bazár, predaj, inzercia, predám

4-izb.novostavba - bungalov, obec Chrastné, iba 11km z Košíc

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj pekný nadštandardný bungalov
so 4 izbami a pekným pozemkom,
v tichej a novej lokalite obce Chrastné
s rýchlym dojazdom do Košíc, alebo diaľnicou aj do neďalekého Prešova.

Iba 12min od AUPARK Košice

Výmera pozemku : 597m2
Tvar pozemku : nepravidelný lichobežník
Plocha úžitková : 134m2
Zastavaná : 159m2
Teraska : 16,7m2

Bungalov je postavený v najvyššom štandarde z presných tvárnic Ytong na 7 radoch DT a kvalitnej armovanej betónovej platni.
Obvodové múry presné tvárnice 30 cm s celoplášťovým zateplením 15cm polystyrénom.

Strešný plášť antracitová - betónová škridla Terran s trámovou drevenou konštrukciou, pričom strecha prechádza nad hlavný dverový vstup aj terasku.

Okenné a dverové výplne plastové izolačné 3sklo Aluplast, exteriér farba antracit, interiér biela.
Omietky sadrové - interiér, exteriér silikónová omietka.

Vykurovanie podlahové teplovodné v betónovom poteri pomocou tepelného čerpadla, s predprípravou na rekuperáciu, pričom bude možnosť na požiadanie (za doplatok) dokúpiť aj rekuperačnú jednotku.
Stropy zvýšené z klasických 275cm na 350cm, čím dostanete nadštandardný stropný priestor, stropy sadrokartónové so zateplením 40cm.

Komínový systém duálny Schiedel, s predprípravou na umiestnenie krbového telesa v obývačke, zároveň možnosť umiestniť ďalší krb, alebo záhradný gril na krytej teraske.

Momentálne štádium výstavby je zastrešená hrubá stavba aj s okennými a dverovými výplňami, pričom štádium predaja bude HOLODOM, po dohode s možnosťou ukončenia Na kľúč po upresnení cenovej štandardy.
Do finálneho štádia bývania ostáva osadiť zárubne a dvere, podlahy, dlažby, sanitu a kuchynskú linku.

Ukončenie stavby – HOLODOM: Marec 2023

IS : obecná voda, elektrika, ČOV, optika

Oplotenie momentálne pozostáva z kvalitných základov a 7radov betónových tvárnic, na ktorých v prípade záujmu za doplatok 10.000,-EUR vieme realizovať osadenie pletivových dielcov, nepôjde o bežné rolované pletivo.
Za uvedený doplatok je možné realizovať aj kompletnú uličnú vstupnú časť plota, ktorý bude pozostávať z presných ozdobných betónových štiepaných presných tvárnic Pressbeton vo farbe antracit, pričom budúcemu vlastníkovi stačí osadiť bránu a bráničku.
Prístup k domu je zabezpečený po betónovej ceste s obrubníkmi.

V predaji máme 4x identické domy vedľa seba, avšak tento prvý okrajový má iba dvoch susedov.


Cena : DOHODOU
HOLODOM bez kuchynskej linky


Informácie Vám poskytne:

Mgr. Libor Soták,

.
4-izb.novostavba - bungalov, obec Chrastné, iba 11km z Košíc
Podobné inzeráty
4-izb.bungalov - NOVOSTAVBA, obec Chrastné, iba 11km z Košíc
Ponúkame Vám na predaj pekný nadštandardný bungalov so 4 izbami a pekným pozemkom, v tichej a novej lokalite obce Chrastné s rýchlym dojazdom do Košíc, alebo diaľnicou aj do neďalekého Prešova. Iba 12min od AUPARK Košice Výmera pozemku : 597m2 Tvar pozemku : nepravidelný lichobežník Plocha úžitková : 134m2 Zastavaná : 159m2 Teraska : 16,7m2 Bungalov je postavený v najvyššom štandarde z presných tvárnic Ytong na 7 radoch DT a kvalitnej armovanej betónovej platni. Obvodové múry presné tvárnice 30 cm s celoplášťovým zateplením 15cm polystyrénom. Strešný plášť antracitová - betónová škridla Terran s trámovou drevenou konštrukciou, pričom strecha prechádza nad hlavný dverový vstup aj terasku. Okenné a dverové výplne plastové izolačné 3sklo Aluplast, exteriér farba antracit, interiér biela. Omietky sadrové - interiér, exteriér silikónová omietka. Vykurovanie podlahové teplovodné v betónovom poteri pomocou tepelného čerpadla, s predprípravou na rekuperáciu, pričom bude možnosť na požiadanie (za doplatok) dokúpiť aj rekuperačnú jednotku. Stropy zvýšené z klasických 275cm na 350cm, čím dostanete nadštandardný stropný priestor, stropy sadrokartónové so zateplením 40cm. Komínový systém duálny Schiedel, s predprípravou na umiestnenie krbového telesa v obývačke, zároveň možnosť umiestniť ďalší krb, alebo záhradný gril na krytej teraske. Momentálne štádium výstavby je zastrešená hrubá stavba aj s okennými a dverovými výplňami, pričom štádium predaja bude HOLODOM, po dohode s možnosťou ukončenia Na kľúč po upresnení cenovej štandardy. Do finálneho štádia bývania ostáva osadiť zárubne a dvere, podlahy, dlažby, sanitu a kuchynskú linku. Ukončenie stavby – HOLODOM: Marec 2023 IS : obecná voda, elektrika, ČOV, optika Oplotenie momentálne pozostáva z kvalitných základov a 7radov betónových tvárnic, na ktorých v prípade záujmu za doplatok 10.000,-EUR vieme realizovať osadenie pletivových dielcov, nepôjde o bežné rolované pletivo. Za uvedený doplatok je možné realizovať aj kompletnú uličnú vstupnú časť plota, ktorý bude pozostávať z presných ozdobných betónových štiepaných presných tvárnic Pressbeton vo farbe antracit, pričom budúcemu vlastníkovi stačí osadiť bránu a bráničku. Prístup k domu je zabezpečený po betónovej ceste s obrubníkmi. V predaji máme 4x identické domy vedľa seba, avšak tento prvý okrajový má iba dvoch susedov. Cena : DOHODOU HOLODOM bez kuchynskej linky Informácie Vám poskytne: Mgr. Libor Soták, .
Novostavba v dvojdome, Chrastné, Košice-okolie
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === ❗️POZOR NEPREHLIADNITE - RÝCHLE FAKTY❗️ - Cena domu v prevedení “Hrubá stavba” = 120.000 € - Doplatok do stavu “Holodom” vrátane kolaudácie = 98.400 € - Spolu za skolaudovaný “HOLODOM” = 218.400 € - KOLAUDÁCIA Holodomu = prebieha - Súčasný stav = prevedené sú krásne, biele, kvalitné omietky, realizované je zateplenie a fasáda, prebieha montáž vypínačov a zásuviek Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škridľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti DOM SA V SÚČASNOSTI plynule DOKONČUJE do “HOLODOMU" ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom. ▪ ZATEPLENIE EPS 200mm, sokeľ 100mm XPS, fasádna omietka 1,5mm s výberom odtieňa (1 pigment) ▪ OKNÁ A VCHODOVÉ DVERE Rakystav ▪ komplet ELEKTROINŠTALÁCIA v dome, zástrčky, vypínače, bez svietidiel ▪ komplet ZDRAVOTECHNIKA - voda, odpady - bez batérií ▪ komplet REKUPERAČNÉ ROZVODY bez centrálnej jednotky ▪ ZATEPLENIE PODLAHY 1.NP - 130mm EPS ▪ vodné PODLAHOVÉ KÚRENIE - hertz 16mm, samostatný rozvádzač pre 1. a 2. NP ▪ POTER 60-80mm na 1. a 2. NP ▪ striekaná TEPELNÁ IZOLÁCIA v štíte STRECHY (kanadská pena YCYNENE - jedna z najkvalitnejších izolácií na trhu - bez efektu studenej štítovej časti - stabil
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === ❗️POZOR NEPREHLIADNITE - RÝCHLE FAKTY:❗️ - Cena domu v prevedení “Hrubá stavba” = 120.000 € - Doplatok do stavu “Holodom” vrátane kolaudácie = 98.400 € - Spolu za skolaudovaný “HOLODOM” = 218.400 € - KOLAUDÁCIA Holodomu = koniec Júna 2023 (teda za 3 mesiace) - Súčasný stav = ťahajú sa vnútorné, krásne, biele, kvalitné omietky Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti DOM SA V SÚČASNOSTI plynule DOKONČUJE do "HOLODOMU".
Predáme bungalov 4izbový,tep.čerpadlo,obec Chrastné, len 11k
Pripravujeme pre vás na predaj pekný bungalov v obci Chrastné, tichá lokalita obce Chrastné, rýchly dojazd do Košíc, aj Prešova. Iba 12min od AUPARK Košice. Výmera pozemku : 577m2 Pozemok : slnečný, rovinatý, pravidelný obdĺžnik Zastavaná plocha : 142m2 Podlahová plocha : 124m2 Terasa : 14m2 Dom sa stavia z presných tvárnic, celoplášťové zateplenie je 15cm polystyrén, omietky sadrové, strecha betónová škridla, okná izolačné 3sklo, vykurovanie podlahové tepelným čerpadlom, predpríprava na rekuperačnú jednotku, komínové teleso dvojité. Momentálne štádium predaja je Holodom, ukončenie Na kľúč po upresnení cenovej štandardy. IS : obecná voda, elektrika, ČOV, optika Dom sa predáva v cene 255,000,-EUR štádium HOLODOM, alebo 275.000,-EUR kompletne dokončený dom bez kuchynskej linky. K domu povedie betónová nová podielová cesta s plánovaným verejným osvetlením. Bližšie info v RK, foto bude pridané v priebehu niekoľko dní. Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
NOVOSTAVBA TYPU BUNGALOV 4+KK, POZEMOK 550m2, KYSUCKÝ LIESKO
SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov s dispozíciou 4+kk. Moje meno je Ernest Drončovský, som realitný maklér a tento dom má hneď niekoľko výhod. Je to novostavba. Nízkoenergetická. Dokončená, zariadená a pripravená na nasťahovanie. Ideálna dispozícia. Krytá terasa. Domček na náradie a garáž. Pozemok o výmere 550m2. Naviac ste na pol ceste medzi Žilinou (18km – 19 minút) a Čadcou (17km – 16minút). A obec Kysucký Lieskovec vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Lepšie je raz vidieť ako sto krát čítať. Príďte sa pozrieť osobne, rád vás domom prevediem. Dom: Poctivá stavba z Ytongu. Dobre zateplená. Komfort zabezpečuje podlahové vykurovanie. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. Kuchyňa spojená s obývacou izbou. Z obývačky si môžete pohodlne vyjsť na krytú terasu. A taktiež tu máte predprípravu na krb. Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a dvoma umývadlami spojená s WC. Možnosť vybudovať druhé WC v technickej miestnosti. Dve samostatné detské izby. Spálňa so vstavanou skriňou a východom na krytú terasu. Záhrada: Pozemok je oplotený. Záhrada je upravená, vysadená trávou. Obec: Obec Kysucký Lieskovec leží na západnom okraji Kysuckej vrchoviny pri ústí Lodňanky do Kysuce v nadmorskej výške 368 metrov. Je súčasťou dolných Kysúc, položená v severnej časti Slovenska. Situovaná je 15 km severne od Žiliny a 15 km južne od Čadce. Obec susedí s Lodnom na východe a Ochodnicou na západe. Obec Kysucký Lieskovec a Ochodnicu delí rieka Kysuca a dvojkoľajová železnica. Najdlhšiu susedskú chotárnu hranicu má obec s Kysuckým Novým Mestom, (vzdialenosť KNM od Kys. Lieskovca je 5 km) Lodnom a Povinou. Na mape je zaznačená na 18.811 západnej zemepisnej dĺžky a 49.337 severnej zemepisnej šírky. Obec Kysucký Lieskovec má do 800 domov, v ktorých žije 2394 obyvateľov. Ročný prírastok detí je cca 20 – 25. Občianska vybavenosť: V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko. Mesačné náklady na chod domu: Plyn: 60 Eur, elektrika: 40 Eur, voda: 10 Eur. Spolu iba 110 Eur za mesiac. Technicky: - Celková úžitková plocha: 92m2 - Zastavaná plocha: 129m2 - Terasa: krytá o výmere 17m2 - Veľkosť pozemku: 550m2 - Kolaudácia: 2020 - Vykurovanie: podlahové, zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom + predpríprava na krb - Voda: verejný vodovod - Odpad: žumpa - Elektrika: áno, 230 / 400 V - Garáž: áno - Stavebný materiál: Ytong - Stav objektu: novostavba typu bungalov - Dispozícia: 4+kk - Okná: plastové – trojsklo - Strešná krytina: plech - Zateplenie: áno - polysterén - Energetický štítok: B (nízkoenergetický objekt) Rád vám dom ukážem na osobnej prehliadke. Zavolajte mi a dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na vás. INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@,