bazár, predaj, inzercia, predám

2xbody+2xsvetriky+suknicka tutu H&M 74/80

Kategória: Tričká a košieľky

FOTKA 1-3:
Na predaj
1x bledoruzova suknicka zn.H&M styl tutu, velkost uni
1x body s cipkovanym vrchom a rukavmi an.Babyclub velkost 80 (dlzka 40cm)
Bez flakov a dier
1x body s trblietavym vrchom a spodkom a dvomi anjelikmi velkost 74, ale dlzka taka ista ako tej velkosti 80. Bez flakov a dier
+1x biely svetrik dierkovany velkost 74 zn.H&M
1x biely svetrik bez vzoru ma svetloruzovy nadych velkost 74 zn.H&M
Cena spolu 9eur

Fotka 4-5:
Na predaj
1xnove tricko zn.ZARA s trblietavou potlacou(dievcatko) velkost 74
+1xkratasy zn.In extenso vo velkosti 6-9mesiacov(74), vynikajucom stav bez flakov a dier
+1x zlte tricko zn.Zara velkost 74 bez flakov a dier
+1x biele tricko s ananasmi zn.Zara velkost 74 bez flakov a dier
+2xsponky bo forme maslicky do vlasov s flitrami uplne nove
Cena spolu 9eur

Fotka 6:
Na predaj 2x unisex body v pieskovej a tyrkysovej farbe zn.F&F velkost 6-9mesiacov
Cena spolu 2eura

FOTKA 7-8:
Na predaj mile letne satocky bez rukavoch zo 100 % bavlny zn.Bonnie Baby.
Velkost uvedena 12M nami nosene skor.
+Nohavicky vhodne na plienky
Cena spolu 7eur

Fotka 9:
Na predaj
1xbody s liskami a oranzovymi okrajmi, dlzka 37cm
Zn.F&F velkost 74
1x biele body s hrosikom zn.Gama velkost 86, dlzka 38cm
100%bavlna minizmolky z prania
Cena spolu 2eura
2xbody+2xsvetriky+suknicka tutu H&M 74/80
Podobné inzeráty
Tricko k tutu dolly lunicite sukni aj inym
Na predaj prijemne bavlnene tricko k tutu dolly lunicite sukni ozdobene kvietkami, krasne farby a kvalitny material. Ak sukna v ponuke. Poslem postou po dohode mozny osobny odber Bratislava. Univerzalna velkost, tricko sedi cca od 3 do cca 10 rokov premerajte: Dlzka 47xm sirka od pazusky k pazuske 33 je jemne elasticke bavlnene Kombinacia kvietkov: 1. modra ruzova levandulova 2. tmavsia fialova ruzova modra 3. levandulova ruzova tyrkysova Doplnky: 1. celenka detska damska 3€ 2. kravata 3€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke rozne farby a velkosti, ozne dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenia, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce. Aj viac ks pre skoly a kruzky na vystupenie na zaver skolskeho roka alebo pre mamicky.
2x tričko a suknička 116
Tričká sú vo veľmi dobrom stave, suknička je hrubšia na chladnejšie dni dávam grátis, cena spolu 6 eur
Dievčenský balík letných vecí 9 ks, veľ. 98/104
Dievčenský balík letných vecí 9 ks, veľkosť 98/104. Balík obsahuje: - 3 ks tričká s krátkym rukávom - 2 ks tielka - 1 ks legínky 3/4 - 1 ks suknička elastická - 2 ks šortky
6x tricka+suknicka na traky+siltovka Minnie velkost 92
FOTKA 1-4: Na predaj 6x tricka s dlhym rukavom velkost 92: 1xBiele zn.Dopodopo bezchybny stav +1xSive s kvetinami a trblietavymi motylikmi zn.H&M bezchybny stav 1xRuzove zn.Pepco s 3D maslickami ma malicke flak 1x Sive zn.F&F, 1x biele s trblietavym tucniakom zn.F&F, 1x modre s cislami a cipkou zn.Dopodopo. +1x nohavice na traky zn.Dopodopo velkost 92. Je z tensej rifloviny s dvomi pravymi vreckami +1x siltovka Minnie zn.Disney velkost 2-4roky. Cena spolu 12eur Fotka 5-9: Na predaj nase oblubene dievcenske rifle so zaplatami zn. H&M. Je taka vacsia 92, dcera ich nosila do 3rokov. Zlozenie: 99%bavlna, 1%elastan dlzka 53cm, po rozkrok 35cm, pas 27cm (nastavitelne s vnutornou gumickou). karovana dievcenska bluzka s volanikmi a dvomi gumickami v pase zn.kiki&koko velkost 92 Zlozenie 100% bavlna Bezchybnoy stav, nez flakov a dier, farba krasna zachovana. +1x predlzeny pleteny svetrik v syto ruzovej farbe a vo vynikajucom stave. Cena spolu 8eur FOTKA 10: Na predaj snehovobiely svetrik zn.F&F velkost 92 v bezchybnom stave bez flakov a dier:) Dlzka 38cm, sirka 30cm, rukav 32cm Cena 4eura Mam aj ine dievcenske vecicky na predaj kuk na moje dalsie inzeraty alebo sa spytajte;)
Letné veci pre dievča 2-3 roky
Tričká a kraťasy, suknička. Veľmi dobrý stav, cena 1,5 € za kus
BALIK oblecenia na leto v. 86. 21ks spolu za 26eur  TOP stav
ALIK oblecenia na leto v. 86. 21ks spolu za zvyhodnenu cenu 22eur. Tretina uplne novych veci.. (veci na 2. fotke, nie su sucast balika, tie sa predavaju zlvast) V baliku su vsetky veci na prvej fotke: - novy modry overal - tenucky super na leto. - nove ruzove saty s trblietavymi gulickami..c- - kompletik leginy a tunika H&M obleceny 2x - ruzovy overalik - pyzamko obleceny 2x - kvietkove saty a suknicka uz skor len okolo doma..zadarmo k baliku Ostatne vecicky v peknom stave alebo nove. veci na poslednej fotke predavam zlavs: cierne tricko 2roky oblecene 1x za 3eura novy kompleti jahodkovy bledsi za 5eur kvietkovy za 4eura Pozrite aj iné moje inzeráty :) alebo mi napiste ak hladate aj nieco ine. Nemam vsetko v inzeratoch :) Mam vela oblecenia, topanky, hracky... Vyhovuje mi skôr komunikácia mailom, nie sms. Ak by som sa neozvala do 24hod, skuste mi zavolat, niekedy idu maily do spamov. Da sa osobne v Stupave, prípadne v Ba pri Kike. Ak to chcete poslat postou, treba dopredu poslat peniazky minimalne na postovne.