bazár, predaj, inzercia, predám

2154-NA PREDAJ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V KOMÁRNE

Kategória: Kancelárie

Na predaj ponúkame v Komárne formou výhradného práva predaja budovu na podnikanie.
Zastavaná plocha budovy je 368 m2 (prízemie) plus 200 m2 (byty na poschodí), celkom 568 m2. Je tu 6 nasledovných samostatných jednotiek s nájomcami. Autoumyváreň s kanceláriou na medzipodlaží. Bar (predsieň, výčap, sociálne miestnosti, klubovňa, krytá terasa). Kozmetický salón – dvojpodlažný. Dva služobné byty (4 izbový 120 m2 a dvojizbový 80 m2). Pneuservis so skladom. Vykurovanie zabezpečí kotol na drevené pelety. Budova je napojená na všetky inžinierske siete (pitná voda, elektrická energia, plyn a kanalizácia), k dispozícii je aj žumpa. Budova sa nachádza v strede sídliska “Bauring“. Kúpa môže slúžiť aj ako investícia, ale tiež na iné podnikateľské účely, ako napr. zdravotnícke zariadenie, veľkosklad, atď. Pri predaji sa neúčtuje DPH. Budova aj pozemok sú majetkoprávne vysporiadané. Výmera pozemku je 368 m2.



PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR.

Lokalita: ul. Hviezdoslavova
Cena: 395.000,- Eur

Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku:
Ing. Zsolt Szabó, tel: (0),
035 7702 853 (00421 35 7702 853)
e-mail: reality@
2154-NA PREDAJ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V KOMÁRNE
Podobné inzeráty
D: 2766   Prenájom:  Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výrob
D: 2766 Prenájom: Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výroba + administratíva) – Bratislava. EXKLUZÍVNE !! Prenajmeme komplet zrekonštruovanú 5 podlažnú polyfunkčnú budovu s atraktívnymi výstavnými /výrobnými /skladovými priestormi v Bratislave, na frekventovanej križovatke v Podunajských Biskupiciach. Úžitková plocha: 2034 m2, zastavaná plocha: 935 m2, výmera pozemku: 2837 m2 Dispozícia : 1.NP : 878 m2 / výstavná / skladová / výrobná miestnosť, vstupné haly, sociálne zariadenia, sklad, kotolňa, kancelária, garáž/ 2.NP : 187 m2 / 5 kancelárií, sociálne zariadenia, kuchynka/ 3.NP : 368 m2 / kancelária (open space), 1 samostatná kancelária, sociálne zariadenia, kuchynka/ 4.NP : 405 m2 /1 kancelária, 3 izby, šatník, kuchyňa, kúpeľňa, 2x WC, balkón/ 5.NP : 193 m2 / strecha - open space / byty Konštrukčná časť budovy je riešená ako železo-betónový monolitický skelet (budova B) s výplňovým murivom tehla 380, zateplenie PS 100 mm, nízkoenergetické drevo-hliníkové a plast-hliníkové okná a dvere Internorm, hala z oceľovej konštrukcie (budova A) opláštenie panel PUR 120 mm, hliníková presklená fasáda z bezpečnostného skla. Technické zabezpečenie budovy: - vykurovanie objektu teplovodné cez radiátory, kotle 3 ks Viessmann Vitodens 200, príprava TUV Viessmann Vitocell 100 - chladenie objektu prostredníctvom lokálnych vnútorných nástenných a stropných splitov s vonkajšími jednotkami umiestnenými na strechách objektu, značky Daikin a Sinclair - elektro: v budove sú osadené svetelné zdroje s nízkym odberom elektrickej energie, veľké reflektorové osvetlenie interiéru a exteriéru realizované indukčnými svetelnými zdrojmi s nízkym odberom energie ale veľkým svetelným výkonom - slaboprúdové siete: budova má komplet štruktúrovanú káblovú sieť(FTP), telefónnu sieť (FTP), televíznu sieť (koax), pripojenie budovy s vysokorýchlostným internetom (150Mb/s), budova je zabezpečená komplet kamerovým systémom, alarmom a dymovými čidlami - zvislá doprava v budove prostredníctvom trakčného výťahu (5 staníc) Pohľady, pôdorysy, cena a podrobné informácia na požiadanie v RK. Možnosť prenajať zvlášť na skladovú / výrobnú časť a na administratívnu časť. Budova je aj na predaj. Cena: 19.990,- Eur + energie + dph
Investičná príležitosť v Trenčíne
Typ: Administratívne objekty Ulica: Opatovská Mestská časť: Sihoť IV Obec: Trenčín Hľadáte investičnú príležitosť v Trenčíne? Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj 5-podlažnú budovu s výťahom a parkovaním na ulici Opatovská v Trenčíne. Budova bola skolaudovaná v roku 1977 a po celý čas fungovala ako prevádzkovo – administratívna budova. Vďaka výbornej lokalite a možnosti prispôsobenia si priestorov podľa potrebného účelu využitia, je táto budova ideálna pre rôzne typy podnikania. Budova sa nachádza v blízkosti centra mesta, hlavnej železničnej stanice, autobusovej stanice, obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Lokalita je definovaná regulatívom UO 02B – Nešpecifikovaná komerčná vybavenosť, čo znamená, že budova môže slúžiť ako sídlo firmy, ubytovacie zariadenie, obchod, zariadenie stravovania, zariadenie administratívy, zdravotnícke zariadenie, výučbové zariadenie alebo iné. Budova má celkovú podlahovú plochu 2 020 m2 a pozostáva z piatich nadzemných podlaží a šiesteho podlažia strojovne výťahu. Každé podlažie má približne 404 m2 a je rozdelené na dve časti: prevádzkovú a administratívnu. Všetky podlažia sú prepojené vnútorným schodiskom a nákladným výťahom. Budova je postavená na pozemku s rozlohou 976 m2, z ktorého tvorí zastavanú plochu 404 m2 budova. Zvyšok pozemku je spevnený a slúži ako parkovisko pre cca 20 áut. Časť parkoviska sa nachádza pred budovou, časť vo dvore ktorý je uzavretý a má krytý vstup s vrátnicou. Budova je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, plyn, vodu, kanalizáciu, telefón a internet. Kúrenie je centrálne plynové s kotlom umiestneným v prízemí budovy. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú investičnú príležitosť v srdci Trenčína, mesta s bohatou históriou, kultúrou a dobrou občianskou vybavenosťou. Dohodnite si obhliadku už dnes Kontakt: Petra Tomčíková, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant Mobil: 0905 294 030 Cena: 989 000,- EUR + DPH Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu. Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu. Status: aktívne Vlastníctvo: družstevné Stav: pôvodný Celková plocha: 976 m2 Úžitková plocha: 2020 m2 Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 5 Výťah: áno Klimatizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
Prenájom kancelárie budova NEXT v Komárne
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor nachádzajúci sa v administratívnej budove Next Záhradnícka 10 Komárno hneď pri hlavnej ceste. Polyfunkčná budova je priamo v centre, v blízkosti sú nákupné centrá, obchody, banky, inštitúcie a občianska vybavenosť. Obhliadka je možná po dohode kedykoľvek - kancelárie k dispozícii 24/7 - dámske, pánske WC, kuchynka na každom podlaží - zabezpečenie centrálnym kamerovým systémom - výťah v budove - 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov - správca k dispozícii nonstop - možnosť optického pripojenia internetu Kancelária na prenájom: 033 - 3.NP - 20m2 - nezariadené Cena prenájmu je 11,50 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 3 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Prenájom kancelárie budova NEXT v Komárne
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor nachádzajúci sa v administratívnej budove Next Záhradnícka 10 Komárno hneď pri hlavnej ceste. Polyfunkčná budova je priamo v centre, v blízkosti sú nákupné centrá, obchody, banky, inštitúcie a občianska vybavenosť. Obhliadka je možná po dohode kedykoľvek - kancelárie k dispozícii 24/7 - dámske, pánske WC, kuchynka na každom podlaží - zabezpečenie centrálnym kamerovým systémom - výťah v budove - 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov - správca k dispozícii nonstop - možnosť optického pripojenia internetu Kancelária na prenájom: 031 - 3.NP - 42m2 - 2 kancelárie zariadené Cena prenájmu je 11,50 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 3 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Prenájom kancelársko obchodný priestor budova NEXT v Komárne
Ponúkame na prenájom kancelársko obchodný priestor s výkladom na prízemí o výmere 35m2 nachádzajúci sa v administratívnej budove Next Záhradnícka 10 Komárno hneď pri hlavnej ceste. Polyfunkčná budova je priamo v centre, v blízkosti sú nákupné centrá, obchody, banky, inštitúcie a občianska vybavenosť. Obhliadka je možná po dohode kedykoľvek - kancelárie k dispozícii 24/7 - dámske, pánske WC, kuchynka na každom podlaží - zabezpečenie centrálnym kamerovým systémom - výťah v budove - 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov - správca k dispozícii nonstop - možnosť optického pripojenia internetu Cena prenájmu je 11,50 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 3 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Prenájom kancelárie budova NEXT v Komárne
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor o výmere 70m2 nachádzajúci sa v administratívnej budove Next Záhradnícka 10 Komárno hneď pri hlavnej ceste. Polyfunkčná budova je priamo v centre, v blízkosti sú nákupné centrá, obchody, banky, inštitúcie a občianska vybavenosť. Obhliadka je možná po dohode kedykoľvek - kancelárie k dispozícii 24/7 - vlastné sociálne zariadenie - zabezpečenie centrálnym kamerovým systémom - výťah v budove - 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov - správca k dispozícii nonstop - možnosť optického pripojenia internetu Cena prenájmu je 10,00 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 3 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .