bazár, predaj, inzercia, predám

3D Figúrky

Kategória: Modelárstvo

Predám 3D Komiksové, Filmové, Herné figúrky podľa vlastného výberu. Výška cca od 28cm - 37cm. Viac info mail, sms.
3D Figúrky
Podobné inzeráty
Figúrky vojakov WWII v mierke 1:72
Predám figúrky do diorám 1:72. V ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. V prípade záujmu prosím kontakt cez formulár, ale odpovedám aj na telefonáty a správy.
Kovové figúrky
Predám cca 100 kusov kovových figurok zo zrušeného obchodu napríklad na další predaj na jarmokoch a podobne. Nové, nepoškodené, vhodne na další predaj. Figúrky zobrazuju rôzne činnosti, športy, povolania, napríklad krčmár, hasič, muzikant, lekár, vodič atd. Cena za 1 kus 10e, pri vačšom odbere 7e, všetky 4e za kus. Kontakt : lahky.roman14@ alebo
Predám figúrky 1:18
FIGÚRKY 1:18 NA PREDAJ Mám na predaj balenie 5ks figúrok jazdcov do preterkárskych áut. Cena za všetkých 5 ks je 35€, poštovné 3€. Popis výrobcu: Veľmi detailná figúrka sediaceho pretekárskeho jazdca v mierke 1:18 - na použitie ako vložka do modelu auta. Výška cca 3,5 cm Dĺžka cca 5,5 cm Model sa skladá zo šiestich častí, tela, rúk, rúk a prilby. - Ramená a ruky sú oddelené časti od tela, čo umožňuje dobrý stupeň striedania polohy pri pokuse prispôsobiť sa konkrétnemu vozidlu a v prípade potreby môžu byť tiež orezané. - Vopred pripravené a pripravené na maľovanie. - Vytvarované do veľmi vysokej úrovne detailov a definície, takže detaily sa nestratia po nanesení vrstiev základného náteru, farby a laku. - Model odliaty z vysoko kvalitnej špeciálnej živice, neboli odstránené žiadne vzduchové bubliny a línie formy. - Všetky diely sú už pripravené špeciálnym modelovacím akrylovým základným náterom, takže model je pripravený na maľovanie.
Figurky,TT,PIKO
Ponukam figurky,modely a prislusenstvo TT,PIKO naradie a prislus.Ponuky s cenou cez .
Textúrová farba A.MIG-2103 Turned Earth Ground 250ml
Predám textúrovú farbu Turned Earth Ground 250ml (A.MIG-2103). Farba je neotvorená, stále zaplombovaná. Pomocou farby je možné vytvárať blatisté povrchy terénov pre diorámy alebo podstavy postavičiek. Mal som v pláne maľovať figúrky, ale nemám na to čas. Cena 8€ + poštovné. Inzerát je platný do vymazania.
Umelá tráva GamersGrass 2mm
Predám balenia umelej trávy pre diorámy alebo podstavy postavičiek. Ide o vysokokvalitné a realistické trsy značky GamersGrass. Mám dva typy - Small Dry Green 2mm (144ks) a Wild Moss 2mm (70ks). Balenia sú neotvorené. Mal som v pláne maľovať figúrky, ale nemám na to čas. Cena 5€/set + poštovné. Inzerát je platný do vymazania.