bazár, predaj, inzercia, predám

3M hlina na čistenie laku clay detailing

Kategória: Tuning

Predám špičkovú hlinu, bežne na trhu od 55 a vyššie na čistenie laku od poletavej hrdze, asfaltu, a iných nečistôt.
3M hlina na čistenie laku clay detailing
Podobné inzeráty
Čistenie aut - Detailing
Ponukám službu čistenie vozidiel: Vysávanie interiéru Čistenie interiéru - Tepovanie Leštenie laku Leštenie svetiel Oživovanie plastov ( interiéru-exteriér) Exteriér umytie vozidla Čistenie diskov a pneu Cena dohodou pre viac info Tel:
Autodetailing - Ručná autoumývareň v Komárne
Prémiové detailingové štúdio ponúka kompletnú starostlivosť o všetky druhy vozidiel. Detailné čistenie exteriérov, ručné umytie auta šetrnou metódou dvoch vedier ⭐chemická a mechanická dekontaminácia laku ⭐renovácia a leštenie laku ⭐leštenie svetlometov ⭐aplikácia tekutých stieračov ⭐aplikácia keramickej ochrany ⭐voskovanie karosérie, ⭐čistenie a ošetrenie pneumatík ⭐dezinfekcia interiéru vozidla ozónom // hĺbkové čistenie interiéru ▪️vysávanie a tepovanie ▪️čistenie ošetrenie kože, ▪️keramická ochrana na kožu aj na textil ▪️impregnácia a oživenie všetkých plastov v interiéri auta Neváhajte nás nezáväzne kontaktovať cez online rezerváciu na obhliadku vozidla na stránke - alebo nám zavolajte Naše práce nájdete na
Čistenie tepovanie áut
Autodetailing -ponúkam kompletné čistenie interiéru tepovanie sedačiek rohoží -detailné čistenie interiéru +ipregnácia kože,plastov -Detailné čistenie exteriéru auta. -Čistenie diskov -voskovanie
keramický vosk na auto
Predám TONYIN keramický vosk na auto o objeme 200 g s jemným penovým aplikátorom a mikro-fázovou utierkou na finálne doleštenie. Aplikácia vosku sa odporučuje na dôkladne umyté prípadne vyleštené vozidlo kde vosk zakonzervuje a chráni lak pred poveternostnými vplyvmi a pred UV žiarením ,vosk dodáva laku nielen finálny efekt ale aj ochranu a pružnosť laku ktorý lepšie odoláva vplyvom a predlžuje aj životnosť laku. Zašlem poštou ako dobierku ! CENA je vrátane poštovného a balného !!! Zásielka obsahuje : VOSK TONYIN v plechovke , penový aplikátor,utierku ružovej farby bez okrajov. PREFERUJEM KOMUNIKÁCIU E-MAILOM ! Kde je možnosť zaslania podrobnejších fotografii ako aj aplikačných videií. tu je aspoň jedno :
Leštiace hubky detailing Liquid elements
Na predaj 125 mm hubky, rôzne druhy špičkovej kvality od europskeho výrobcu. Mám aj 80 mm hubky po 3,5. Vlnové rezacie, mikrovláknové stredné a penové od tvrdých po jemneé. Osobne v prešove alebo poštou.
Leštiace hubky Rupes detailing
Predam modre a zlte. Bezna cena 13, u mna 8. Pri 5 ks za 7 za kus.