bazár, predaj, inzercia, predám

2x ochranne sklo na pixel 7

Kategória: Kryty

Predam dve sady ochrannych skiel na mobil Google Pixel 7.

Sada obsahuje:
- Ochranne sklo na displej
- Ochranne sklo na fotoaparat
- Cistiace obrusky

Osobny odber v NZ alebo poslem na dobierku + 4€
2x ochranne sklo na pixel 7
Podobné inzeráty
Google pixel 5A tvrdené sklo 2ks
Predám 2ks noveho tvrdeného skla a skla na zadný fotoaparát na Google pixel 5A. Pozor len na 5a a nie na pixel 5 je to iná veľkosť.
ochranné sklo - iphone X , iphone 11, iphone 12
nové ochranné sklo na iphone x mám aj ochranné sklo sklo na iphone 11 a 12
kryt, sklo google pixel 7
predám kryt a sklo na google pixel 7 je to nové nepoužité - mňa to stálo cez ebay 8.11€ + 2€ clo. Najlepšie osobne.
Tvrdené sklo TopGlass na Samsung A33 5G
Jedná sa o klasické rovné tvrdené sklo. Sklo je veľmi pevné a tenké. Jeho tvrdosť 9H je jedna z najvyšších tvrdostí (10 je diamant), to znamená, že ho nemožno poškriabať ako bežný displej. Sklo je dokonale priehľadné. Špeciálne tvrdené sklo dokonale chráni displej telefónu. Skladá sa z dvoch vrstiev, z čoho prvú vrstvu tvorí tenké, odolné tvrdené sklo, druhú vrstvu tvorí veľmi tenká vrstva priehľadného silikónu, ktorá zaistí perfektné priľnutie k displeji telefónu. Tvrdené sklo chráni displej telefónu pri bežnom používaní a pred drobnými nárazmi. Sklo je veľmi tenké, vôbec neznižuje dotykové vlastnosti displeja, práve naopak. Ovládanie telefónu cez dotykové sklo je presné a veľmi príjemné. Poteší aj ľahšia aplikácia skla než u bežnej tenkej ochrannej fólie.
Ochranné sklo - iphone 13 mini (3ks)
Predám ochranné sklo na iphone 13 mini v balení je 3x ochranné sklo top stav, kvalitné sklá, ktoré dlho vydržia Cena spolu: 5€
Ochranné sklo na Samsung Galaxy A13 4G
Predám tvrdené ochranné sklo na Samsung Galaxy A13 4G + ochranné sklo na zadnú kameru. Spolu 5 Eur + poštovné 2 Eur (platba vopred na účet), príp. na dobierku 5+3,50 eur.