bazár, predaj, inzercia, predám

2x rifle M 8 x dámsky top dámske tričko M L

Kategória: Tričká, roláky, tielka

5 eur kus:
modré streč rifle Esmara v. M, rozmery v cm: pás 37-40 x 2, predný sed 23, zadný sed 35, dĺžka 97, vãha 390g, nosené vo výbornom stave.
Bledomodré rifle strečové s bielym pásom na boku Jeans Jeans v. M, rozmery v cm: pás 36-41 x 2, predný sed 24, zadný sed 36, dĺžka 94, hmotnosť 428 g, nosené vo výbornom stave.

3 eur dámsky zelený športový top so zipsom, pružný materiál, veľkosť M,
2,50 eur károvaná flanelová vesta s kapucňou na zips, veľkosť M.

2 eur kus:
čierna košeľa s 3/4 rukávom, strečový materiál, veľkosť M,
modrý top, v páse opasok s prackou na stiahnutie, veľkosť M-L, predná časť z pevnej látky a zadná s elastanom, padavý voľný rukáv, značka Bodyflirt, pod pazuchou 58 x 2, prsia 55 x 2, aj pás aj spodok 55 x 2, dĺžka 68.
bledozelený úplet s krátkym rukávom veľkosť M, je pružný takže sa prispôsobí postave,

1 eur kus:
biele a čierne dámske bavlnené tričko NOVÉ s visačkou, s červeným límcom, veľkosť M,
krémové tričko veľkosť M, príjemná bavlna, v dobrom stave, málo nosené,

KUK na všetky moje ineráty...zmenila som šatník a predávam toho veľa, v skutočnosti sú farby krajšie,
2x rifle M 8 x dámsky top dámske tričko  M L
Podobné inzeráty
dámsky set S mix dámske tričko
všetko spolu (20 kusov) v tomto inzeráte 30 eur plus pošta, veľkosť S, alebo kúp jednotlivo: SET 1: všetko S, 4 eur modré bavlnené sako, 2 euro modrá ľanová košeľa s krátkym rukávom, 1 eur bledomodrý top Puliš s dlhým rukávom jemný úplet, 0,50 eur modré streč tričko s rukávom, (bledomodré tričko a biela blúzka predané) SET 1 spolu 7 eur (4kusy). 0,90 eur kus: červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, veľkosť S, zelený dlhší prešívaný top s potlačou dlhý rukáv veľkosť S, bledomodré dámske body/trikot krátky rukáv, na patentky streč bavlna, veľkosť S, zelené bavlnené tričko Mexico s límcomm, veľkosť S. bavlnený šedo biely pásikavý top s kapucňou, dlhý rukáv sa dá vypnúť, veľkosť S, voľnejší strih sadne aj na M, SET 2: 4 eur Červené sako s elastanom na zips, 4 eur čierne šaty na ramienka, 3 eur Červená káro košeľa, zadarmo k setu: dlhšie krémové tričko s rukávom, Čierny top s 3/4 rukávom. SET 2 spolu 11 eur (5 kusov). SET 3: 4,50 eur army sako z kvalitnej pevnej bavlny veľkosť S-M, ostatné veľkosť S, 3 eur bielo-sivá blúzka s dlhým rukávom, 0,80 EUR červené tričko s límcom bez rukávov Dorothy perkins, zadarmo army tričko bez rukáva. SET 3 spolu 8 eur (4 kusy). 0,50 eur dámske tričko s červenými kvetmi veľkosť S, viskóza, kde-tu jemné žmolky zohľadnené v cene, darujem k nákupu. 3 eur modrá bavlnená mikina s kapucňou, plecia 37 cm, prsia 46x2, veľkosť S.
Tchibo damsky top veľkosť 38
Tchibo damsky top veľkosť 38 Tričko v dvojvrstvovom vzhľade S ozdobnými lampasovými prúžkami v kontrastných farbách na rukávoch Tričko z priehľadného šifónu s predĺženou siluetou Džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu ‒ nepriehľadný a priliehavý So zaobleným spodným okrajom a bočnými rozparkami S rebrovanými lemami v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch Tričko v dvojvrstvovom vzhľade Elegantné a zároveň ležérne! Toto tričko v dvojvrstvovom vzhľade Vás nadchne každou vrstvou: Na nepriehľadný a priliehavý džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu nadväzuje tričko z priehľadného šifónu, ktoré šikovne predlžuje siluetu. Tričko a džersejový top sú pritom navzájom spojené na výstrihu a ramenách. Tričko s rafinovanými detailmi Kto má rád módu s osobitými akcentmi, toto tričko si zamiluje. Tričko upúta pozornosť nielen vďaka lampasovým prúžkom v kontrastnej farbe na rukávoch. Štýlovými detailmi sú aj rebrované lemy v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch. Krásny vzhľad trička dopĺňajú zaoblený spodný okraj a bočné rozparky. Farba Tmavomodrá Prúžky kombinácia žltej a bielej Materiál 100 % polyester Podšívka 95 % viskóza, 5 % elastan Rebrovaný materiál 97 % polyester, 3 % elastan Rozmery Celková dĺžka trička cca 78,5 cm Celková dĺžka topu cca 60 cm Oblečený raz, predávam z dôvodu nevyužitia. Cena €12 už s poštovným Platba vopred prevodom na účet, dobierka alebo osobný odber. Kontakt prosím cez mail vyplnením formulára pod inzerátom. Číslo je vymyslené. Nech sa páči v ponuke viac inzerátov.
dámske tričko nohavice dámsky top  S M
3 eur kus: čierny krajka top s elastanom, veľkosť S, spodok nie je obšitý avšak nepára sa. ľahká letná blúzka, voľný strih S-M, bielo modrá kombinácia, viazanie v páse, rukávy ukončené gumičkou, hore po obvode volánik, na pleci šitie oprava plus nažehlovací pásik čo je zohľadnené v cene, je to na foto. 5 eur Biely bavlna top s pásikmi s aplikáciou pery flitre, na výšku 158-164cm, dámske S. 3,50 eur kus: nový a nenosený tmavomodrý top tričko S-M, pružný materiál sa natiahne, kvetinový krajkový vzor. sivo strieborný top tričko Camaieu veľkosť S-M, Bavlna s elastanom, tmavoružové rifle Tom Tailor so strečom, rozmery v cm: pás 37-40×2, dĺžka 103. 2 eur kus: čierne bavlna tričko s červenou potlačou tancujúcich čertov čertíkov veľkosť S, značka United colors of Benetton, biele bavlnené tričko s 3/4 rukávom so vzorom, veľkosť S. krémovo žlté tričko veľkosť S-M, bavlna a viskóza, kuk na moje všetky inzeráty : ) zmenila som šatník a predávam toho veľa...
9 x dámsky top košeľa, blúzka, veľkosť S M
Všetko spolu 18 eur plus pošta, 3 eur kus: modrá blúzka 3/4 rukáv, voľný strih, príjemný padavý materiál, veľkosť S avšak voľný strih sadne aj na M, Rozmery v CM: plecia 38-40, pod pazuchou 53x2, prsia 52x2 a potom sa nadol jemne rozširuje, dĺžka 67. dámsky dlhý top s nápisom DREAM žltá a ČB ruža vhodný aj na legíny, Predná časť bez elastanu, zadná časť pružná bavlna čierna, rozmery v cm: pod pazuchou 50-54x2, prsia 45-49x2, dĺžka 70, veľkosť S-M. modrá vzorovaná košeľa veľkosť S, Rozmery v cm: šírka plecia 45, pod pazuchou 50x2, šírka prsia 48x2, materiál pruží. 2,50 eur kus: dámsky zelený top úplet, veľkosť S-M, značka Massimo Dutti, rozmery v CM: plecia 37, pod pazuchou 46x2, prsia 44x2, pás 40x2, plus 3cm elasticita, dĺžka 65, rukáv 29. dlhé šedé tričko top, veľkosť S-M voľný strih, na pleciach krajka. 2 eur kus: modrá ľanová dámska košeľa veľkosť S-M, značka C&A Amisu, veľkosť S, rozmery cm: plecia 37, pod pazuchou 47x2, prsia 45x2, pás 40x2, dĺžka 58, rukáv 12. čierna dámska košeľa krátky rukáv, značka H&M, veľkosť S, rozmery v CM: plecia 37, pod pazuchou 43x2, prsia 42x2, pás 36x2, dĺžka 58, rukáv 17. 1 eur kus: dámsky bledomodrý úpletový top, veľkosť S, hnedý bavlnený top s límcom značka Kenvelo, príjemná bavlna, výrobca uvádza veľkost M avšak je to S. V SKUTOčNOSTI OBLEčENIE VYZERá LEPšIE AKO NA FOTKáCH, hlavne farby.
Predám rôzne dámske (dievčenské) tričká
Predám veľmi pekné: 1. minimálne nosené čipkované tričko, z vnútornej strany je podšité bavlnenou látkou - veľkosť je XS, dĺžka 46cm, šírka od jednej pazuchy po druhú 34cm, cena: 2eurá 2. úplne nové pásikaté tričko Camaïeu s visačkou - veľkosť XS, farby čierna, biela, oranžová, tričko je elastické, poddajné - cena: 3eurá 3. minimálne nosené tričko s trojštvrťovým rukávom, veľkosť XS-S, bez akéhokoľvek poškodenia, v TOP stave, farba: rôzne odtiene modrej, cena: 1euro 4. minimálne nosené tričko s krátkym rukávom, veľkosť XS-S, bez akéhokoľvek poškodenia, v TOP stave, farba: svetloružová, cena: 1euro 5. elegantné úplne nové dámske čierne tričko, materiál - zvonku je zamat a vo vnútri je hladké, veľkosť cca č.38, dĺžka 54cm, šírka od jednej pazuchy po druhú 47cm, šírka dole 51cm, šírka ramena 10,5cm, rukáv 19cm, cena: 2eurá V prípade záujmu pošlem aj poštou podľa dohody.
3x damske tricko, vel. S - M
Predam damske tricka, vel. S/M, ceny su za 1ks: 1) Tricko / mikina s kapucnou, na zips, s kratkym rukavom, zn. Gate. Uvedena vel. XL, ale je mensie, sedi na vel. M. Tricko je cierne s farebnymi hviezdickami. Menej nosene, v dobrom stave, poskodenia som nenasla. Zlozenie: 95% bavlna; 5% lycra. Rozmery: - celkova dlzka od ramena cca 57cm - sirka pod pazuchami 2x46cm, natiahne sa za na 2x72cm Cena 3€ + postovne (vaha cca 235g, list do 500g, obycajne 2. tr. 1,40€). 2) Cervene s ciernym pasikove tricko, vel. odhadom S/M (stitok odrezany). Tricko je v dobrom stave, poskodenia som nenasla, bez zmolkov. Zlozenie vzhladom na odrezany stitok presne neviem, ale predpokladam, ze je to viskoza. Rozmery: - celkova dlzka od ramena 63cm - sirka pod pazuchami 2x45cm, natiahne sa za na 2x68cm Cena 2€ + postovne (vaha cca 110g, list do 500g, obycajne 2. tr. 1,40€). 3) Cervene tricko bez rukavov, top, vel. odhadom S/M. Vyrobene v Taliansku. Nosene malo, poskodenia som nenasla, bez zmolkov, dobry stav. Zlozenie: 95% viskoza; 5% elastan. Vdaka strihu a pruznemu materialu dobre sa prisposobi. Rozmery: - dlzka od ramena dole 60cm - sirka pod pazuchami v klude 2x40cm, natiahne sa az na 2x85cm (pruzny prisposobivy material) Cena 3,50€ + postovne (vaha cca 150g, list do 500g, obycajne postovne 1,40€). Prosim nie SMS (na SMS neodpovedam), kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, pri osobnom odbere - telefonicky. Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Alebo osobny odber v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam len po nabehnuti na moj ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,30€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.