bazár, predaj, inzercia, predám

159 CM ATOMIC REDSTER S9 SERVOTEC 2019

Kategória: Lyžovanie

Použité lyže ATOMIC REDSTER S9 SERVOTEC 2019, power woodcore, titanium powered + Atomic X12 TL s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1065

Rádius a dĺžka:
12,1 (159cm);
Parametre:
116,5-68-102,5 (159cm);

Pôvodná cena: 956€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Atomic Redster S9 sú športové slalomové lyže. Sendvičová konštrukcia v kombinácii so 100% camberom je Redster S9 doslova zbraň. Krátke - rýchle oblúky vo vysokom tempe to Redster S9 vie najlepšie, ale nemusíte sa báť, že za 2 hodiny už nebudete mať silu - technológia Vám veľa síl ušetrí.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI:

rýchle začatie oblúka
rýchle prehranenie v oblúkoch
technológia Servotec Vám dodá ešte viac istoty

TECHNICKÉ PARAMETRE A ŠPECIFIKÁCIA:

VIAZANIE - Atomic X 12 TL

JADRO - celodrevené s 2 titanalovými pláty

TITANIUM POWERED
Lyže sú vybavené dvoma vrstvami titanalu - táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.

POWER WOODCORE
Celodrevené jadro Power Woodcore je vyrobené kombináciou tvrdého a pružného dreva a je zárukou výborných vlastností.

FULL SIDEWALL
Lyže majú sendvičovú konštrukciu, ktorá zaručuje presný prenos energie do hrán a dlhú životnosť kľúčových vlastností.

SERVOTEC
Servotec je prevratná technológia v ovládaní lyží. Lyže sú oveľa ľahšie ovládateľné a pokojnejšie pri vysokej rýchlosti.

