bazár, predaj, inzercia, predám

35% zľava na Electro Antiperspirant ELITE

Kategória: Zdravie a krása

Predám 35% zľavový kód na Electro Antiperspirant ELITE.

Zľava platí do 30.6.2023 alebo do vypredania zásob.

Prvy kontakt cez mail.
35% zľava na Electro Antiperspirant ELITE
Podobné inzeráty
Incandessence - deodorant antiperspirant roll-on
Guličkový deodorant antiperspirant pre ženy Objem: 50 ml Výrobca: AVON COSMETICS Hlavné tóny: bergamot. ruža. tíkové drevo. Guľôčkový Deo Antiperspirant s vôňou Toaletného parfumu Incandessence poskytuje pocit sviežosti a ochranu počas celého dňa. Žiarivá vôňa sviežeho bergamotu s akordami ruže a vzácneho tíkového dreva. Poskytuje vrstvenie vôní, vďaka čomu si môžte vôňu Incandessence môžete vychutnávať dlhšie. Vlastnosti: zanecháva dlhodobý pocit sviežosti chráni pred nepríjemným zápachom účinne chráni proti poteniu skvele sa hodí spoločne s vôňou ako darček Použitie: Vhodný na každodenné použitie. Môžete opakovať kedykoľvek v priebehu dňa. Aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia. Kompletné zloženie AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, STEARETH-2, PPG-15 STEARYL ETHER, DICAPRYL ADIPATE, STEARETH-20, PARFUM, ISOPROPYL PALMITATE, , HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL. Osobný odber alebo zaslanie poštou, na dobierku neposielam. Aktuálne do zmazania.
Deodorant antiperspirant pre nohy a sprej
Deodorant antiperspirant pre nohy, ochrana proti potenia, proti vône a sprej do topánok, cena spolu 5€.
Set Elite Gentleman - Avon
Predám pánsky set Elite Gentleman 75 ml z Avonu. Kategória drevito-aromatická vôňa. Zloženie verbena, kardamóm, cédrové drevo. Cena za set 13 eur aj s poštovným. K odberu je aj samostatne vôňa Elite Gentleman 75 ml, cena 11 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Kontaktné šošovky Biofinity a TopVue Elite+
Mäkké silikón-hydrogélové kontaktné šošovky Biofinity (30-dňové), 3ks, exp. 07/2025, dioptrie -4.75, zakrivenie (BC) 8.6, priemer (DIA) 14.0 - 4EUR Mäkké silikón-hydrogélové kontaktné šošovky Biofinity (30-dňové), 3ks, exp. 07/2025, dioptrie -3.75, zakrivenie (BC) 8.6, priemer (DIA) 14.0 - 4EUR Mäkké hydrogélové kontaktné šošovky TopVue Elite+ (1-dňové), 20ks, exp. 11/2026, dioptrie -4.75, zakrivenie (BC) 8.6, priemer (DIA) 14.2 - 4EUR Mäkké hydrogélové kontaktné šošovky TopVue Elite+ (1-dňové), 20ks, exp. 11/2026, dioptrie -4.00, zakrivenie (BC) 8.6, priemer (DIA) 14.2 - 4EUR Kontakt cez formular. Platba vopred a zaslanie listom alebo osobne v BA
Rowenta automaticka kulma a zehlicka
Predam automaticku kulmu rowenta elite za 50€ A taktiez rowenta elite zehlicka na vlasy za 10€ Dovod predaja: som leniva nieco z toho pouzivat. Vsetko plne funkcne Dohoda mozna Osobny odber Bratislava Link na kulmu pre viac info :
Just nahrin
Ponúkam na predaj: 1/ slezový krém, 60 ml. Krém je obzvlášť vhodný pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu. Pokožku ošetruje a chráni, prepožičiava jej vláčnosť a zachováva prirodzenú rovnováhu vlhkosti. Použitie: Podľa potreby naneste krém na tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte. Cena 18 € + poštovné. 2/ GUĽÔČKOVÝ ANTIPERSPIRANT S HLINÍKOM, BEZ ALKOHOLU. Účinný, a pritom taký jemný, že ho možno použiť aj po odstránení chĺpkov v podpazuší. Vôňu slezu ocenia najmä ženy. Cena 17 € + poštovné.