bazár, predaj, inzercia, predám

4 INVESTIČNÉ APARTMÁNY pri kúpeľoch Podhájska – NA PREDAJ

Kategória: Pozemky

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj štyri 2-izbové apartmány so samostatnými jednotkami v zastavanej časti obce Trávnica, len 3 km od Termálneho kúpaliska Podhájska vhodné na podnikateľské účely.

Apartmány sú po finálnom dokončení pripravené na okamžitý prenájom / AirBnB v rušnej, celoročnej turistickej oblasti vedľa známych kúpeľov Podhájska.

Rodinný dom s celkovou výmerou 194 m2 je jednopodlažný, rozdelený je na štyri samostatné obytné jednotky (apartmány), pričom každá jednotka s rozlohou 49 m2 pozostáva z terasy, z ktorej sa vstupuje do kuchyne spojenej s obývačkou, 1 spálne a 1 kúpeľne s WC a sprchovacím kútom. V dome je zavedená elektrina a voda, pričom každá obytná jednotka disponuje vlastným elektromerom a vodomerom. V dome nie je zavedený plyn ani kanalizácia, rodinný dom má odpad riešený spoločnou žumpou (materiál: plast). Kúrenie v apartmánoch je zabezpečené elektrickými radiátormi. V prípade potreby je možné rozšíriť rozlohu apartmánu o úložný priestor v podkroví (vstup padacími dvierkami).

Stavebný pozemok má rozlohu 610 m2. Parkovanie je možné priamo na pozemku (postačujúci pre 5 – 6 áut).

Apartmány sú určené na finálne dokončenie a dozariadenie a následne na ďalšiu podnikateľskú činnosť (napr. krátkodobý alebo dlhodobý prenájom).

Doplnkové informácie o stavbe:
Materiál: 30cm porfix (pórobetón) + 10cm izolácia (polyester)
Strecha: sedlová
Strešná krytina: škridla
Izolácia stropu: NOBASIL

Dom má výbornú polohu, nachádza sa len 3 km od Termálneho kúpaliska Podhájska. Samotná obec Trávnica, ponúka kompletnú základnú občiansku vybavenosť (potraviny, bar, praktický lekár, základná škola s materskou školou, kostol, hasiči, viacero ubytovacích zariadení).

Nehnuteľnosti sú dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
4 INVESTIČNÉ APARTMÁNY pri kúpeľoch Podhájska – NA PREDAJ
Podobné inzeráty
Predám stavebný pozemok v obci Podhájska
PONUKA: Predám upravený stavebný pozemok v tichej lokalite v obci Podhájska. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej chatovej oblasti obce a je kompletne oplotený. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu a obecnú vodu, je vhodný na výstavbu šiestich chát alebo mobilných domov na následný prenájom. Príjazdová ceste je upravená. Výhody: dobré susedské vzťahy, tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť v obci VÝMERA: Pozemok má 1068m2 so šírkou 16m Orientácia: severná POLOHA: Pozemok sa nachádza v tichej lokalite v obci Podhájska, okres Nové Zámky s kompletnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko sa nachádzajú čerpacia stanica, potraviny, škola, kaviareň, reštaurácia, penzióny, železničná a autobusová stanica, TERMÁLNE KÚPALISKO s wellness, Obec Podhájska je známa ako kúpeľná obec s termálnym kúpaliskom a welnesom. Je tu dobré vlakové aj autobusové spojenie. Nachádza sa 27 km od mesta Nové Zámky, 30 km od mesta levice, 40 km od Nitry, 125 km od hlavného mesta Bratislava. ODPORÚČAM OBHLIADKU !!! V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 800 Rozloha pozemku: 1068m² El. napätie: 230/400V Plyn: nie Inžinierske siete: áno Orientácia: severná Terén: mierny svah Prístupová cesta: betónová cesta
´´NOVINKA´´ NA PREDAJ INVESTIČNÉ POZEMKY, OBEC KOPRIVNICA, O
´´NOVINKA´´ NA PREDAJ INVESTIČNÉ POZEMKY, OBEC KOPRIVNICA, OKRES BARDEJOV Ponúkam na predaj investičné pozemky v okrajovej časti katastra obce Koprivnica – smer Buclovany, okres Bardejov. CHARAKTERISTIKA POZEMKOV: - výmera: 11 675 m2, vlastníctvo: výlučné 1/1 v 2 pozemkoch - výmera: 7 016 m2, vlastníctvo: podielové ¾ v 2 pozemkoch - povaha pozemkov: rovinaté, neoplotené - bonita: orná pôda, extravilán - stav: udržiavaný - asfaltová prístupová cesta, hlinená cesta - dostupný autom alebo pešo Využitie pozemkov je investičné, skladový priestor napr. na lodné kontajnery alebo na poľnohospodársko/chovnú činnosť. - KOMASÁCIE: Sceľovanie pozemkov je projekt prebiehajúci po celom území SR, ktorého úlohou je "sceliť" veľmi rozdrobenú a nevyporiadanú pôdu v extraviláne (nezastavanom území - lesy, lúky, pôda...) na Slovensku. Po scelení sa spočíta každému majiteľovi pozemkov jeho celková výmera v danom katastrálnom území a svoju pôdu dostane na jednom (alebo viacerých) pozemkoch v 100% podiele 1/1, kde bude výlučným vlastníkom celého pozemku s prístupovou cestou a bude s ním môcť nakladať podľa vlastného uváženia. Územia sa sceľujú na základe viacerých faktorov postupne. Kúpa spoluvlastníckych podielov na pôde je teda vhodnou investičnou voľbou, nakoľko aj pôda rastie na hodnote medziročne takmer neustále, rovnako ako iné typy nehnuteľností. ✅ k dispozícii: IHNEĎ ✅ CENA: 22.122,- Eur (1,18,- Eur/m2) ☎️ KONTAKT: PETER –
Pozemok na predaj, 944 m2, Podhájska - Belek, okr. Nové Zámk
Ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Belek. Veľkosť pozemku je 944m2, v najširšej časti krásnych 23m. Pozemok je rovinatý, čiastočne oplotený. IS - elektrická energia, plyn a obecná voda v dosahu, kanalizácia v obci zatiaľ nie je. Verím, že tento špecifický pozemok v okrajovej časti obce v tesnej blízkosti železničnej trate si čoskoro nájde svojho spokojného nového majiteľa. K pozemku existuje predbežné kladné stanovisko železníc k výstavbe v ochrannom pásme železníc. V obci Podhájska je vyhľadávané termálne kúpalisko s Wellness centrom Aquamarín. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na golhova@, rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky. Všetky naše ponuky nájdete na alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností. Rozloha pozemku: 944m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: blízko Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Pozemky na samote Jakubany
Máte záujem o pozemok na tichom mieste? Ponúkame Vám na predaj posledných pozemkov v novobudovanej časti určenej na rekreáciu tak nepremeškajte túto jedinečnú možnosť vlastniť pozemok na samote neďaleko Ľubovnianskych kúpeľoch a v tichej okolitej prírode. V kúpeľoch sa nachádza lesopark s dendrologicky pozoruhodnými drevinami a voľne prístupné minerálne pramene. Minerálna voda sa plní do fliaš a predáva pod názvom Ľubovnianka. Za kúpeľmi je lyžiarsky areál s tromi lyžiarskymi vlekmi. K pozemkom bude prislúchať možnosť pripojenia sa na elektrické vedenie. Pozemky č.1 je tvorený z 2 parciel o celkovej výmere 500m². Pozemok č.2 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 500m². Pozemok č.3 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 500m². Pozemok č.4 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 499m². Pozemok č.5 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 499m². Pozemok č.6 je tvorený z 1 parcely o celkovej výmere 400m². Pozemok č.7 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 402m². Pozemok č.8 je tvorený z 3 parciel o celkovej výmere 403m². Cena je 45€/m². NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V blízkom okolí pozemkov sa taktiež nachádza množstvo ďalších možností ako na oddych a relaxáciu tak aj na zaujímavé výlety (Viktóriine záhrady s bludiskom Čertova skala - cca 10min., Ľubovniansky hrad - cca 13min.,Nestville Park Hniezdne - cca 13min.,Skalná ihla Čertova skala - cca 15min., Jarabinský prielom - cca 20min.,)... V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok na danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať. Našim klientom ponukám: Bezplatné poradenstvo / analýzu trhu predaja Prvotriedne služby v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi Služby na zabezpečenie finančných prostriedkov Vypracovanie a zaistenie potrebných zmluvných podkladov a dokumentácie Pomoc pri jednaní s úradmi (Kataster nehnuteľností, stavebný úrad atď.) Zhotovenie fotografií nehnuteľností, 3D obhliadku, video obhliadku, natáčanie nehnuteľnosti dronom, bannery, TOPovanie na TOP portáloch zaoberajúcimi sa nehnuteľnosťami, ...
Exkluzívne , na predaj pozemok v obci Podhájska
Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša. Jedná sa o rovinatý, udržiavaný a pravidelne kosený pozemok o výmere 2 016 m2, rozmerov 32 m x 63 m. Pozemok sa nachádza mimo zastavaného územia obce, vedie k nemu asfaltová cesta, vedľa pozemku sa nachádzajú rôzne ubytovacie zariadenia. Podľa územného plánu obce je na pozemku možnosť vybudovania reštauračných zariadení, ubytovacích zariadení, športového areálu a rôznych služieb. Inžinierske siete sa nachádzajú vedľa ponúkaného pozemku - obecná voda, plyn, elektrika. Výhodou pozemku je, že sa nachádza v blízkosti termálneho kúpaliska s aquaparkom, s možným podnikateľským zámerom, prípadne ako investícia. Obec Podhájska má dobrú občiansku vybavenosť. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: +42, email: olvecky@, Viber, WhatsApp. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Exkluzívne na predaj investičné pozemky v lukratívnej časti
Naša realitná kancelária Winners reality Slovakia s.r.o, Vám exkluzívne ponúka na predaj investičné pozemky v blízkosti okresného mesta Lučenec v lukratívnej časti obce Boľkovská osada. Pozemky sa nachádzajú v intraviláne obce pri jej centre. V blízkosti pozemkov sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn a asfaltová cesta. V uvedenej lokalite sa nachádza 8-sem rozparcelovaných pozemkov o výmere cca 2.000.-m², medzi ktorými sa nachádza spoločný pozemok určený ako budúca cesta. V rámci rozvoja obce sa v tejto lokalite počíta s individuálnou bytovou výstavbou. Pre lepšiu predstavu sme pripravili aj vizualizáciu možnej výstavby. V súčasnej dobe sa predávajú tri z ôsmich pozemkov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Boľkovská osada * veľkosť pozemku: 1.936m2, 2.100m2, 1.878m2 * orientácia: sever - juh Video: POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Investičné pozemky sa nachádzajú pri centre obce Boľkovská osada. V blízkosti pozemkov sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn, asfaltová cesta, kanalizáciu je možné riešiť žumpami, alebo domovými čističkami. V budúcnosti je v rámci rozvoja obce plánované vybudovanie čistiacej stanice odpadových vôd, na ktorú bude možné jej napojenie. Napojenie na inžinierske siete si budú riešiť budúci majitelia pozemkov v rámci vypracovaných projektov. V uvedenej lokalite sa nachádza 8-sem rozparcelovaných pozemkov. V súčasnej dobe sa predávajú tri pozemky a to parc. č. 679/9 o výmere 1.936 m2, parc. č. 678/16 + 679/14 o výmere 2.100 m2, parc. č. 679/8 o výmere 1.878 m2. Medzi pozemkami sa nachádza spoločný pozemok určený ako budúca cesta, parc. č. 679/15 o výmere 847 m2 z ktorého sa odpredá budúcemu kupujúcemu výmera v podielovom pomere prislúchajúceho majiteľovi predávaného investičného pozemku. OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI: Pozemok bezprostredne susedí svojou čelnou stranou s asfaltovou prístupovou cestou. V blízkosti sa nachádza Materská škôlka, Kultúrny dom s kanceláriou Obecného úradu, predajňa potravín, hostinec, kostol, autobusová zastávka, v blízkosti obce sa tiež nachádza aeroklubové letisko, Letecké športové centrum s možnosťou vyhliadkových letov a tandemových zoskokov s padákom v areály ktorého sa nachádza tiež bazén s možnosťou letného kúpania. Dostupnosť lokality je autobusom SAD, alebo autom. CENA : * - 40.-€/m2 * platba v HOTOVOSTI, alebo Vám pomôžeme vybaviť Hypotekárny úver šitý na mieru pomocou našich profesionálnych finančných poradcov. NÁZOR MAKLÉRA Vzhľadom k lokalite je to výhodná cena, nakoľko pri pozemku sa nachádzajú skoro všetky inžinierske siete okrem kanalizácie, ale tá je už v štádiu riešenia, ako dočasná alternatíva je realizácia vlastnej žumpy, alebo domovej čističky. Prístup k pozemkom je po asfaltovej ceste. Spojenie s okresným mestom, ktoré je vzdialené len 3.km, je buď autobusovým spojením, alebo vlastným autom.