bazár, predaj, inzercia, predám

3izbový byt - Ružinov, Košická ulica

Kategória: Byty

3 izbový byt - Košická ulica - investičné bývanie

Ponúkame na predaj priestranný trojizbový byt s dvoma balkónmi v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite Košická ulica – Nové Nivy, Ružinov. Celková plocha bytu je 78,92 m² (byt 73,98 m², balkóny majú výmeru 2,86 m², pivnica 2,08 m²), nachádza sa na 2/4 poschodí tehlovej stavby, ktorá prešla roku 2020 kompletnou rekonštrukciou (stúpačky, strecha, zateplenie, vchodové brány, osvetlenie pivníc, video zvončeky a iné).

DISPOZÍCIA BYTU: Byt pozostáva zo vstupnej haly so zabudovanou skriňou pozdĺž celej steny, byt má 3 samostatne nepriechodné izby a samostatnú kuchyňu s jedálenským sedením, kúpeľnú a oddelené WC. Jeden balkón je orientovaný na severnú stranu s výhľadom do vnútrobloku, druhý balkón má orientáciu na východ s výhľadom na novo zrekonštruovaný dvor.

STAV NEHNUTEĽNOSTI : V byte boli realizované udržiavacie práce, posledná úprava nehnuteľnosti bola v roku 2015. Byt má bezpečnostné protipožiarne dvere, laminátové biele interiérové dvere, kuchyňa bola vyhotovená na mieru od stolára so vstavanými spotrebičmi. Okná a balkónové dvere boli menené pri rekonštrukcii v roku 2015. V obytných miestnostiach sú položené laminátové parkety. Sú zrealizované nové rozvody vody, kanalizácie, plynu, lokálne elektrické inštalácie s napojením do existujúcich rozvodov. Vstavané šatníkové skrine sú v spálňach a na chodbe.

LOKALITA: Bytový dom je vo vyhľadávanej lokalite s výbornou dostupnosťou na diaľničný obchvat, MHD alebo do centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (MHD, školy, škôlky, lekári, potraviny, OC NIVY 5 min pešo, reštaurácie, banky a iné)

VÝHODY:
- Investičné bývanie,
- rozloha a dispozícia bytu,
- lokalita bytové jednotky,
- byt kúpou voľný.

Prosím RK kontaktovat len v prípade, že majú záujemcu, ďakujem.
3izbový byt - Ružinov, Košická ulica
Podobné inzeráty
2,5 i byt Bratislava Ružinov
2,5 i byt Bratislava Ružinov - [13.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 1 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 2 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 3 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 4 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 5 Ďalšia 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 6 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 7 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 8 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 9 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 10 Ponúkame na predaj útulný, slnečný 2,5-izbový byt o rozlohe 63 m2 v prostredí plnom zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí, v bytovom dome s elektrickým vchodovým vrátnikom. Byt má výbornú dispozíciu a ideálnu orientáciu na sever-juh. Do bytu sa vstupuje chodbou, odkiaľ sa vchádza do samostatnej kuchyne a priestrannej obývačky, ako aj kúpeľne a samostatného WC. Z obývačky sa vstupuje do nepriechodných izieb (spálne a detskej izby). Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru do tvaru L so vstavanými spotrebičmi. V spálni, aj detskej izbe sa nachádzajú vstavané skrine a na chodbe vstavaná chodbová zostava. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli kompletne menené elektrické rozvody a urobená predpríprava na klimatizáciu. V byte sú plastové okná, drevená podlaha v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na chodbe. Bytové jadro je murované. V byte s nachádza optický internet a TV od Orange. K bytu patrí aj samostatná pivnica o rozlohe cca 3 m2 a ďalšie spoločné murované priestory. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - má elektrického vrátnika, boli menené stúpačky, strecha a balkóny prešli generálnou opravou. Podlahová plocha: 60 m2+ pivnica + balkón Mesačné náklady: 160 EUR + elektrina + plyn + TV + internet/ 2 osoby Orientácia bytu je: J (obývačka + pol-izba), S (kuchyňa + izba) Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostáva v ňom vstavaný nábytok + manželská posteľ 2x2 m, spotrebiče: vstavaná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, chodbová zostava na mieru. Ostatné zariadenie je vecou dohody. Obrovskou výhodou tohto bytu je bez pochýb jeho vynikajúca lokalita (Ružinov - Ostredky), ktorá vyniká výbornou dostupnosťou na MHD, blízkosťou všetkých typov škôl od materskej po vysokú školu, množstvom detských ihrísk a športovísk, reštaurácií, cukrární, potravín (Lidl, Kraj, Billa), lekární a bankomatov. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie. Najväčším benefitom je však množstvo zelene všade v okolí a blízkosť najkrajšieho bratislavského parku na Ostredkoch. Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený. Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie. Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2285 Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy. Kontakt: alebo (nekontaktovať mailom)
BYTY V ŠTANDARDE AJ S KUCHYNSKOU LINKOU   cenovo dostupné by
Ponúkame Vám na predaj krásne 3-izbové a 2-izbové byty v obci Topoľnica. Bytový dom má jeden hlavný vstup. Cez zádverie sa dostaneme do spoločného priestoru so schodiskom. Na 1.NP sú situované priestory hlavnej chody, spoločná kotolňa, priestor pre upratovačku a odkladací priestor na bicykle. Ďalej sa na tomto podlaží nachádzajú aj 2 trojizbové byty s vlastnou záhradkou a 1 dvojizbový s vlastnou záhradou, ktorý je umiestnený v strede dispozície bytového domu. Na 2.NP sa okrem schodiska a komunikačnej chodby nachádzajú 2 trojizbové byty s balkónom a 1 dvojizbový byt s terasou. 3-IZBOVÝ BYT s celkovou výmerou 64,93 m2 - vstupná chodba (10,81m2) - kúpeľňa (3,98m2) - samostatné WC (1,62m2) - kuchyňa (5,99 m2) spojená s obývačkou (19,44 m2) a východom na balkón - detská izba (10,82 m2) - spálňa (12,27 m2) 2-IZBOVÝ BYT s celkovou výmerou 54,19 m2 - vstupná chodba (6,90 m2) - kúpeľňa (4,15 m2) - samostatné WC (1,79 m2) - kuchyňa (6,69 m2) spojená s obývačkou (20,55m2) a východom balkón (14,89m2) - spálňa (13,76 m2) Bytové domy sú postavené z AKUSTICKEJ tehly čo zabezpečuje absolútny komfort tichého a kľudného bývania. Súčasťou bytového domu sú aj spevnené plochy (parkovacie miesta, chodník a iné spevnené plochy) rovnako aj prípojky na všetky inžinierske siete (elektrika, vodovod, plyn, tlaková kanalizácia). V každom byte je teplovodné podlahové kúrenie s núteným obehom vykurovacej vody, kondenzačný plynový kotol na ohrev vody, plastové okná s izolačným trojsklom. V bytoch sa nachádza aj odsávač pár napojený na centrálne vzduchotechnické potrubie. V bytovom dome budú umiestnené lokálne rekuperačné jednotky a na streche sú solárne panely čím sa mesačné náklady na energie znížia na minimum. Aktuálna dostupnosť bytov: Bytovka B (holobyt): • Bytovka B, byt D jedná sa o 3-izbový byt (1 poschodie) / cena 134 900 € • Bytovka B, byt E jedná sa o 2-izbový byt (1 poschodie) / cena 109.900 € Bytovka A bude kompletne dokončená do ŠTANDARDU AJ S KUCHYNSKOU LINKOU. Predpokladaný termín dokončenia aj s kuchynskými linkami - 09/2023. Bytovka A (štandard): • byt A jedná sa o 3izbový byt so záhradkou / cena 139.900 € • byt C jedná sa o 3izbový byt so záhradou / cena 139.900 • byt D jedná sa o 3izbový byt (1 poschodie) / cena 134.900 € • byt E jedná sa o 2izbový byt (1 poschodie) / cena 124.900 € • byt F jedná sa o 3izbový byt (1 poschodie) / cena 134.900 € Ku každému bytu prislúcha 1x parkovacie miesto s možnosťou dokúpenia parkovacieho miesta naviac v hodnote 5000€. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv aj poplatky za vklad na kataster.
CENA DOHODOU Krásny 4-izbový byt s balkónom, 130 m², Košická
Číslo ponuky : 189274 , Kontakt: Eduard Číž, Telefón : , E-mail : ciz@ videoobhliadka:  Ak hľadáte veľký, krásny a priestranný 4-izbový byt s troma nepriechodnými izbami, s veľkým balkónom, plne klimatizovaný, byt vo výbornej lokalite s kompletnou vybavenosťou, táto ponuka je práve pre Vás. Realitná kancelária Vaše Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny a priestranný 4 izbový byt s celkovou rozlohou 129,43 m², nachádzajúci sa na ulici Košická v m.č. Ružinov – Nivy, v rezidenčnom bytovom dome WÜSTENROT, na rohu ulíc Miletičova a Košická. Byt má veľmi príjemnú atmosféru, modernú a zároveň vyžaruje aj teplo domova. Dá sa dokúpiť aj parkovacie státie, ktoré sa nachádza v suteréne tohto bytového domu.  Byt má 3 samostatné nepriechodné izby otočené do tichého vnútrobloku smerom na východ. Taktiež má veľkú a priestrannú obývačku (s výstupom na presklený balkón) spojenú s jedálenským kútom a kuchyňou s krásnou modernou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru zn. DAMON už aj so zabudovanými spotrebičmi. Chladnička s mrazničkou GORENJE, mikrovlnná rúra zn. GORENJE, elektrická rúra zn. GORENJE, digestor GORENJE, nová umývačka riadu BOSCH. Kuchyňa má aj vlastnú špajzu. Všetky izby sú klimatizované. V rámci spálne (izba č.3 na pôdoryse) je aj šatník. Byt je pekne presvetlený, vďaka mnohým oknám a aj balkónu. V kúpeľni je vaňa a aj sprchový kút. V oddelenej toalete sa nachádza WC, bidet a umývadlo. V kúpeľni a na WC je dlažba a obklady. V celom bytu sú plastové okná (3-5 komorové) odhlučnené špeciálnym sklom, ktoré zaručujú pokojné bývanie, cez ktoré nepreniká ruch ulice. Podlaha v byte je laminátová plávajúca, len v kúpeľni a na WC je dlažba. Byt je otočený na 2 protiľahlé svetové strany V a Z. V bytovom dome je na prízemí recepcia, v dome sú ja bezpečnostné kamery. Presný prehľad izieb a miestností spolu s rozlohou a rozmermi nájdete v podrobnom pôdoryse, ktorý je súčasťou fotoprílohy ponuky. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • rozloha bytu je 123,10 m² + presklený balkón 6,33 m² + pivnica 1,59 m² • situovaný na 4/8 poschodí bytového domu s 2 výťahmi • všetky izby sú klimatizované • kúrenie je ústredné DISPOZÍCIA BYTU: • chodba               17,91 m² • WC                      2,95 m² • kúpeľňa               5,97 m² • izba č.1             14,84 m² • izba č.2             14,80 m² • izba č.3             20,50 m² • obývacia izba    30,91 m² • kuchyňa           13,54 m² • komora              1,68 m² • balkón                6,33 m² BYTOVÝ DOM: • kolaudovaný v roku 2008 • má 2 výťahy (osobný a nákladný) • na prízemí je recepcia • v dome je kamerový systém LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, trhovisko „Miletička“, OC CENTRÁL do 10 min peši, AS NIVY do 10 min peši, reštaurácie, pizzeria, zdravotné stredisko, MHD, banky, pošta, cukráreň, obchodné
TUreality predá exkluzívny 3izbový byt, Vysoké Tatry
TUreality Vám ponúka na predaj exkluzívny 3izbový byt v novom bytovom dome aj s parkovaním vo Vysokých Tatrách na tatranskej magistrále. 3izbový byt má 2 samostatné spálne, veľkú kúpeľňu, priestrannú kuchyňu spojenú s jedálenským kútom a obývačkou. K bytu patrí aj murovaná pivnica. 3izbový byt má výbornú polohu, je svetlý, teplý, slnečný, má krásny výhľad na Vysoké Tatry aj na Popradskú kotlinu. Je vhodný nie len na rekreačné účely pre vášnivých milovníkov hôr, ale aj na trvalé bývanie. 3izbový byt je po kúpe okamžite voľný. Energetický certifikát nebol dodaný. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na alebo píšte na
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
na predaj garsónku Bratislava-Ružinov,  Košická ul
#2784 Ponúkame Vám na predaj garsónku Bratislava-Ružinov,  Košická ul. - novoskolaudovaná novostavba - novozariadená, ešte neobývaná, pripravená na bývanie - 6. poschodie / 9 - garsónka o výmere 24 m2 - pivnica 4,8 m2 - loggia - výborná poloha, vhodný aj na prenájom, Trhovisko Miletičova, OC Centrál, OC Nivy,...   Cena 155 000 € ……………………….. We offer for sale a studio apartment in Bratislava-Ružinov, Košická ul. - newly approved new building - newly furnished, not yet occupied, ready for living - 6th floor / 9th - studio apartment with an area of ​​24 m2 - cellar 4.8 m2 - loggia - excellent location, also suitable for rent, Trhovisko Miletičova, OC Centrál, OC Nivy,... Price €155,000 Kontact: