bazár, predaj, inzercia, predám

22 náhrdelníkov

Kategória: Šperky

Predám 22 kusov rôznych korálok, náhrdelníkov cena 10eu
22 náhrdelníkov
Podobné inzeráty
Bižutéria - balíček náhrdelníkov
Predám balík rôznej bižutérie (8 náhrdelníkov, 1 prívesok, 1 náramok + korálky na náramok). Predávam len spolu. Cena: 10 € (1 € za kus) Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Swarovski náhrdelník / súprava náhrdelníkov
Predám originál súpravu dvoch náhrdelníkov značky Swarovski ako foto. Swarovski kryštáliky v tvare srdiečka a hviezdičky, retiazka oceľ - Náhrdelník s originál názvom TREASURE HEART STAR MINI. Málo nosené, nepoškodené... Predávam v originál krabičke s certifikátom pravosti. U mňa sú už nevyužité, snáď ešte poslúžia niekomu inému... Kontaktovať prosím na mail alebo telefón. Donesiem do LV alebo pošlem poštou na dobierku. Občas viem zabezpečiť odvoz na rôzny smer KE, RV, RS, LC, ZV...- treba sa opýtať.
Predám bižutériu - náušnice, náhrdelníky, náramky
Predám bižutériu za symbolické ceny. Náušnice sú väčšinou hand made, kupované aj mimo SR, kúpené za ceny od 4-7 €. Cena teraz: od 2-4€ (+ poštovné). Cena náhrdelníkov a náramkov: od 2-5 € (+ poštovné). V prípade viacerých kusov dohoda možná. Všetko je top stav, nepoškodené. Niektoré neboli použité vôbec. Mám toho veľa (všetko sa sem nevmestilo :) ), takže v prípade záujmu pošlem všetky fotky + konkrétny výrobok odfotím. Uprednostňujem platbu vopred, nie dobierku (zlá skúsenosť z minulosti).
Missoma náhrdelníky - cena dohodou + poštovné
Predám dva krásne skoro nenosené štýlové náhrdelníky od anglickej značky MISSOMA z kolekcie v spolupráci s Lucy Williams. 1. Bobulková retiazka s príveskom rohu, na najdlhšie zapínanie 56cm. Dá sa krásne vrstviť s chokerom. Viac detailov na: 2. Choker so slzičkami/lístkami na najdlhšie zapínanie 44cm. Viac detailov na: Cena dohodou + poštovné. Predáva sa aj ako set oboch náhrdelníkov za výhodnejšiu cenu. Súčasťou je aj originál krabička.
5 krát náhrdelník
Predám 5 náhrdelníkov ručná práca 8eu
Náhrdelniky #1
Predávam zbierku náhrdelníkov. Radšej by som to predala celé za nejakú rozumnú cenu, ale to sa mi asi nepodarí. Preto predám aj individuálne. Niektoré sú kvalitnejšie - teda drahšie. (4-7€) Mam ich docela veľa, takže pridám pokračovanie. Určite si ich pozrite... :) P.s. Na cene sa viem dohodnúť.