bazár, predaj, inzercia, predám

2x Tekutá guma ALFEMA TG500 modrá 20 kg + Adhézny mostík 5kg

Kategória: Bazény

Tekutá modrá guma na bazény miesto fólie nová nepoužitá cena spolu 300€ Pozri všetky moje inzeráty
2x Tekutá guma ALFEMA TG500 modrá 20 kg + Adhézny mostík 5kg
Podobné inzeráty
Tekuta guma ALFEMA
Predam nove neotvorene balenie tekutej gumy ALFEMA na bazeny.Original balenie od vyrobcu. Kybel 20kg/ 180eur ( mam az 3 kyble) A adhezny mostik 45e/balenie... Manzel sa prepocital a nespotrebovali sme tolko :)
Jazierko - tekutá fólia, guma
Mám na predaj izoláciu na jazierko Tripond. Kúpila som viac a ostali mi 2 neotvorené 5litrové plechové vedrá. Nanáša sa valčekom alebo štetcom. Kryje skvele, preto som minula menej, ako som čakala. Bližšie informácie ohľadom použitia na foto. Pôvodná cena 1ks 60€. Ja ponúkam po 50€, za 2 ks 90€. Cena je aj s poštovným, na dobierku neposielam. Kontaktujte ma prosím mailom alebo sms, v práci nepočujem telefón.
PVC bazénová fólia Soprema, Alkorplan
Predám bazénovú fóliu Alkorplan,Soprema. Vysokokvalitné fólie sú vyrobené z PVC a sú spevnené textilnou výstužou. Svojou UV-odolnosťou a farebnou stálosťou sú vhodné pre vonkajšie aj vnútorné bazény. Sú odolné tiež voči riasam,plesniam a mikroorganizmom. Hrúbka fólie je 1.5mm pri šírke 165cm. Taktiež v ponuke protišmykové fólie napr.na schody alebo plytké dná.Možnosť dodania všetkých farebných odtieňov.Záruka od výrobcu.Rolka má 25bm.(41,25m2). zváranie bazénovej fólie, tekutá zálievka, geotextílna podložka pod bazénovú fóliu, upevňovacie lišty pod bazénovú fóliu, technická miestnosť, dodanie a montáž-bazénová filtrácia, svetlá, čerpadlá, solinátor, tepelné čerpadlo na ohrev bazénu,montáž bazénového prekrytia.
Lepidlo Duvilax 5kg
Predam lepidlo na geotextiliu pouzivane pri stavbe murovaneho bazena. Duvilax L-58 5kg
Solárna plachta modrá na bazén s priemerom 2,5m
bublinková solarna plachta pláva na hladine,ohrieva vod a udržuje teplotu,čiastočné kryje proti nečistotám -tvar: kruh -farba modrá plachta je v bezchybnom stave
chlor do bazena
5kg balenie, chlor 5v1 - Dezinfekčná, algicídna a flokulačná funkcia Jediným použitím v bazénovej vode likviduje baktérie, vírusy a mikroorganizmy vo všeobecnosti, zabraňuje tvorbe rias a udržuje vodu krištáľovo čistú. Je ideálny na vykonávanie údržby bazéna v určitých časoch, pretože uľahčuje prácu. Kombinácia s ošetrujúcim chlórom je ideálna, ak nemáte veľa času. - cena 45€