bazár, predaj, inzercia, predám

2 klasické vaničky

Kategória: Nábytok pre deti

Vaničky klasické staromódne, 93x49 cm rozmer, 6E
2 klasické vaničky
Podobné inzeráty
Krásna ružová vanička s držiakom v TOP stave
Používaná krátko - max 2 mesiace. Osobný odber BA - TT a okolie. PC vaničky 40€. PC držiaka 40€. Vanička má zamykateľný výpustný ventil - zabezpečí nežiadúce vypustenie vody z vaničky. Súčasťou vaničky je termoregulačný pásik. Vanička má 2 polohy: 0-6 mesiacov - bábätko leží na lehátku - 6-12 mesiacov - bábätko sedí z opačnej strany za lehátkom. Vlastnosti: - minimálny vnútorný rozmer vane pre uchytenie držiakov je 53 cm - maximálny vnútorný rozmer vane je 75 cm - okraj vane musí mať minimálne 2 cm - rozmery: 53 x 26 x 93 cm
Predám stojan na vaničky 100-102cm so sušiakom
Praktický stojan na anatomickú vaničku na dieťatko. Anatomický tvar zaisťuje bezpečné usadenie vaničky a uľahčuje kúpanie pomôže Vášmu chrbtu pri kúpaní bábätka stojan je veľmi ľahko skladný – vhodný do malých kúpeľní rozmery stojanu v.84 x š.47 x d.93 cm vhodný pre vaničku veľkosti 100 - 102 cm Materiál: hliník s farebným nástrekom Cena 20€ Inzerát je platný do zmazania Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty
Vanička na kúpanie
Predám detskú žltú vaničku na kúpanie s látkovým lehátkom. Dĺžka vaničky je 85cm a šírka 45cm. Vnútorná dlžka 50cm. Lehátko má rozmer 45cm, látková časť 40cm.
Predám SHNUGGLE kolísku
Predám SHNUGGLE kolísku, malo používanú. Pozostáva z vaničky a stojana. Skoro ako nová.
Prebaľovací pult Chicco s vaničkou
Prebaľovací stolík s vaničkou, ktorý je pohodlný nielen pre deti, ale zároveň je navrhnutý tak, aby bola zaručená maximálna praktickosť pre mamičky. Určené pre deti od narodenia do 15 kg. – Odnímateľná mäkká redukcia pre celkový komfort. Kompaktný a prenosný keď je zložený vďaka dvom kolieskam. – Ergonomická vanička s protišmykovou časťou na spodnej – Výpust pre rýchle vyprázdnenie vaničky. – Rýchle skladanie vďaka praktickým veľkými tlačidlám. – Výškovo nastaviteľný v troch polohách: 103 cm, 105 cm a 107 cm. – Praktická opierka hlavy. Rozmery: Otvorený: 108,5/113,5 × 8­3,5 × 80,8 cm - Zložený: 108,5 × 39,8 × 8­3,5 cm - Hmotnosť: 10 kg Používaný občasne počas troch mesiacov. Osobný odber Bratislava-Petržalka.
CHICCO Stolík prebaľovací s vaničkou Cuddle & Bubble - Dots
Dobrý deň, ponúkam na predaj túto kombináciu vaničky s prebaľovacím pultom. Používaná dva mesiace, bez poškodenia. Predávam iba z dôvodu, že nám viac vyhovuje iná. Jedine osobný odber Nové Zámky a okolie.