HIGH-SPEED SIDECUT
Menšie sidecut znamená väčšiu stabilitu, ale s rovnakým pocitom ako u lyží s väčším krojením, vďaka technológii Servotec
159 CM ATOMIC REDSTER S9 SERVOTEC 2019
Podobné inzeráty
154 cm použité dámske lyže ATOMIC CLOUD 12 SERVOTEC 2020
Lyže sú použité v dobrom stave bez závad, s nastaviteľným viazaním na všetky veľkosti. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LY200278 Výrobca:ATOMIC Viazanie:Atomic X 12 TL Pre koho:Dámske Typ lyží:Slalomky / All mountain / All round Typ lyžiara:Rekreačný / Pokročilý / Expert Dĺžka lyží:154cm/14,7m radius Rad Cloud je najobľúbenejší a najpredávanejší radom dámskych lyží od Atomic. Od tohto roku sú navyše lyže vylepšené o technológii Servotec. Pre dámy a slečny, ktoré si radi užijú rýchlu športovú jazdu na zjazdovke a požadujú od lyží presné zatáčanie v oblúkoch. Lyže Cloud 12 sú najvyšším modelom z radu Cloud, prevzaté zo závodnej rady lyží Atomic Race Ti. Tieto zjazdové lyže radu Atomic sú veľmi obľúbené, pretože v sebe spájajú lyžiarskej technológie účelovo pre ženy, ako je: - Servotec light sa vyznačuje drážkou Servotec vo vrchnej časti lyže, ktorá tlmí vibrácie a poskytuje stabilnú jazdu. - štýlový čierny a biely dizajn - odľahčená konštrukcia
183 cm ATOMIC REDSTER GS D2 FIS BEZ VIAZANIA TOP stav
Použité lyže ATOMIC REDSTER GS D2 3.0 RACE STOCK FIS, woodcore, Ti, race rocker BEZ VIAZANIA ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_2002 Rádius a dĺžka: 26,2 (183cm); Parametre: 102-67-87 (183cm); Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. FIS verzia v perfektnom stave. Závodné lyže Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS Lyže radu Redster sú vôbec najrýchlejšími lyžami, čo Atomic ponúka - to pravé pre pretekárov a lyžiarov závislých na rýchlosti. Vďaka technológii Doubledeck 3.0 sa lyža ľahko ovláda a je super výkonná. Tohtoročnú sezónu Atomic tiež pridáva ďalšie vylepšenia - Race Interface, špeciálna vložka pod viazaním, ktorú využívajú aj jazdci Svetového pohára s cieľom zlepšiť riadenie a priľnavosť hrán k povrchu.Pre výkonné, presné lyžovanie pri dôsledných najvyšších rýchlostiach. Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS zahŕňa v sebe veľa technológií známych zo svetového pohára. Tieto lyže sú ideálne na pretekové lyžovanie a rýchle a výkonné lyžovanie na zjazdovke. Doubledeck 3.0 technológia poskytuje veľmi vysoký účinok tlmenia, výbornú akceleráciu a ľahšiu iniciáciu oblúka. Atomic rovnako zakomponoval zúženú bočnicu Sidewall pre vyššiu akceleráciu, navyše s dreveným jadrom Power Woodcore a titánovými vložkami pre vyššiu stabilitu. Ski kategória-pretekárske lyže, lyže na zjazdovku RACE ROCKER- 5/95/0 5% rocker na špičke lyže DOUBLEDECK 3.0- voľne posuvná výstuha hlavného jadra pre lepšie absorbovanie vibrácií a zvýšenú stabilitu. Predné spojky sú mäkšie pre ľahšie zahájenie oblúka, zadné sú tvrdšie kvôli razantnejšej akcelerácii. RACE INTERFACE-táto špeciálna platňa pod viazaním je využívaná pretekármi svetového pohára. Platňa je navrhnutá s nižším postavením pre presné vedenie lyží počas oblúka a maximálny účinok hrán na tvrdých snehoch. TAPERED SIDEWALL- hrubšia bočnica smerom k zadnej časti lyže pre razantnejší výjazd z oblúka. POWER WOODCORE-celodrevené jadro PW je vytvorené kombináciu tvrdého a ľahkého dreva a je zárukou výborných vlastností. TITANIUM POWERED-lyža je vystužená dvoma vrstvami titanalu. Jedna vrstva pod a druhá nad jadrom – táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.
dámske ATOMIC CLOUD SELECT SERVOTEC, 2019, TOP stav
Použité dámske lyže ATOMIC CLOUD SELECT 2019 SERVOTEC, light woodcore, titanium + Atomic X 12 TL ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190052 Rádius a dĺžka: 14,7 (154cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 110-70-95 (154cm); Pôvodná cena: 725€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Dámske zjazdové lyže Atomic Cloud sú najobľúbenejšie a najpredávanejšie radom od Atomic. A to úplne právom. Technológia full sidewall sa stará o presné vyjdenie oblúka v každej rýchlosti. Kovová tyč Servotec pripevnená na povrchu lyže udržuje lyžu permanentne v tzv. predpätí, tlmí vibrácie, ktoré pri jazde vznikajú, a zvyšujú stabilitu aj ovládateľnosť lyže. Podobnú funkciu plní aj ľahké drevené jadro. Lyže navyše obsahuje titánový Stabilizer, ktorý zlepšuje vedenie pri kontakte so snehom. Lyže sú vybavené viazaním X 12 TL s váhovým odporúčaním do 120 kg. Atomic Cloud Select je lyža vhodná predovšetkým pre rekreačné lyžiarky a pokročilých. Svojou konštrukciou sa hodí na upravené zjazdovky. Radius 14 - 17 metrov (Podľa dĺžky lyže) umožňuje vyjdenie dlhších oblúkov. Odľahčená konštrukcia zlepšuje ovládateľnosť lyže.
149 CM ATOMIC REDSTER XT 2018
Použité lyže ATOMIC REDSTER XT 2018 Orange/blue, Power WOODCORE, TITANIUM energyzed + Atomic MERCURY 11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1076 Rádius a dĺžka: 10,5 (149cm); Parametre: 124-72-105 (149cm); Pôvodná cena: 599€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Atomic Redster XT je jedním z nejlepších sjezdových modelů nové řady Redster XT. Spojuje závodní technologii nejen s All Mountain vzhledem, ale i s All Mountain citem pro hravou, lehkou jízdu na sjezdovce. Technologie - Full Sidewall, Race Rocker a dřevěné jádro Power Woodcore, které dělá lyže super stabilní a spolehlivě tlumí vibrace i při vysokých rychlostech. Multi radius XT Cross Turn poskytuje perfektní kombinaci obřího slalomu a slalomu. Lyže jsou perfektně použitelné na upravené sjezdovce i občasné zabloudění do neupraveného terénu.
Lyže ATOMIC REDSTER XT 130 a lyžiarky ATOMIC REDSTER JR 4
Predám málo používané lyže ATOMIC REDSTER XT130 s palicami a lyžiarky ATOMIC REDSTER JR4 - 23/23,5 - 277mm. Predám aj zvlášť lyže za 80,- EUR a lyžiarky za 40,-EUR. Na dobierku posielam po úhrade poštovného vopred (po skúsenostiach s neprevzatými dobierkami)
ATOMIC REDSTER XT
Použité lyže ATOMIC REDSTER XT ORANGE/blue, Power WOODCORE, TITANIUM stabilizer + Atomic XTO 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1073 Rádius a dĺžka: 72 (157cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 125,5-72-107,5 (157cm) Pôvodná cena: 569€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Sjezdové lyže Atomic Redster X s vázáním Atomic XTO 10 Ti - sportovní lyže určené těm nejnáročnějším lyžařům. Vhodné na upravené sjezdovky. Určeno pro: muže i ženy Schopnosti lyžaře: sportovní lyžař Určení lyže: univerzální Jádro lyže: Power Woodcore, Titanium Stabilizer, Full Sidewall, Race Rocker