bazár, predaj, inzercia, predám

2x stroj na cvicenie noh a aj celeho tela

Kategória: Fitness, jogging

predam 2x stroj na cvicenie

- stroj na precvicenie noh, stehien - 15 eur

- stroj na precvicenie celeho tela ( digi tabula nefunguje , mini koz chybicky, treba len PREMAZAT ) 35 eur

25 eur ZA OBE ! POTREBUJEM MIESTO NA BALKONE - surne

OSOBNE V PETRZALKE
2x stroj na cvicenie noh a aj celeho tela
Podobné inzeráty
Multifunkčný stojan
Zachovalý, plnefunkčný stroj, rychle jednanie nizka cena volajte na Zo sedadla máte prístup k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre tréning hrudníka a ramien, a tiež ako zariadenie na naťahovanie nôh pre predné svaly na nohách. Širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta. Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontované pútko na nohy. Zariadenie na ohýbanie nôh možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok. Na pravej strane je šikmá crunch lavica pre cvičenia brucha ako aj podporný modul pre zdvíhacie cvičenia nôh a visiace cvičenia s odporom. Prízemné zariadenie s odporom na ľavej strane je optimálne pre rôzne varianty kľukov. Operadlo a sedadlo sú potiahnuté ľahko čistiteľnou syntetickou kožou, a preto je možné jednoducho ich po tréningu utrieť uterákom. Najväčšie výhody Multifunkčná fitnes stanica pre viac ako 50 rôznych cvičení Prispôsobenie hmotnosti v 6 kg krokoch pomocou zásuvných kolíkov Pevný rúrkový rám z ocele Hladko pohyblivé lanové kladky Ľahko umývateľné operadlo a podložka
Pomôcky na cvičenie
Predám rôzne pomôcky na cvičenie buď všetko spolu alebo osobitne. 1.súprava fitnes závaží (zelené) -obsahuje 1 pár závaží na zápästie/členky (každé 0,5kg) -na posilnenie svalstva rúk a nôh počas chôdze, behu alebo cvičenia -praktické suché zipsy na individuálne prispôsobenie a bezpečné držanie -cena 10€ 2.súprava pásov na cvičenie (čierno-sivé gumy) -2 pásy a 2 kruhy z latexu -pre efektívne celotelové cvičenie (vrátane príkladov cvičenia) -2 intenzity cvičenia: stredná (sivá) a vysoká (čierna) -cena 5€ 3.gumy značky decathlon (mix farieb) -3 stupne náročnosti -1 pás -vhodné na domáce cvičenie alebo do fitka -cena 5€ Pri kombinovanej kúpe zľava možná. Viem odovzdať osobne v mestách BJ, PO, KE alebo posielam poštou/cez packetu (dopravu hradí nakupujúci).
Posilňovač brušných svalov AKCIA, Zachovalý
Poď do toho a zakúp si stroj na domáce cvičenie a ukonči svoju lenivosť. Ponúkam na predaj tento úžasný posilňovací a masážny stroj zároveň. Spevnená konštrukcia. Len 5 minútiek cvičenia každý deň zaistí efektívne precvičenie bruška, pásu a posilnenie + masáž chrbtových svalov. Päť pohyblivých valcov majú taktiež relaxačný a masážny účinok. Veľmi príjemné cvičenie. - podopiera krk a chrbát - cvičenie na ňom je zdravšie! - zameriava na všetky brušné svaly (spodné, horné, stredné aj bočné). - je vyrobený z ocele ako klasické posilňovacie stroje vo fitness centrách. - je veľmi odolný a zároveň ľahko premiestniteľný. - bezpečné, rýchle a efektívne domáce cvičenie - nosnosť až 100 kg - celková hmotnosť: 5,8 kg Nové kusy aktuálne na trhu stoja 75 EURO. U mňa máte zachovalý plne funkčný kus o 30 percent lacnejšie a teda za 52.50 EURO Plne funkčný stroj, zachovalý. Prosím iba vážny záujem. Dôvod predaja: nevyužíté Preferujem osobný odber. K odberu ihneď Mrkni aj moje ďalšie inzeráty a referencie :-)
Stroj na cvičenie
Predám viac účelovú multifunkčnú lavičku s kombinovanú s posilňovacou vežou a plus k tomu s činkami na cvičenie. Súprava je vhodná ako pre začiatočníkov tak aj pre pokročilých. Operadlo je nastaviteľné do desiatich polôh a sedák do siedmych polôh. Celá táto zostava je domácej výroby v ktorej je ale všetko obsiahnuté pre komplexné posilňovanie celého tela na zvýšenie svalovej hmoty. Táto zostava umožňuje rozvoj všetkých svalových skupín: prsných svalov, lichobežníkové, predlaktia, ramená,biceps, triceps, veslovanie, sťahovanie kladky, cviky na vnútornú a vonkajšiu stranu stehien a tiež je možné cvičenie s činkami ako sú tlaky , ťahy a všetky ostatné cvičenia ako s dvoma malými tak aj s jednou veľkou činkou. Celkovo je táto zostava celkovo veľmi multifunkčná. dajú sa vyskladať rôzne rôzne zostavy pre posilňovanie.Zároveň je možné zostavu jednoducho zložiť a rozobrať.
Twist stepper HS-035S Joy
Predstavenie produktu Twist stepper HS-035S Joy Vám pomôže posilniť a spevniť zadok, svaly nôh, ramien a rúk. Počas cvičenia na tomto zariadení sa Vaše nohy budú pohybovať v dvoch rovinách: vertikálne (hore – dole) a horizontálne. Vďaka tomuto riešeniu Vám cvičenie bude pripomínať jazdu na kolieskových korčuliach alebo lyžovanie, počas ktorých pracujú prakticky všetky svalové skupiny. Výhodou tohto zariadenia je možnosť nastavenia výšky pedálov (schodíkov) a počítač, ktorý meria najdôležitejšie parametre tréningu. Vďaka dvom priloženým expanderom môžete ľahko precvičiť hornú časť tela. Tréning na stepperi je vhodný pre každého, kto chce zlepšiť svoju celkovú kondíciu a spáliť nadbytočné kalórie – bez ohľadu na vek a úroveň tréningového pokroku. Mini stepper je ideálnou pomôckou pre domáci tréning, keďže nezabéra veľa miesta. Tréningový počíťač Zahŕňa nasledujúce funkcie: TIME: zobrazuje aktuálny čas cvičenia: 0:00 až 99:00COUNT: zobrazuje počet krokovSTRIDES / MIN: priemerný počet krokov za minútuCAL: množstvo spálených kalórií (v kcal)SCAN: automaticky prepína zobrazené parametre na obrazovke (každé 4 sekundy), v poradí: time, cal, strides / min. Nastavenie výšky nášľapov Vďaka možnosti nastavenia výšky nášľapov (pedálov) si môžete zariadenie prispôsobiť k Vašim potrebám a zvýšiť úroveň pohodlia počas tréningu. Jediné, čo stačí urobiť je to, že použijete otočný gombík, ktorý je umiestnený v dolnej časti zariadenia. Protišmykové nášľapy Počas tréningu na steperi HS-O35S Joy sa nemusíte obávať, že sa Vaše nohy budú šmýkať. Protišmykový povrch im poskytne potrebnú priľnavosť a bezpečnosť počas tréningu. Expandéry pre trénovanie ramien V súprave s produktom HS-035S Joy obdržíte aj dva posilňovacie expandéry. Sú skvelými pomôckami pre cvičenie a posilnenie svalov hornej časti tela. Technické údaje: Model: HS-035S Joy Účel: pre domáce použitie Nosnosť: 100 kg Rozmery zariadenia: dĺžka 44 cm / šírka 53 cm / výška 34 cm Hmotnosť: 11 kg , 9 kg (bez obalu) Rozmery nášľapov (pedálov): 33,5 × 14 cm Cena: 40 € Osobný ober v Nitre
Posilňovač celého tela inSPORTline AB Rider
Predám stroj na cvičenie Posilňovač celého tela inSPORTline AB Rider. Málo používaný, ako nový.