bazár, predaj, inzercia, predám

2x bomba na výrobu sódy CO2

Kategória: Ostatné

Predám bombu na výrobu sódy CO2

Viď.fotografie

Cena: ponúknite

Osobný odber možný v Bratislave
2x bomba na výrobu sódy CO2
Podobné inzeráty
Prdiaca bomba (fart bomb) - prdová bomba
Predám prdiace bomby, aj väčšie množstvo. Bomba funguje automaticky - sáčok stačí silnejšie stlačiť medzi prstami a hodiť. Bomba sa v priebehu cca 10 sekúnd automaticky nafúkne až praskne. Smrad je neskutočný a veľmi intenzívny - vajcovka. Zábava zaručená ;-) Cena 1€/kus + dobierka. Alebo osobný odber BA Staré mesto. Ideálne písať mail/SMS. Pri doprave poštou posielam minimálne 10 kusov. Poštovné s dobierkou je cca 3,50€. Prdová bomba, prdiaca bomba, prd, smradľavá bomba, fart bomb.
Sodastream bombičky
Výmena CO2 bombičiek plnené potravinárskym CO2. Sodastream, Limobar, Philips, Česká Soda, Koma Soda, plním i nový typ bezzávitových bombičiek Sodastream quick connect. Všetky typy 3,5 €/kus. obsah náplne je min. 480 +/- 5 g (originál je 425G) Plním aj co2 bombičky do Paintball zbraní všetky typy 7 Ounces 200g dávam 220g Takže potom aj dlhšie vydržia 2,5 € kus MÁM AJ SODASTREAM BOMBIČKY NA PREDAJ TERAZ AKCIA ORIGINÁL SODASTREAM 20 €/kus OSTATNÉ 18 €/kus Opravujem domáce výrobníky sody, Sodastream, Limobar, všetky typy. Plním aj 0,5 kg bombičky s otočným ventilom používané do výdajných automatov sody, a v akvaristice. Plním a repasujem aj Bombičky do Kyviet na výr. Sodovky v kyvetách, používane aj na tlačenie piva a do plynových zbraní (vzduchoviek). Malacky, Studienka, Lakšárska Nová Ves, Bilkové Humence, Borský Mikuláš a okolie Po dohode doveziem. V prípade, že nereagujem na e-mail, kontaktujte ma prosím sms alebo telefonicky. Ďakujem
Predám stroj na výrobu sódy
Stroj na výrobu sódy doma robený aj s fľašou co2 a regulátorom
Bombičky na výrobu sódy
Predám prázdne bombičky na výrobu sódy, cca 25 škatuliek (po 10 ks), a asi 30 ks bez škatuliek.cena za 1 škatuĺu 1.50 €. Osobne.
RETRO Stroj na výrobu 2 l sody, malinoviek. Zn.Rostex.
Predám RETRO stroj na výrobu 2 litrov sody, malinoviek, z hodinovým tlakovačom - zn.Rostex na klasické bombičky, Stroj je vhodný na chaty, alebo do domácností. Darujem k tomu 2 sady bombičiek, ktoré sa stále dajú vymeniť v domácich potrebách. Viac info na vyžiadanie. Pozrite si aj moje iné inzeráty, kliknutím na meno.
Nerezová tlaková nádoba na výrobu sódy
Predám nerezová nádobu na domacu výrobu sódy. Nálezový stav po starých rodičoch. Kontakt ~>> sms , ja vám zavolám :))