bazár, predaj, inzercia, predám

3 IZBOVÝ BYT, BUKUREŠŤSKÁ, KOŠICE - SÍDLISKO ŤAHANOVCE

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový družstevný byt, na ulici Bukurešťská, Košice - Sídlisko Ťahanovce, na druhom poschodí s loggiou. Úžitková výmera bytu je 80m2. Je čiastočne upravený, bola zmenená dispozícia tak, že kuchyňa bola preložená do izby s loggiou. V spálni sú vstavané skrine, v predsieni je položená dlažba a drevené parkety, ktoré sú ešte v jednej izbe, v kuchyni je plávajúca podlaha.

      Kuchynská linka bola vyhotovená na mieru a je so sporákom. Ostatné je v zachovalom a udržiavanom stave. Byt je priestranný, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Lokalita je tichá mimo dopravného hluku. V blízkosti sú škôlky, základné školy, nákupná zóna s obchodmi potravín Klas, Billa, Lidl, reštauráciami, bankami a bankomatmi, zdravotným strediskom, lekárňami a ostatnými prevádzkami pre občiansku vybavenosť.   

V blízkosti je Ťahanovský lesopark, o dve minútky je človek v prírode na krátkej turistickej prechádzke, na beh v prírode po lesných chodníkoch alebo na prechádzke so psom. Hubári si takisto prídu na svoje. V blízkosti je aj športovo-rekreačný areál Anička s minerálnym prameňom, minigolfom, atrakciami a oddychovou zónou, kúpaliskom Ryba, ihriskami, kde sa usporadúvajú kultúrno-športové akcie. Nábrežie Hornádu je obľúbeným miestom na cyklistiku, prechádzky a rybárčenie.

Pri kúpe je nutná hotovosť. Na odkúpenie do osobného vlastníctva už stačí minimálna suma. V prípade záujmu volajte na tel.: .
3 IZBOVÝ BYT, BUKUREŠŤSKÁ, KOŠICE - SÍDLISKO ŤAHANOVCE
Podobné inzeráty
3i byt Košice - Sídlisko ´Tahanovce, Bukurešťská, pôv. stav,
Typ: 3-izbový byt Ulica: Bukurešťská Mestská časť: Ťahanovce II Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 3 izbový byt v mestskej časti Košice - Sídlisko Ťahanovce na Bukurešťskej ulici. byt je na 2 poschodí, je v udržiavanom pôvodnom stave, zmenená bola kuchyňa s izbou, plávajúce podlahy a zachovalá kuchynská linka. Byt disponuje veľkou chodbou, samostatným WC, kúpeľňou, kuchyňou, obývacou izbou a dvoma samostatnými izbami. K bytu prislúcha pivničný priestor a loggia. Orientovaný je na V/Z. Byt je v družstevnom vlastníctve, na financovanie je potrebné mať vlastné zdoje alebo pri financovaní hypotékou je nutné zabezpečenie úveru inu nehnuteľnosťou. Občianska vybavenosť je v okolí na veľmi dobrej úrovni. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: družstevné Stav: pôvodný Celková plocha: 80 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Zastavaná plocha: 80 m2 Poschodie: 2 Loggia plocha: 4 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
Veľký (82m2), 3 izbový byt, Bukureštská, Košice
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj VEĽKÝ (82m2 + Lodžia), SLNEČNÝ (Východ - Západ), DISPOZIČNE krásne ZMENENÝ, úplne NANOVO čiastočne REKONŠTRUOVANÝ, 3 izbový byt, s LODŽIOU, PIVNICOU a VÝŤAHOM, na ulici Bukureštská, v lokalite UPROSTRED sídliska Ťahanovce a jeho OBČIANSKEJ VYBAVENOSTI, kde všetko MÁTE PORUKE a NADOSAH, Bukureštská ul., Košice - sídlisko Ťahanovce. POZRITE SI 3D obhliadku - SKUTOČNÉHO STAVU - tohto BYTU z pohodlia Vášho domova SKOPÍROVANÍM následujúceho LINKu: STLAČTE "PLAY" vľavo dole na tomto LINKu a POZRITE SI VIDEO - SKUTOČNÉHO STAVU - tohto BYTU z pohodlia Vášho domova SKOPÍROVANÍM následujúceho LINKu: POZRITE SI - AKO MÔŽE VYZERAŤ BYT po jeho DOKONČENÍ - na 3D VIZUALIZÁCII skopírovaním tohto LINKu: BYT: • 3 izbový • v osobnom vlastníctve • 1.poschodie z 8 • SLNEČNÝ počas celého dňa - orientácia izieb “S-VÝCHOD / J-ZÁPAD” • VÝMERY: = Byt: 82 m2 + Lodžia: 3,2 m2 SPOLU: 85,4 m2 • ÚPLNE NANOVO - ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - stačí si vybrať, podľa vlastného vkusu podlahy, obklady, dlažby a máte hotový, úplne nanovo rekonštruovaný, celý byt • DISPOZIČNE SKVELE ZMENENÝ - pozrite pôdorys v galérii fotiek alebo na 3D virtuálnej obhliadke • S pivnicou • Výťahom • Spoločnými priestormi v suteréne (kočikáreň) • na poschodí sú 3 byty • s VÝBORNÝMI a bezkonfliktnými SUSEDMI ROZSAH REKONŠTRUKCIE: • VŠETKO VYMUROVANÉ, od jadra, cez kúpeľňu až po miesto pre vstavané skrine • ROZMIESTNENIE IZIEB bolo výborne ZMENENÉ tak, aby čo najviac vyhovovalo rodinnému bývaniu • VYREZANÉ OTVORY DO PANELOV (na základe právoplatného stavebného povolenia, samozrejme) • potiahnuté NOVÉ ROZVODY ELEKTRINY vrátane ističov a rozvodov na KLÍMU, PLYN, VODU a ODPAD • VYMUROVANÉ komplet - JADRO, KÚPEĽŇA a v nej POHODLNE veľký sprchový kút, ZMENŠENÁ PREDSIEŇ (chodba), zväčšená IZBA (pracovňa alebo detská izba) • KUCHYŇA prepojená s NOVO vytvorenou JEDÁLŇOU • všade vymenené úplne NOVÉ RADIÁTORY • OSADENÉ úplne NOVÉ kvalitné PLASTOVÉ OKNÁ s izolačným 3-SKLOM (dokonale izolujú proti prestupu CHLADU, TEPLA A HLUKU - zvonku vo vnútri nepočujete nič, len úplné ticho) • to HLAVNÉ už urobené MÁTE, stačí si VYBRAŤ, podľa vlastného vkusu podlahy, obklady, dlažby a máte hotový, ÚPLNE NANOVO celý BYT DISPOZÍCIA IZIEB a ich orientácia na SVETOVÉ STRANY: • KUCHYŇA - (J-Západ) - s potiahnutými NOVÝMI rozvodmi elektriny, plynu, vody a odpadu podľa štandardov MODERNÉHO BÝVANIA • JEDÁLEŇ - (J-Západ) - prepojená s kuchyňou - SAMOSTATNÁ MIESTNOSŤ na rodinné stolovanie • PRACOVŇA alebo DETSKÁ izba - (J-Západ) - zväčšená na úkor predsiene (chodby)
3 izbový byt Košice - Sídlisko Ťahanovce, pôv. stav, balkón
Typ: 3-izbový byt Ulica: Helsinská Mestská časť: Ťahanovce II Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 3 izbový byt v mestskej časti Košice - Sídlisko ´Tahanovce na Helsinskej ulici. Byt sa nachádza na 8 poschodí z ôsmich v zateplenom panelovom bytovom dome. samotný byt je v pôvodnom stave, s pôvodným murovaným bytovým jadrom a plastovými oknami. Tento bytový dom bol daný do úžívanie v roku 1999, jedná sa o najmladší bytový dom na Sídlisku Ťahanovce. Byt disponuje vstupnou chodbou, kuchyňou, samostatným WC, kúpeľňou, obývacou izbou a dvoma samostatnými spálňami. K bytu prislúcha balkón a pivničný priestor. Občianska vybavenosť je v okolí na veľmi dobrej úrovni. V okolí je veľa zelene, lúka a les. Orientácia bytu je SZ/SV. Cena nehnuteľnosti je bez provízie realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 2% a zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 82 m2 Úžitková plocha: 82 m2 Zastavaná plocha: 82 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Poschodie: 8 Loggia: nie Počet podlaží: 8 Plocha balkóna: 6 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
4 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL.BUKURESTSKA, KE I.-SIDL.TAHANOVCE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii na ulici BUKUREŠTSKÁ. Základné informácie o byte: Lokalita: Bukureštská ulica, sídlisko Ťahanovce. . Dispozične byt pozostáva z obývacej izby, jednej samostatnej väčšej izby, dve menšie izby, kúpeľňa je samostatná, WC. K bytu patrí aj pivnica. Výmera bytu je 79m2. Predsieň 10,24m2, Izba 22,85m2, Izba: 13,19m2, Izba: 8,36m2, Izba: 8,27m2, Kúpeľňa: 3,12m2, WC: 1,03m2, Pivnica: 1,61m2. K bytu patrí aj lodžia. Byt sa nachádza štvrtom poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje. Orientácia bytu je Východ/Západ. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové. V dvoch izbách sú plávajúce podlahy, kúpeľňa a WC dlažba. V izbách sú novšie omietky a náter. Vchodové dvere sú nové- bezpečnostné. Jadro murované. Bytový dom je nezateplený, stúpačky sú pôvodné. NOVINKA: MOŽNÁ VÝMENA BYTU ZA 2 IZBOVY BYT NA TAHANOVCIACH (52m2 alebo 60m2) PLUS DOPLATOK PO DOHODE. Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita. V blízkosti les, zastávky MHD, Pošta, nákupné centrá Billa, Fresh, Coop Jednota, ihriská, školy, škôlky, zdravotné centrum, výbežisko pre psov, v blízkosti Park Anička. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Poschodie: 4 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: MOZNA VYMENA Obytná plocha: 79m² Celková rozloha: 79m² Úžitková plocha: 79m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Lódžia: áno - 1 Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: áno Postavené z: panel Zateplený objekt: nie Predzáhradka: nie Okná: plastové
105 izbový byt Košice - Sídlisko Ťahanovce, kompl. rek., log
Typ: 1-izbový byt Ulica: Havanská Mestská časť: Ťahanovce II Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 105 izbový byt v mestskej časti Košice - Sídlisko Ťahanovce na Havanskej ulici. Pôvodne 1 izbový byt zmenil dispozíciu na 1,5 izbový sa nachádza na 5 poschodí v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s novým výťahom. V byte bola vykonaná komletná rekonštrukcia so zmenu dispozície. Byt pozostáva so vstupnej chodby, samostatného WC s umývadlom, samostatnej kúpeľne s rohovou vaňou, obývacia izba je vrátane kuchyne spoločná a samstatná spálňa. Z obývacej izby je východ na loggiu so zasklením. K bytu prislúcha pivničný priestor.  Orientácia bytu je na Západ. Byt sa ponúka vrátane zariadenia. Občianska vybavenosť na veľmi dobrej úrovni v okolí, parkovanie prijateľné. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 42 m2 Úžitková plocha: 37 m2 Zastavaná plocha: 37 m2 Poschodie: 5 Loggia plocha: 5 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
1 izb. byt Ťahanovce (ul. Bukurešťská), 40 m2, OV, 3p, LO
- Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY (viac ako 23 ročné skúsenosti, člen Realitnej únie) - priestranný 1 izbový byt, - Bukureštská ul.- Sídlisko Ťahanovce, Košice I - OSOBNÉ VLASTNÍCTVO - cca 40 m2 (z toho cca 35 m2 byt, cca 4 m2 lodžia, cca 1m2 pivnica) - čiastočne upravený (plastové okná, plávajúca podlaha, kuchynská linka) - pôvodné bytové jadro s oddeleným WC - LODŽIA 4 m2 - ideálne 3. poschodie z 8. poschodí - VÝŤAH V ponuke realitnej kancelárie Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY je na predaj čiastočne upravený 1 izb. byt na Bukureštskej ul., sídlisku Ťahanovce, Košice I. Byt je situovaný je na ideálnom 3.poschodí z 8.poschodí v bytovom dome s VÝŤAHOM. Dispozičné riešenie bytu - 1 x samostatná izba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, chodba, LODŽIA, pivnica. Veľkosť bytu v OSOBNOM VLASTNÍCTVE je cca 40 m2, pričom samotný byt má cca 35 m2, lodžia cca 4 m2 a pivnica cca 1 m2. Byt je čiastočne upravený, pričom úpravy v byte pozostávajú z plastových okien, kuchynskej linky, podláh a pod. V blízkosti bytového domu s výborným dopravným napojením na CENTRUM mesta, sa nachádza okrem iného supermarket LIDL, Fresh, Billa, pošta, nákupná pasáž, zdravotné stredisko, zastávka MHD, škola, škôlka a pod. Vhodný na vlastné bývanie, ako aj investícia na následný prenájom. S prípadným prenájmom Vám takisto radi pomôžeme. Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 23 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY je členom Realitnej únie.