bazár, predaj, inzercia, predám

3-izbový rodinný dom s pivnicou v starej Rači, predaj, Rača

Kategória: Domy

Realitná kancelária ViaReality Vám ponúka na predaj zateplený 3-izbový rodinný dom s pivnicou v tichej a obľúbenej lokalite v starej Rači na Alstrovej ulici v Bratislave.

NEHNUTEĽNOSŤ

Dispozícia domu:
- kuchyňa
- obývačka
- 2x izba, z toho jedna izba je priechodná
- kúpeľňa s WC
- veľká pivnica
- podkrovie

Podlahová plocha domu predstavuje 112 m2, pivnica o veľkosti 112m2 a záhrada o rozlohe 79m2. Dom v priebehu posledných 10 rokov prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Bola menená elektrická inštalácia (medené káble), voda, kanalizácia, plyn, komín, strecha. Vykurovanie v dome je zabezpečené plynovými gamatkami a v obývačke sa nachádza krb. Celý dom je podpivničený. Mesačné náklady pre 4 osoby 150€.

Veľkou zaujímavosťou a výhodou je podkrovie, ktoré je pripravené na dostavanie ďalších izieb, prípadne je možné prerobiť na samostatný byt.

Rodinný dom sa nachádza vo dvore, kde sú aj ďalšie domy. Dvor je spoločný a pôsobí veľmi príjemne. Na konci dvora sa nachádza záhradka. V dome je internet plus je namontovaný kamerový systém. Parkovanie pred domom je bezproblémové.


LOKALITA

Rodinný dom sa nachádza v starej Rači, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a zároveň tiché a pekné prostredie. V blízkosti sa nachádza:
- obchody, Kaufland, Billa, mäsiarstvo, drogérie
- nemocnica, zdravotné stredisko, lekárne
- školy a škôlky, detské ihriská
- kaviarne a reštaurácie
- MHD s dobrou dostupnosťou do mesta a napojenie na diaľnicu D1 a D4

CENA je časovo obmedzená

Cena za uvedený rodinný dom je 195.000,-/€, plus odmena pre sprostredkovateľa vo výške 4500,-/€ za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. Túto ponuku je možné financovať cez HÚ. V prípade záujmu Vám náš hypotekárny špecialista pomôže s výberom najvýhodnejšej ponuky na trhu a samozrejme, zabezpečí celý servis a sprostredkovanie hypotekárneho úveru.

