bazár, predaj, inzercia, predám

2173 - RODINNÝ DOM V TICHEJ LOKALITE BLÍZKO RIEKY DUNAJ

Kategória: Domy

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú bývanie v tichej lokalite, pre milovníkov prírody a agroturistiky. Krásny trojpodlažný dom vo vidieckom štýle sa nachádza vo veľmi tichej lokalite v obci Moča, 500 od rieky Dunaj. Ideálny pre ľudí, ktorí chcú bývať v tichej lokalite blízko prírody a ďalej od susedov. Dom je vzdialený od Komárna iba 24 km, od Štúrova 25 km. V susednej obci Radvaň nad Dunajom premáva kompa cez rieku Dunaj do obce Neszmély (Maďarsko), kde je veľmi známa vinárska oblasť. Vzdialenosť od Termálneho kúpaliska Patince je 10 km. V blízkosti je aj medzinárodná cyklotrasa. Úhrnná zastavaná plocha budovy je 208 m2 (prízemie 138 m2, podkrovie 50 m2, kvalitná suchá vínna pivnica 18 m2). Na prízemí sú miestnosti: predsieň, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka s krbom, spálňa, kúpelňa, vchod do vínnej pivnice a do podkrovia, sklad a krytá terasa. V podkroví sú vytvorené tri izby. Celková výmera pozemku je 1.990 m2. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými panelmi a krbom, teplá voda elektrickým bojlerom. V dome je zavedená aj pitná voda z obecného vodovodu, kanalizácia je riešená žumpou. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Podlahu na prízemí tvorí drevená palubovka. Strešnú krytinu tvoria pálené škrydle, nosné steny sú murované z pálených tehál Wienerberger. Na polievanie slúži 10 m hlboká vŕtaná studňa. V budove je aj zabezpečovacie zariadenie. Všetky nehnuteľnosti sú zavedené na list vlastníctva a sú bez tiarch. Dom bol postavený v roku 2012, nebol trvalo užívaný, je skoro ako nový. Medzi fotkami nájdete aj orientačný pôdorys domu.

Lokalita: Moča (okres Komárno)
Cena: 147.500,- Eur

Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku:
Ing.Zsolt Szabó, tel: (0),
office: 035 7702 853 (00421 35 7702 853)
e-mail: reality@

PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
2173 - RODINNÝ DOM V TICHEJ LOKALITE BLÍZKO RIEKY DUNAJ
Podobné inzeráty
Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekre
Typ: Rodinný dom Ulica: Süttovská promenáda Obec: Moča Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekreačnej oblasti pri Dunaji Moča! Rodinný Dom nachádzajúci sa na tichom lukratívnom mieste brehu Dunaja, v zástavbe nových domov a penziónov v rekreačnej zóne obce Moča - Sütská Promenáda s nádherným výhľadom na Dunaj a jeho okolie, možnosťou kotvenia motorovým člnom a jachtou v blízkosti reštaurácii na Dunaji.  Dom je pred dokončením – nekolaudovaný, bez zariadenia – kúpeľní, WC a kuchyne, bez dlažby (okrem terás) a náteru stien. Pozostáva z troch podlaží celkom cca 500m2 na pozemku o výmere 1453m2.  Prvé nadzemné má cca 200m2 + 30m2 krytá arkáda. Jej využiteľnosť je rôznorodá, napr. od fitnes, umiestnenie pingpongového alebo biliardového stola až po podnikateľské účely. Z 1 nadzemného podlažia vedie schodište na 2 nadzemné podlažie, ktoré má ešte okrem schodiska dva vchody – južný (od Dunaja) a severný (od obce Moča).  Druhé nadzemné 100m2 + 2 x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z otvorenej vstupnej haly obývačky - priestor pre kuchyňu s výhľadom na Dunaj, jedálne v časti veže, hosťovskej izby s výhľadom na Dunaj, práčovne - kúpeľne a WC.  Tretie nadzemné 100m2 + 2x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z dvoch rovnakých (detských)izieb, jedna s orientáciou východ – juh (Dunaj), druhá s orientáciou západ – juh (Dunaj), spálňa orientáciou na Juh (Dunaj) a spoločnú terasu s detskými izbami orientovanú na Juh(Dunaj), pracovná miestnosť - časť veže orientovaná na Sever – Východ – Juh (výhľadom na Dunaj), šatník, kúpeľňa, WC a terasa s orientáciou na Sever.  K objektu pôvodne bol navrhnutý bazén 4 x 6 m, ktorý mal byť vsadený do ešte neexistujúcej terasy, ktorá mala byť súčasťou severnej časti budovy. Základy terasy a bazénu sú hotové.  Prístup k vchodovým dverám zo severnej časti budovy je potrebné dostavať aspoň časť zadnej terasy zo schodmi objímajúce časť veže, aj keby budúci majiteľ nemal v záujme bazén dostavať .   Vykurovanie je elektrické podlahové - (2 a 3 nadzemné). Regulácia miestností je možná cez termostaty, ktoré sú v každej jednej miestnosti zvlášť.  Na 1 nadzemnom podlaží možnosť vykurovania napr.. keramickými kachľami (alebo iným spôsobom) napojením na komínový systém Schiedel D160.  Na 2 nadzemnom 
2145-ROMANTICKÝ DOM VO VIDIECKOM ŠTÝLE BLÍZKO RIEKY DUNAJ
Na predaj ponúkame formou výhradného práva predaja trojpodlažný dom vo vidieckom štýle, vo veľmi tichej lokalite v obci Moča, 500 od rieky Dunaj. Ideálny pre ľudí, ktorí chcú bývať v tichej lokalite blízko prírody, v zastavanom území obce, ale ďalej od susedov. Dom je vzdialený od Komárna iba 24 km, od Štúrova 25 km. V susednej obci Radvaň nad Dunajom premáva kompa cez rieku Dunaj do obce Neszmély (Maďarsko), kde je veľmi známa vinárska oblasť. Vzdialenosť od Termálneho kúpaliska Patince je 10 km. V blízkosti je aj medzinárodná cyklotrasa. Úhrnná zastavaná plocha budovy je 208 m2 (prízemie 138 m2, podkrovie 50 m2, kvalitná suchá vínna pivnica 18 m2). Na prízemí sú miestnosti: predsieň, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka s krbom, spálňa, kúpelňa, vchod do vínnej pivnice a do podkrovia, sklad a krytá terasa. V podkroví sú vytvorené tri izby. Celková výmera pozemku je 1.852 m2. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými panelmi a krbom, teplá voda elektrickým bojlerom. V dome je zavedená aj pitná voda z obecného vodovodu, kanalizácia je riešená žumpou 5 m3. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Podlahu na prízemí tvorí drevená palubovka. Strešnú krytinu tvoria pálené škrydla, nosné steny sú murované z pálených tehál Wienerberger. Na polievanie slúži 10 m hlboká vŕtaná studňa. V budove je aj zabezpečovacie zariadenie. Všetky nehnuteľnosti sú zavedené na list vlastníctva a sú bez tiarch. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú bývanie v tichej lokalite, pre milovníkov prírody a agroturistiky. Dom bol postavený v roku 2012, nebol trvalo užívaný, je skoro ako nový. Medzi fotkami nájdete aj orientačný pôdorys domu. Lokalita: Moča (okres Komárno) Cena: 147.500,- Eur Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku: Ing.Zsolt Szabó, tel: (0), office: 035 7702 853 (00421 35 7702 853) e-mail: reality@ PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
4 izbový dom na Záhorí - v tichej lokalite Záhorskej Vsi
Na predaj: 4 izbový rodinný dom v obci Záhorská Ves (28 km od BA, 15 km od MA), 3-podlažný dom s úžitkovou plochou 186 m2 a s výmerou pozemku 759 m2. DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom je samostatná polovica dvojdomu s 3 nadzemnými podlažiami (pôdorysy domu máte priložené): * poschodie: 2 samostatné izby, obývačka s malou kúpeľňou (sprcha) a s východom na balkón, samostatné WC, chodba * prízemie: chodba tvaru L, obývačka s krbom, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s komorou a s východom na balkón * suterén: garáž, dielňa a kotolňa, letná kuchyňa, sklad, komora. POPIS DOMU: Rodinný dom je precízna murovaná stavba s obvodovými múrmi hrúbky 40 cm (kvádre) a 15 cm priečkami (tehly), ktorá bola postavená v roku 1974. Osadený je plastovými oknami s izolačným dvojsklom, interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Podlahu pokrýva dlážkovina, v kúpeľniach, na schodoch, v chodbách a na balkónoch je položená keramická dlažba, na vnútorných stenách sú omietky. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na plynový kotol POROTHERM a romantický krb v obývačke na prízemí. Teplú úžitkovú vodu zabezpečuje 80 l elektrický bojler. V kuchynskej linke je zabudovaný plynový sporák a digestor. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, plyn, elektrinu 220/380 V a žumpu. Naviac má aj vlastnú studňu, ktorá má pripojené rozvody na polievanie celého pozemku. Dom stojí na rovinatom pozemku s výmerou 759 m2. Výhodná východo-západná orientácia vám zabezpečí dostatok slnečných lúčov po celý deň. Dom je bez tiarch a okamžite k dispozícii. LOKALITA DOMU: Dom sa nachádza v tichej lokalite obce, ale zároveň len na skok do jej centra. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - materskú školu, základnú školu so športovým areálom, zdravotné stredisko, dom seniorov, kostol, dom kultúry, poštu, potraviny. Leží na brehu rieky Moravy, a tak okrem turistiky a cykloturistiky môžete pestovať vodné športy a rybolov. Ak je primeraná výška vodnej hladiny, tak sa kompou môžete preplaviť do susedného Rakúska. A pozor - kompa je pre domácich úplne zadarmo! Obec leží na hranici Slovenska a Rakúska. Do okresného mesta Malacky so všetkými jeho službami to máte len 15 km, do Bratislavy 28 km, a to autom alebo autobusom. CENA ZA PREDAJ DOMU: 178 000 € (dohoda) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ak hľadáte nový domov v kľudnej lokalite, tak mi zavolajte na a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Aby vás nepredbehol niekto iný...
Videoobhliadka Rodinného domu po rekonštrukcii v Palárikove
N009-12-MAKU Na predaj čiastočne prerobený rodinný dom s pozemkom a garážou v tichej lokalite na okraji dediny Palárikovo. Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť získať útulný rodinný dom s veľkým pozemkom v tichej lokalite, nachádzajúcej sa na okraji nádhernej dediny Palárikovo. Tento rodinný dom je čiastočne prerobený a poskytuje ideálne prostredie pre pohodlné bývanie vo vašej vysnívanej lokalite. Videoobhliadka: Pozemok s celkovou rozlohou 1254m2 je jedným z hlavných lákadiel tohto domu. Jeho veľkosť Vám poskytne dostatok miesta na relaxáciu a oddych. Na pozemku sa taktiež nachádza garáž a prístrešok na auto, čo Vám zabezpečí bezpečné parkovanie. Vlastná studňa Vám umožní mať prístup k čistej vode a zároveň Vám ušetrí náklady na vodu. Pozemok je starostlivo upravený, rovinatý a oplotený, čo Vám zaručuje súkromie a bezpečnosť. Samotný dom má úžitkovú plochu 120m2 a nedávno prešiel čiastočnou rekonštrukciou, aby vyhovoval moderným štandardom. Nové rozvody elektriny, vody a plynu Vám zaručujú bezstarostné bývanie v každej miestnosti. Euro okná s vnútornými žalúziami Vám umožnia prúdenie dostatku prirodzeného svetla a sú energeticky úsporné. Znížené stropy s bodovým osvetlením vytvárajú príjemnú atmosféru v celej dome. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane vody, elektriny a plynu, čo Vám poskytuje pohodlný a moderný životný štýl. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, zatiaľ čo ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Odpad je vedený do žumpy, čo prispieva k ochrane životného prostredia. Dom čiastočne disponuje aj pivnicou, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. Dispozícia domu je premyslená a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, štyroch izieb, komory, kúpeľne a toalety. Každý člen Vašej rodiny tu nájde dostatok súkromia a miesta pre každodenný život. Výhody tohto rodinného domu sú nesporné. Dom je zateplený a má novú fasádu, čo prispieva k energetickej účinnosti a úsporám na vykurovaní. Nové rozvody Vám poskytujú istotu a kvalitu. Dom je voľný od akýchkoľvek bremien, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú kúpu. Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť získať rodinný dom v tichej lokalite Palárikova. Kontaktujte nás čo najskôr a dohodnite si osobnú obhliadku. Tento dom ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a pokojné bývanie.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Liptovský Mikuláš, Palúdz
Ponúkame na predaj jednoposchodový rodinný dom s veľkým suterénnym priestorom v Liptovskom Mikuláši nachádzajúci sa v tichej lokalite blízko centra mesta a len 3 minúty autom od diaľničného privádzača. Dom je súčasťou radovej zástavby a predáva sa s pozemkom o veľkosti 589 m2, na ktorom sa nachádza aj samostatná garáž a studňa. Na pozemku je možné pristaviť ešte jeden dom s podzemnou garážou, na ktorý si majiteľ dal vypracovať projekt. Interiér domu bol zrekonštruovaný v roku 2012, kedy boli kompletne vymenené rozvody elektriny, vody a kanalizácie, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba. Vykurovať dom je možné plynom alebo pevným palivom. Ohrev TUV je plynom alebo elektrikou. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v pešej dostupnosti. Dispozícia domu: dom pozostáva z vyvýšeného prízemia, 1. poschodia a suterénu. Do predsiene domu sa vstupuje ôsmymi schodmi, z nej je riešený vstup do bytovej jednotky a do suterénu domu, v ktorom sa nachádzajú 4 miestnosti s pivničnými oknami - menšia špajza, miestnosť v ktorej sa nachádza fínska sauna, ktorú môžete využívať aj ako parnú saunu a veľká technická miestnosť s dvomi kotlami (plynový a na pevné palivo), z ktorej sa vchádza do ďalšej veľkej miestnosti s rôznymi možnosťami využitia (sklad, práčovňa, telocvičňa a pod.). Z malej predsiene sa vchádza do veľkej chodby v strede domu, z ktorej je vstup do obývacej miestnosti so zasklenou loggiou, kuchyne, špajze, toalety a na priestranné schodisko, ktorým sa dostanete na 1. poschodie. Tu sa nachádza kúpeľňa s toaletou a tri izby, z toho jedna je s balkónom a jedna je menšia využívaná ako pracovňa. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite, ktorú netreba nijak zvlášť predstavovať. Liptov je rajom dovolenkárov, ktorí prahnú po všetkých zimných aj letných športoch, ale aj po nerušenom oddychu v horách, či v prírodných termálnych prameňoch. Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti: * lokalita - blízko do centra, blízko na diaľnicu, ale ďaleko od ruchu mesta * možnosť nasťahovať sa a užívať nehnuteľnosť bez ďalších väčších investícií * bonusom je fínska sauna Ak hľadáte pokojné bývanie blízko centra mesta alebo nehnuteľnosť na komerčné účely, ktorá sa nachádza v žiadanej lokalite blízko aquaparkov, lyžiarskych stredísk a okolitých vrchov Západných Tatier, Nízkych Tatier a Chočských vrchov, neváhajte ma kontaktovať. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: XX-60186. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - p