bazár, predaj, inzercia, predám

3D prehliadka, prenájom 4 samost. kancelárií od 23 m2 Devín

Kategória: Kancelárie

POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelárske priestory na ulici Gunduličova v Starom Meste (Staré Mesto). Nachádzajú sa v zrekonštruovanej historickej budove Devín Palace, v tesnej blízkosti Prezidentského paláca. V rámci budovy sa nachádzajú na 2. a 3. podlaží, s výmerou od 23,60 m2.

Keďže sa kancelárie nachádzajú v historickej budove, disponujú vysokými stropmi a veľkými oknami. V ponuke sú aktuálne 4 kancelárie, z toho 3 sa nachádzajú na 3. podlaží a 1 na 2. podlaží budovy. Na podlaží sa nachádza kuchynka a toalety. Kancelárie sa prenajímajú nezariadené.

Kancelária na 2. podlaží č. 2.16 je samostatná, vybavená klimatizáciou. Výmera: 25,41 m2, cena: 350,- EUR/mes + energie 100,- EUR/mes.

Kancelárie na 3. podlaží:
Na pravej strane chodby sa vedľa seba nachádzajú kancelárie 3.19 a 3.18 , ktoré sú oddelené dverami. Možnosť prenájmu samostatne, alebo obidve spolu. Okná smerujú na Gunduličovu ulicu.
-kancelária č. 3.19: výmera: 33,19 m2, cena: 360,- EUR/mes + energie 130,- EUR/mes.
-kancelária č. 3.18: výmera: 23,60 m2, cena: 310,- EUR/mes + energie 90,- EUR/mes.

Kancelária č. 3.17 je samostatná, bez prepojenia so susednými priestormi, okná smerujú na Gunduličovu ulicu.
č. 3.17: výmera: 25,37 m2, cena: 330,- EUR/mes + energie 100,- EUR/mes.

Priestory sú voľné ihneď. K cene prenájmu a energiám sa účtuje DPH.

Devín Palace ponúka reprezentatívne priestory na vysokej úrovni so sídlom na prestížnej adrese v centre mesta. Okrem toho budova ponúka zrekonštruované spoločné priestory s novým výťahom, kancelárske priestory vo vysokej kvalite s rozvodmi štruktúrovanej kabeláže, drevenými podlahami a dizajnovými svietidlami. Prístup do budovy je 24/7.

Občianska vybavenosť tejto lokality je výborná. V blízkom okolí sa nachádzajú reštaurácie, park, Prezidentský palác, Bratislavský hrad, parlament, Palisády, parkovací dom (Tatracentrum). Gunduličova ulica sa nachádza v tichej, kľudnej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou MHD. Priestor je k dispozícii po vzájomnej dohode.

Ak Vás táto mimoriadna ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU. Zariadenie, ktoré sa nachádza na fotografiách nie je súčasťou prenájmu.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: , email: kostronova@
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams
Počet poschodí: 4
Dodatok k cene: ceny ostat. kancelarií v texte inzercie, +energie, +DPH
Obytná plocha: 21m²
Celková rozloha: 21m²
Úžitková plocha: 21m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: čiastočne prerobený
Výťah: áno
Parkovanie: verejné
Zariadenie: čiastočne
Klimatizácia: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: drevené
3D prehliadka, prenájom 4 samost. kancelárií od 23 m2 Devín
Podobné inzeráty
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v …
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v Rači, výborné parkovanie Popis: Prenájom samostatného kancelárskeho celku, štyroch kancelárií v administratívnej budove v Rači pri hlavnej ceste. Kancelárie sa nachádzajú na zvýšenom prízemí objektu, do priestorov je samostatný vstup, celková výmera kancelárií je je 92 m2. Priestory pozostávajú z chodby, štyroch kancelárií, dve samostatné jedna dvoj-kancelária, sociálne zázemie. Ku kanceláriám sa dá prenajať aj sklad 79,36m2. Prenájom skladu nie je podmienkou, kancelárie sa dajú prenajať aj samostatne. V cene je zahrnuté parkovanie 2 áut. Cena za prenájom kancelárií je: 6,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH) + energie a služby 2,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH). Cena spolu so službami a energiami 736,00Eur + DPH/ mesiac Cena s DPH 883,20Eur/ mesiac Cena za prenájom skladu 5,00Eur/m2 + DPH + energie Pre obhliadku volajte: Darina Sniščáková Zariadenie: bez zariadenia Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 92 Celková úžitková plocha administratívy: 92 Celková úžitková plocha skladu: 1 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Darina Sniščáková d.sniscakova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
18 m2 kancelária na prenajom za 198,- €/mes., Trenčín, širši
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne. Kancelárie sa nachádzajú v poschodovej administratívnej budove s výťahom, v budove s bezbariérovým prístupom.  Výmery kancelárií od 18 m2, ďalšie 27 m2, 36 m2, 54 m2. Niektoré susedné kancelárie sú navzájom prepojené dverami. Celkovo je v budove k dispozícii cca 360 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové priečky, koberce, resp. plávajúca podlaha, stropné podhľady so svietidlami, nové plastové okná so žalúziami, vymaľované steny. Budova je strážená, prístup možný 24 hod. Parkovisko vedľa budovy, možnosť prenájmu parkovacích miest, cena park. miesta 50 €/mesiac. + DPH.  V budove sa nachádza množstvo ďalších prevádzok a úradov (obchody, reštaurácia, kozmetika, notár a iné), v blízkosti banky, Soc. Poisťovňa, daňový a krajský úrad.   Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK. Nájomné je 198 €/mesiac vrátane poplatkov za energie a služby spojené s prenájmom, cena v závislosti od celkovej veľkosti prenajatých priestorov. Celkové ceny kancelárii: veľkosť 18 m2 za 198 €/mes., 22 m2 za 242 €/mes., 27 m2 za 297 €/mes., 36 m2 za 396 €/mes., ceny sú bez DPH. Pri prenájme viacerých kancelárii cena dohodou.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
41 m2 - Administratívne priestory na PRENÁJOM, Trenčín centr
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Trenčíne centrum.  Kancelária sa nachádza na 3. posch. v budove bez výťahu, spoločné WC 2x (dámske, pánske), kuchynka k dispozícii. Plocha kancelárie je 41,44 m2 a ku kancelárii prislúcha terasa s výmerou 15 m2.  Miestnosť je možné rozdeliť priečkou na dve kancelárie. Z terasy je krásny výhľad na okolie – centrum mesta. Priestory sú rekonštruované. Možnosť umiestnenia reklamy, názvu firmy na budovu. Vstup do budovy non-stop. Elektrický vrátnik. Možnosť prenájmu ďalších  kancelárii v budove s výmerami 42 a 24 m2 s vlastnou kuchynkou. K dispozícii parkovacie miesto na prenájom ( 50,- €/mesiac ). Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné za kanceláriu je  5,42 €/m2/mes. bez DPH a 0,83 €/m2/mes. za terasu. Celková cena za prenájom pozostáva z ceny za prenájom priestoru vo výške 243,- €/mes bez DPH plus poplatky za energie a služby vo výške 437 €/mes. s DPH (k nájomnému sa DPH neučtuje, len k poplatkom za energie a služby), spolu 680,- €/mes.. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod
Prenájom kancelárskych priestorov Hraničná 18 Bratislava Ruž
Realitná kancelária RENAMI Vám ponúka exkluzívne kancelárske priestory na prenájom v lokalite Bratislava – Prievoz. Areál BRS sa nachádza v Bratislave, miestna časť Ružinov, na Hraničnej ulici č.18. Uzatvorený komplex 7 administratívnych budov sa nachádza v tesnej blízkosti Prístavného mosta a Bajkalskej ulice, a má veľmi dobré prepojenie na dopravný systém mesta - počnúc obchvatom a diaľnicou D1, cestami E575 a E75 v smere západ, východ, sever, a v neposlednom rade komunikácia E575 v smere na Komárno.      Areál je plný zelene, a je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, kamerovým systémom, elektronickým dochádzkovým systémom. Areál má vlastnú jedáleň. Pre návštevníkov je určené parkovisko pred vstupom do Areálu. Nájomníkom poskytujeme parkovacie miesta vnúti komplexu.   Na prenájom sú administratívne priestory kategórie B. Kancelárie sú plne klimatizované, s kazetovými stropmi, sadrokartónovými priečkami (možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka), majú štruktúrovanú kabeláž a optické siete. V ponuke sú priestory aj s kuchynkou a sociálnym zariadením. K dispozícii sú rôzne veľkosti administratívnych priestorov, prevažne kancelárii a v obmedzenom množstve sú v ponuke aj otvorené kancelárske priestory (open office). V areáli poskytujeme v malej miere aj skladové priestory. Minimálna jednotlivá plocha na prenájom je cca 15 m2. Cena sa skladá z nájomného a poplatku za služby a energie, ktorý zahŕňa: dodávku el. energie, tepla, vody, upratovanie spoločných priestorov, odvoz odpadu, strážnu službu, parkovanie v objekte, zabezpečenie prevádzky technologických častí objektu, a správa objektu. Spoločnosť BRS, a.s., Hraničná 18, 821 04 Bratislava, podniká v oblasti prenájmu a správy nebytových priestorov od roku 1997. V Bratislave ponúka spolu 15 000 m2 kancelárskych priestorov a 11 500m2 skladových priestorov. Spoločnosť zo svojho portfólia služieb ponúka kúpu a predaj nehnuteľností, a realizáciu dopravných a inžinierskych stavby. Na FOTO Kancelársky priestor v AB6 / 1.poschodie, miestnosti 2.01-2.30, s rozlohou 428,71 m2 (PRÍKLAD) Kancelárske priestory tvorí t.č. 15 samostatných kancelárii tiahnucich sa pozdĺžne od stredovej chodby. Kancelárie majú východnú a západnú orientáciu. Päť z uvedených kancelárii je možné predeliť ešte na dve menšie, a tak dosiahnuť maximálny počet kancelárii 20. Súčasťou priestoru sú 3 kuchynky, 2 x dámske, 2 x pánske toalety a 1 unisex toalety. Kancelárie sú klimatizované, každá miestnosť je s vlastnou reguláciou teploty (chladu). Ponúkaný priestor má ústredné kúrenie tiež s reguláciou výhrevu, pripravenú štruktúrovanú kabeláž. Na oknách sú interiérové žalúzie, podlahu tvorí v kanceláriách koberec, na chodbe je to dlažba. V budove je na výber z internetových poskytovateľov: SWAN a Telecom. K uvedenému priestoru je hneď vedľa budovy vyhradených 10 parkovacích státí. Na základe zadania vieme klientovi poskytnúť v Areáli ďalších 10 parkovacích st
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v lukratívnej lok
AstonReal exkluzívne ponúka na prenájom moderné klimatizované kancelárske priestory v lukratívnej lokalite v Považskej Bystrici AB Hliny. Priestor s celkovou plochou 366,86 m2 sa nachádza na druhom poschodí polyfunkčného domu. Dispozične pozostávajú zo 6 samostatných kancelárií, priestrannej zasadačky, kuchyne, serverovne, archívu, samostatnej kúpeľne s tromi toaletami a veľkej priestrannej chodby s možnosťou vybudovania recepcie. V priestoroch kancelárii sa nachádza plnohodnotná zariadená garsónka o výmere 35,55 m2. Priestory sú vyhotovené vo vysokej kvalite. Možnosť prenájmu s existujúcim zariadením spôsobom odkúpenia nábytku alebo rozrátania do nájmu. Vysoké stropy priestoru zaručujú vzdušnosť a svetelnosť kancelárií. Samozrejmosťou je napojenie na vysoko rýchlostný optický internet a klimatizácia. V spoločných priestoroch sa nachádza plne vybavená kuchynka, sociálne zázemie. V budove sa nachádza vrátnica otvorená nonstop a kamerový systém na ochranu majetku. Medzi výhody lokality patrí bezproblémové vyhradené parkovanie, výborná dopravná dostupnosť autom aj MHD, skvelá občianska vybavenosť, Svojím umiestnením blízko pri centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou sú tieto priestory vhodným miestom pre fungovanie obchodných