskej miestnosti. Najlepšie všetko spolu: vešiaková skriňa, rozkladací zväčšovací stôl so stoličkami, dve lampy falošný kryštál, dva okrúhle stoly rôznej výšky aj so stoličkami, gauč s knižnicou čo sa rozloží na posteľ, sekretár s vitrínou, šuflíkmi odkladacím pristorom a skriňou. všetko v skvelom stave, takmer vôbec žiadne známky používania (iba gauč je viac opotrebený). Predávam všetko na fotkách, platí do zmazania, pri serióznom a rýchlom jednaní dohoda istá.
Komoda variabilna
Predam variabilnu komdu. Minimalny a maximalny rozmer je na foto. Hlbka je 47cm. Je mozne si ju prisposobit a menit podla potreby a nalady :) Kupna cena bola 990€. Je mozne ju spojit s dalsou komodou (komoda zo srstou) ktoru inzerujem.