Zodpovedný maklér: Lukáš Hronský, kontakt , email: hronsky@

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ViaReality s.r.o. © Copyright
3-izbový rodinný dom s pivnicou v starej Rači, predaj, Rača
Podobné inzeráty
Predaj 6. izbového domu 280m2 + pozemok 460m2 Bratislava
Ponúkam na predaj šesť izbový dom, ktorý sa skladá z dvoch bytových jednotiek. Dom má 280 m2 a 460 m2 pozemok. Nachádza sa v Bratislave, v Rači v príjemnom a kladnom prostredí dom je pekne a moderne zariadený, Ma vnútornú garaž a peknú záhradu. Cena: 699 000€ / dohoda Ak máte záujem o viac fotiek, alebo informácii stačí zavolať na číslo: Dom na predaj Bratislava Dom na predaj Rača šesť izbový dom na predaj Bratislava Bratislava 6 izbový dom na predaj Predaj šesť izbový dom Bratislava Rača Rača byt na predaj šesť izbový Rodinný dom na predaj Rača Rača predaj domu Predaj domu v Bratislave Predaj domu Rača Predaj domu s pozemkom Bratislava, Rača
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
BOSEN | Dvojgeneračný rodinný dom s garážou a pivnicou v Mil
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrálna Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj dvojgeneračný poschodový samostatný rodinný dom 10 izbový s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. ačiatkom roka prešiel dom malou rekonštrukciou.  Video:  Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.                                                         Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7. Cena: 549.900€ Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
RAČA - 4i RODINNÝ dom po kompletnej rekonštrukcii v TOP loka
B10 Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 4i Rodinný dom na Žitnej ulici v Rači. Tehlový rodinný dom bungalového typu v tvare L prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 a neskôr ešte v roku 2015. Nachádza sa na pozemku s výmerou 513m2, z ktorých približne 174m2 je zastavaných domom. Úžitková plocha domu (bez plochy pivnice je 153m2). Pivnica má výmeru 13,46m2. Záhrada má príjemnú JV orientáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a je vo veľmi dobrom technickom stave vďaka rekonštrukcii z roku 2012, v rámci ktorej došlo k dispozičným zmenám, výmene podláh a podložia pod nimi, vymenená bola plechová strešná krytina – Blachotrapéz, elektrické a vodovodné rozvody, plynový kondenzačný kotol IMMERGAS, kvalitné drevené okná JUST (3-sklo). Dom bol tiež zateplený kamennou vlnou/polystyrénom s hrúbkou 15cm. Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený. Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa po pravej strane dostávame do jednej z troch izieb orientovaných na SZ. Táto izba (v súčasnosti pracovňa – 16,97m2) je priechodná a dostávame sa z nej do priestrannej obývacej izby (25,36m2) a do ďalšej miestnosti (15,83m2) - z tej je následne možný prechod do garáže, ktorá nie je využiteľná na parkovanie, ale skôr na uskladnenie sezónnych vecí. Vrátime sa opäť do predsiene, z ktorej sa ďalej dostávame po ľavej strane do kuchyne (8,48m2), za ktorou je špajza (2,64m2) a menšia kúpeľňa so sprchovým kútom (3,33m2). Záverom sa z predsiene ocitáme v jedálni (17,89m2), z ktorej je vstup do veľkej svetlej spálne (25,78m2). Za stenou spálne sa nachádza sklad (14,98m2). Pivnica je prístupná z kuchyne. Exteriér menších rozmerov je tvorený jednoliatym kusom trávnika v kombinácii s okrasnými záhonmi, o závlahu ktorých sa stará automatický zavlažovací systém napojený na studňu. Pri vstupe na pozemok je prakticky vydláždená plocha určená na parkovanie, ktorá je od zvyšku pozemku oddelená živým plotom. LOKALITA: dom sa nachádza na Žitnej ulici, pričom prístup k nemu je prostredníctvom Demänovskej ulice (slepá ulica), čím je zabezpečené dobré napojenie smerom do mesta. Veľkým benefitom je blízkosť električkovej trate, kde je zastávka vzdialená od domu len 250m. V pešej dostupnosti je široká občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu školy (základné a gymnáziá), škôlky, ihriská a športoviská, reštaurácie, kaviarne, puby, potraviny a iné služby. Neopomenuteľným benefitom je blízkosť lesov Malých Karpát, čo osloví najmä milovníkov prírody, ktorí radi trávia svoj voľný čas turistikou, či už pešou alebo na bicykli. TIP makléra: zrekonštruovaný rodinný dom vo veľmi dobrom technickom stave v obľúbenej lokalite s kvalitnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta v kombinácii s menšou záhradkou, ktorá si nebude vyžadovať priveľa starostlivosti. Pridanou hodnotou je blízkosť Malých Karpát, čím celá lokalita naberá na atraktivite. Alternatívne môže byť dom využívaný taktiež na podnikateľské účely, resp. ako sídlo firmy. V pr
Historický dom v Zamagurí - Spišská Stará Ves
Typ: Rodinný dom Ulica: Spišská Stará Ves Obec: Spišská Stará Ves FÉNIX reality vám ponúkajú  jedinečnú príležitosť vlastniť dom v pôvodnom stave v nádhernej Spišskej Starej Vsi. Tento historický dom s 5 izbami, 2 kúpeľňami a dvoma kuchyňami sa nachádza v jednom z najkrajších kútov Slovenska. Stojí na pozemku s rozlohou 895m2 a disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená. Okrem svojho kultúrneho dedičstva Spišská Stará Ves ponúka aj nádherné prírodné scenérie. V okolí domu sa nachádza množstvo turistických trás, kde si môžete vychutnať krásy tatranskej prírody, Spišskej Magury a Národného parku Pieniny. Nedá nám nespomenúť aj kúpele Smerdžonka priamo v Červenom Kláštore známe svojimi minerálnymi prameňmi, ktorých história siaha až do 14.storočia, keď ich objavili mnísi a začali využívať na liečebné účely. Asi najznámejším z nich bol legendami opradený lietajúci mních Cyprián. Dom je ako stvorený na prevádzku penziónu, keďže v tejto oblasti je celoročný dopyt po službách tohto charakteru. Táto možnosť vám umožní využiť jeho potenciál nielen ako miesto na oddych, ale aj ako podnikateľskú príležitosť.  Horné poschodie domu je rozostavané podkrovie, ktoré vám umožní pridať ďalšie izby a zvýšiť tak jeho hodnotu. Je tam predpríprava a začatá rekonštrukcia na ďalšie miestnosti a samostatné sociálne zariadenia a kuchyňu. Tento dom ponúka nekonečné možnosti a čaká na svojho nového majiteľa, ktorý ho pretvorí na svoj sen. Tu je niekoľko nápadov, ako by ste mohli využiť túto budovu: 1. Rodinný dom s oddychovým priestorom: Môžete vytvoriť príjemný rodinný dom s obývacou izbou, jedálňou, kuchyňou a spálňou vo vyššom poschodí. Ostatné izby môžu slúžiť ako detské izby, študovňa alebo pracovňa. Podkrovie môže byť miestom na relaxáciu a oddych, napríklad hernou izbou, knižnicou alebo miestnosťou na cvičenie. 2. Penzión alebo ubytovacie zariadenie: Vzhľadom na dostupnosť izieb by ste mohli premýšľať o prevádzke penziónu alebo ubytovacieho zariadenia. S príjemným prostredím Spišskej Starej Vsi by to mohlo byť atraktívne pre turistov a návštevníkov. 3. Coworkingový priestor a domáce kancelárie: Využite izby ako coworkingový priestor alebo domáce kancelárie pre profesionálov, ktorí potrebujú oddelený pracovný priestor. Tieto priestory môžu byť prenajímané ako individuálne kancelárie alebo spoločné pracovne s flexibilnými možnosťami. 4. Reštaurácia alebo kaviareň: uvažujte o transformácii časti budovy na reštauráciu alebo kaviareň, ktorá môže ponúkať jedinečnú atmosféru a miesto na stravovanie pre návštevníkov Spišskej Starej Vsi. 5. Komunitný alebo umelecký priestor: Zvážte vytvorenie komunitného alebo umeleckého priestoru, kde by sa mohli vykonávať workshopy, kurzy alebo umelecké podujatia. Tieto priestory môžu slúžiť ako miesto stretávania a podpory kreativity. Tieto sú len niektoré nápady na využitie vašej budovy v Spišskej Starej Vsi. Je dôležité zvážiť p