bazár, predaj, inzercia, predám

2 domy: novostavba Bungalov + rodičovský dom

Kategória: Domy

Na predaj - novostavba RD typ bungalov + rodičovský dom, v tichej bočnej ulici obce Brekov. (len 6 km od mesta Humenné)
Bungalov je priestranný, štýlový, 3 obytné miestnosti, hala, kuchyňa, jedáleň, šatník, práčovňa, technická miestnosť.
Dom je napojený na všetky IS.
Kúrenie: plynový kotol, podlahové kúrenie, krb v obývacej hale.
Pozemok s ovocným sadom o rozlohe 1.860 m2.
Tiché prostredie s výhľadom na hrad Brekov.

Rodičovský dom:
V cene je aj druhý rodičovský dom:
3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, možnosť zobytniť podkrovie, čiastočne podpivničený.
Vhodné využiť na podnikanie, ambulanciu, sklad, obchodnú činnosť, prenájom, či ako bývanie pre rodičov.

Bližšie informácie a obhliadky:
Ing. Vladimíra Zamborová

vladimira.zamborova@
2 domy: novostavba Bungalov + rodičovský dom
Podobné inzeráty
Novostavba BUNGALOV + rodičovský dom
V bočnej uličke obci Brekov, len 3 km od okresu Michalovce a 6 km od mesta Humenné. Novostavba BUNGALOV: - 3 obytné miestnosti, obývacia hala s kozubom, kuchyňa, kúpeľňa, jedáleň, wc, šatník, špajza a tech.miestnosť, vstupná chodba so vstavaným úložným priestorom. Dom je napojený na všetky IS. Kúrenie: plynový kotol, podlahové kúrenie, krb v obývacej hale. Pozemok s ovocným sadom o rozlohe 1.860 m2. Tiché prostredie s výhľadom na hrad Brekov. Rodičovský dom: V cene je aj druhý rodičovský dom: 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, možnosť zobytniť podkrovie, čiastočne podpivničený. Vhodné využiť na podnikanie, ambulanciu, sklad, obchodnú činnosť, prenájom, či ako bývanie pre rodičov. Bližšie informácie a obhliadky: Ing. Vladimíra Zamborová vladimira.zamborova@
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
POSLEDNÉ VOĽNÉ DOMY ZELENÉ LÚKY - DOMY ZBYŇOV
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinné domy typu bungalov v novovznikajúcej časti obce Zbyňov s názvom Zelené Lúky, ktorá sa nachádza mimo zastavaného územia obce v úplnom dotyku s prírodou a s krásnymi výhľadmi na okolité kopce. Projekt Domy Zbyňov pozostáva z 9 identických novostavieb na pozemkoch o veľkosti od 420 – 484 m2. Ku každému domu prináležia 2 parkovacie miesta. Celá prístupová cesta a rovnako aj cesta k prilahlím domom bude spevnená a vyasfaltovaná po ukončení výstavby všetkých domov - cena za vybudovanie cestnej komunikácie je zahrnutá v cene domu. Samotné domy majú úžitkovú plochu 95,5 m2 a prislúcha k nim aj priestranná terasa s výmerou 30 m2. Dispozične domy pozostávajú zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s kuchyňou, špajze, 3 spální, kúpeľne spojenej s WC a hosťovského WC. Výhodou manželskej spálne je priestranný šatník. Z obývačky spojenej s kuchyňou, špajzou a terasou budete mať krásny výhľad na okolitú malebnú prírodu. Viac informácií na PONUKA DOMOV Dom č. | Výmera pozemku (m²) | Holodom cena* | Dom č. 1 | 484 | Predané | Dom č. 2 | 597 | Predané | Dom č. 3 | 420 | Predané | Dom č. 4 | 450 | Predané | Dom č. 5 | 431 | 238 000,- | Dom č. 6 | 450 | predané- | Dom č. 7 | 426 | 235 000,- | Dom č. 8 | 460 | Predané | Dom č. 9 | 437 | 245 000,- | *Ceny sú vrátane DPH, možný odpočet pre firmy. Chcete kupovať Váš vysnívaný domov cez hypotéku? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami pod hlavičkou spoločnosti FinGo. LOKALITA Obec Zbyňov vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a vskutku pokojné bývanie s výhľadom na okolité kopce a lesy. V tesnej blízkosti (2 km) sa nachádza kúpeľné mesto Rajecké Teplice. Obec sa nachádza mimo hlavného dopravného ťahu, takže nie je zaťažená dopravou, ale zároveň je v dostupnej vzdialenosti k mestám Žilina, Rajec, Považská Bystrica. Ako jedna z mála obcí na Slovensku má priamo zriadenú vlakovú zástavku na trase Rajec-Žilina, ktorá je veľmi populárna a využívaná. Všetky pozemky sú slnečné s krásnym výhľadom na pohorie Malá Fatra, Kľak, a z ďalšej strany na miestne skaly Babice. Lokalita je veľmi populárna či už na turistiku, cykloturistiku alebo relax v prírode. V prípade záujmu nás kontaktuje na čísle , alebo prostredníctvom našej infolinky:
Lukratívny poschodový dom pod Tatrami
Ponúkame na predaj krásny dom na podhorí Vysokých Tatier, postavený ekologicky a trvácne. BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku. Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice. Domy sú odovzdávané ako holodomy. Fotogaléria ktorá je súčasťou ponuky je ukážka toho ako si prvý majiteľ dokončil poschodový dom podľa vlastných predstáv. Ultra nízke náklady na bývanie K dispozícii je už len jeden poschodový dom a tri bungalovy. V oboch prípadoch je zdrojom kúrenia tepelné čerpadlo. Ide o ultra nízkoenergetické stavby, kde sa mesačné náklady na elektrickú energiu pohybujú na úrovni 80 resp. 95 eur pri ročnej spotrebe 40,7 kWh/m2. Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby. Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko. Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby. Dostatočne veľký pozemok a priestranné bývanie - Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2. - Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2 - Plastové okná z trojskla pre pasívne domy - Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005 - Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok - Možnosť odpočtu DPH Parkovisko bude zo zámkovej dlažby, pred domom budú dve parkovacie miesta. Financovanie: Projekt je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, v prípade právnických osôb aj inou formou so založením nehnuteľnosti. Pri podpise rezervačnej zmluvy skladá budúci majiteľ 5000 eur, následne v jednotlivých fázach realizácie projektu sa platia ďalšie percentá z hodnoty stavby. Posledných 10% je splatných pri zápise nehnuteľnosti do katastra. 3D obhliadka: Ceny: Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 000,- € + DPH Bungalov 1, pozemok 651 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 342 000,- € + DPH Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH) Bungalov 3, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH)
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
IBA U NÁS Na predaj  2 RODINNÉ DOMY na pozemku 2.370 m2, Mas
Na predaj 2 rodinné domy na rozľahlom pozemku, Lehnice - Masníkovo. RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj pekný samostatne stojaci 3-izbový rodinný dom a 2 izbový menší rodinný dom na krásnom rovinatom pozemku v Masníkove. Na krásnom slnečnom oplotenom pozemku o rozlohe až 2.370 m2 sa nachádzajú 2 rodinné domy pre 2 rodiny, resp. ten druhý môžete využiť pre rodiča, dieťa alebo na podnikanie, kanceláriu. Dispozícia predného domu: cez zastrešené vchodové dvere vojdete do vstupnej malej chodby a jednej veľkej chodby, ktorá je prepojená s kuchyňou a zároveň z nej vedú dvere do kúpeľne s vaňou a samostatného wc. Ďalej pozostáva z jednej prechodnej izby spojenej s chodbou a dvoch samostatných nepriechodných izieb a šatníka. V zadnej časti domu nájdete vstup do technickej miestnosti spojenej s pivnicou (cca 7m2) a do miestnosti pre kutilov (cca 12m2), rovnako tam nájdete terasu s umelým trávnikom. Dom má úžitkovú plochu približne 100 m2. Bol postavený v 60.rokoch z materiálu tehla, strecha je nová škridlová (+niektoré trámy boli spevnené). Druhý rodinný dom - len 6 ročná NOVOSTAVBA - je prispôsobený na bývanie, má aj vlastné súpisné číslo. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a wc, z kuchyne s jedálňou a 1 samostatnej izby. Úžitková plocha je približne 35 m2. Stavebný materiál, z ktorého je dom postavený je tehla a siporex, zateplenie polystyrén 15 cm, strecha je šindlová. Domy sú napojené na nezávadnú vodu zo studne. Kúrenie je plynové, každý dom má svoj vlastný kotol a každý má svoju žumpu. Sú tu 3 čerpadlá: malý dom, veľký dom, záhrada. V každej kuchyni sa nachádza kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou. Podlahy v izbách sú laminátové alebo dlažba. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. V exteriéri môžete na relax využiť príjemnú terasu, ktorá je obkolesená krásnou zeleňou. V záhrade sa nachádza praktický záhradný domček na náradie. Domy s pozemkom sú vďaka starostlivosti majiteľov vkusne upravené. Na prednej časti pozemku je dvor krásne vydláždený, nachádza sa tu predzáhradka a dá sa tu skvele využiť viac parkovacích miest. Mesačné náklady sú do 260 Eur (elektrina 70 + plyn 187 + internet a TV), náklady na žumpu raz za 2-3 mes. sú cca 90-100€. Cena za obidva rodinné domy a pozemok o rozlohe 2.370 m2 je 260.000,- Eur, príp. sa dá odpredať polovica záhrady (zo zadnej časti je poľná cesta). Aneta Liptáková RADO Reality Group Tel.:+421 911 82 00 20 E-mail: liptakova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Obytná plocha: 136m² Celková rozloha: 2370m² Úžitková plocha: 136m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočn