bazár, predaj, inzercia, predám

2 svietniky s hviezdičkami

Kategória: Sklo, keramika

Predám dva pekné sklenené svietniky s motívom hviezdičiek. Výška svietnikov je 6,5 cm, priemer je 5,5 cm. Cena za obe svietniky je 4 €
2 svietniky s hviezdičkami
Podobné inzeráty
Vianočné svietniky 7ks + zlaté zhasínadlo - cena za všetko
Predám nové sklenené Vianočné svietniky: - 4ks zlaté (originálny "škriabaný" dizajn a výrezy hviezd), výška 15cm, spolu s pôvodným balením - 2ks priehľadné, bordový odtieň (nápisy Merry Christmas), výška 18cm a 9cm - zhasínadlo na sviečky v zlatej farbe (na konci má hviezdu, dĺžka 25cm), iba raz vyskúšané - 1ks používaný svietnik s červenou a bielou stuhou s nápisom Merry Christmas, výška aj priemer 12cm Vianočné svietniky neboli použité (okrem toho so stuhou), iba odložené na povale. Osobne odovzdám v Bratislave.
Vázy
Predám mosadzné vázy a svietniky.Vázy a svietniky 7€/ks, malé svietniky 5€/ks. Všetko spolu 35 eur.Predám aj jednotlivo
SVIETNÍKY / POHÁRIKY AFRICA SAFARI
Sklené svietníky Afrika alebo môžu byť ako malé poháriky, 5 kusov v africkom štýle Safari s prírodným motívom. Materiál: sklo, kov Kontakt: dallo.work@ Osobný odber Nové Zámky, Nitra, Komárno, Bratislava alebo pošta na dobierku. Ďalšie ponuky kliknutím pod mojim menom.
Aromalampa, amfora, kúpeĺný pohár, svietniky
1.Aromalampa z keramiky v dobrom stave, malý oťuk-zatretý, výška 15cm, Cena 2,50 €+pošt 2.Svietniky 3kusy, cena spolu 3€+pošt 3.Amfora, váza, cena 9€+pošt 4.Kúpeľný pohár, cena 3€+pošt
6ks svietniky na čajovú sviečku Yankee Candle, IKEA
Predám svietniky na čajové sviečky. Jeden z nich je kombinácia čajová sviečka a klasická sviečka. Mám ich 6 kusov. Zlatý a malý priesvitný sú značky Yankee Candle, niektoré sú aj z IKEA. Cena spolu za všetky. Osobne odovzdám v Bratislave, prípadne poštou.
Svadobná výzdoba-dekorácie na svadbu/oslavu (strieborné)
Väčšie strieborné svietniky 2x, menšie 4x, 2 rámiky, strieborné misky 2x, keramické svietniky na valcové sviečky 2x - všetko raz použité na svadbe. Predám aj zvlášť, na cene sa dohodneme.