spoločností, právnických kancelárií, reklamných a marketingových agentúr. Priamo v budove sa nachádza lekáreň, obchodny dom coop jednota, kaviareň s reštauráciou a ďalšia občianská vybavenosť . Cena nájmu môže byť nábehová po dohode s majiteľom. K cene nájmu budú pripočítané energie SPN 1€/m2 a PPN 1€/m2 bez DPH. Priestor je voľný od septembra. K daným kancelárskym priestorom je možné prenajať si aj skladové priestory vhodné na archív skladajúce sa z troch samostatných miestností o celkovej rozlohe 28,62m2. ■ 366,86 m2 – samostatný moderný priestor ■ samostatný celok na 3.NP nového objektu ■ otvorený priestor , kuchynka, soc. zariadenie, serverovňa ■ vstupná hala priamo pri výťahu, veľká priestranná chodba + 6 kancelárií ■ výťah priamo pred vstupom do chodby priestoru ■ ľahká dopravná dostupnosť aj s MHD ■ blízkosť napojenia na diaľničný a mestský uzol ■ parkovanie pred objektom 3 VIP parkovacie miesta + free parking v okolí budovy ■ Cena prenájmu od 5,5 € / m2/ mesiac + energie ■ cena je závislá od doby nájmu, s možnosťou nástupného nájmu ■ ceny sú uvedené bez DPH V prípade záujmu Vám veľmi rada poskytnem viac informácii na tel. čísle alebo na mail Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 366.86m² Celková rozloha: 366.86m² Úžitková plocha: 366.86m² Stav: úplne prerobený Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Balkón: nie Lódžia: nie Garáž: nie Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové
REZERVOVANÉ - Administratívna budova v Nových Zámkoch
Na predaj administratívna budova s 3 poschodiami kancelárií a kancelárskych priestorov. V suteréne prevádzka PUB-u. Priestory prípadne vhodné aj ako priestory pre poskytovanie služieb. Nehnuteľnosť je jednou z 5-tich samostatných budov, ktoré svojou jedinečnou polohou a zoskupením tvoria celý areál CCX. Jedná sa o lokalitu s výbornou dopravnou dostupnosťou, ktorá je na hlavnom ťahu na Bratislavu, Komárno či Nitru a nachádza v širšom centre Nových Zámkov. Asi 5 minút pešo do centra. Celá nehnuteľnosť má 1 podzemné a tri nadzemné podlažia. V podzemnom podlaží boli priestory prevádzky (PUB). Každé podlažie má sociálne zariadenia. Miesto: mesto Nové Zámky sú vzdialené asi 38km od Nitry, 105km od Bratislavy, 30km od Komárna, 70km od mesta Győr ( Maďarsko) Celková úžitková plocha: 1052,70m² Orientácia: východ – západ Budova je postavená z tehlovo-kvádrovej konštrukcie, kombinovaná SDK priečkami. Celá je kompletne zateplená. Okrem toho má nové rozvody vody, odpadov, elektriny a kúrenia. Internet. Parkovanie: Áno, v tesnej blízkosti je dostatok parkovacích miest. Parkovisko ako aj ostatné priestory sú monitorované kamerovým systémom. Vstup do areálu je kontrolovaný automatickou rampou. Dá sa parkovať aj na hlavnej ceste. Okolie a občianska vybavenosť: Výnimočná poloha areálu CCX, len pár minút pešo od centra mesta, je zárukou bezproblémového prístupu ku kompletnej občianskej vybavenosti. V tesnej blízkosti sa tiež nachádza mestský – Bernolákov park. Dispozícia suterén: Do priestorov prevádzky sa z verejného priestoru – ulice, vchádza vlastným bočným vchodom. Prevádzka má aj ďalší služobný vchod z dvora. Vlastné sociálne zariadenia. Do ďalších priestorov suterénu sa vstupuje zo zadného vchodu z dvora – parkoviska. Pozri pôdorys suterén. Dispozícia prízemie: Do priestorov na prízemí sa vstupuje z hlavného bočného vchodu pri rampe na parkovisko. Na prízemí sú 2 samostatné kancelárie a 3 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys prízemie. Dispozícia 1. poschodie: Vstup na 1. poschodie je z dvora – parkoviska. Na 1. poschodí je niekoľko samostatných kancelárií a 3 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys 1. poschodie. Dispozícia 2. poschodie: Vstup na 2. poschodie je z dvora – parkoviska. Na 2. poschodí je niekoľko samostatných kancelárií a 2 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys 2. poschodie. Nehnuteľnosť poskytuje veľkú variabilitu a možnosť úpravy vnútornej dispozície. Kancelárie a kancelárske priestory sa pomerne jednoducho dajú spájať alebo deliť. Máte developerské ambície a hľadáte vhodný priestor pre realizáciu? Budova je vhodná aj ako zaradenie pre poskytovanie krátkodobého ubytovania – UBYTOVŇA. Na nehnuteľnosť je spracovaná štúdia na celkovú rekonštrukciu kedy vznikne 21 x 1 izbový apartmánový byt. Spolu až 578 m² obytnej plochy V prípade záujmu nehnuteľnosť možno predať aj po častiach. Všetky informácie na :