bazár, predaj, inzercia, predám

41400-Predaj rodinného domu v Modrom Kameni

Kategória: Ostatné

Spoločnosť U9 a. s. Vám ponúka na predaj veľký rodinný dom v centre mestečka Modrý Kameň, okres Veľký Krtíš. Dom je sčasti podpivničený, do pivnice je privedený plyn a nachádza sa v nej studňa (v minulosti používaná ako zdroj pitnej vody). Rozloha pivnice je cca 35m2. Dom má dokopy šesť funkčných komínov, nakoľko pôvodne boli jednotlivé izby vykurované keramickými pecami na tuhé palivo, pričom v niekoľkých izbách zostali zachované.

Prízemie má cca 149m2 obytnej plochy, v minulosti využívanej ako dva samostatné podnikateľské priestory, každý so samostatnou toaletou. Ďalších cca 38m2 tvorí podbránie, ktoré umožňuje prístup do zadného dvora, kde sa nachádza krytá garáž. Podbránie môže slúžiť aj ako miesto pre pohodlné parkovanie ďalších dvoch áut. Vstup do podbránia je priamo z hlavnej cesty.
Prvé poschodie tvoria dva samostatné byty o rozlohe 90m2 a 100m2 (+ schodisko cca 40m2). Každý byt tvorí chodba, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa, WC a dve veľké izby s výhľadom na hrad Modrý Kameň a kostol. Väčší s bytov má naviac menšiu izbu otočenú do dvora. V menšom z bytov sa v každej izbe nachádzajú keramické kachle a v kuchyni je zachovaná klasická pec na varenie. V kuchyni každého bytu sa nachádza balkón so zábradlím (3,4m2).
Druhé poschodie tvoria dve samostatné izby, jedna s predsieňou, druhá s vchodom priamo zo schodiska. Ďalej sa tu nachádza rozľahlé a vysoké podkrovie, ktoré je možné pretvoriť na nádherný obytný priestor! Celé druhé poschodie je možné rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky s rozlohou 80m2 a 90m2 (+ schodisko cca 40m2).

Celková rozloha pozemku je 384m2, z toho zastavaná plocha je cca 230m2. Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 120 000.-€. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle .
41400-Predaj rodinného domu v Modrom Kameni
Podobné inzeráty
Brúsim kuchynské nože aj japonské.
Brúsim ručne hlavne kuchárske ale i iné kuchynské /gyuto, santoku, petty,../ filetovacie, sushi, tanto nože a iné. Taktiež EDC /every day care/ vreckové, otváracie nože.. Používam vodné brúsne kamene výlučne z japonska/made in japan/ grit od 240/1000/3000/6000 Dokážem aj zrepasovať ostrie na starom noži, dýke, utone ako zátrhy, zúbky na ostrí, vylomené časti ostria atď. Kvalitný nôž dokážem naostriť /reže papier zvislo v tvare "S" voľným ťahom/ a vyťažiť tak z neho maximum. Brúsim japonské, nemecké, slovenské,.. ako giesser messer GPR, zwilling, miyabi, suncraft, sandrik, solingen, victorinox, KDS, mikov, KAI, mcusta zanmai, f.dick, wusthof, tojiro ai... Nebrúsim keramické nože. Nespornou výhodou ostrenia nožov na brúsnom kameni je, že počas používania sa ľahko dá obnoviť už otupené ostrie doma na ocieľke (kovová, keramická-podľa typu & kvality noža) a to až okolo 3 cyklov opakovane a toto ostrie si tak naďalej uchová - potom je opäť potrebné prebehnúť nôž na kameni a "vyhladiť ostrie" do tvaru V. Pre viac info e-mail /straka@/ napr. s fotkou vášho noža. Nebránim sa ani poštou zaslaného noža v rámci SR po dohode. Preferujem komunikáciu e-mailom ceny od 3 do 4,-€ za ks. Individuálne sa venujem nožu okolo 70minút / niekedy i viac a ostrie kontrolujem pri 60x zväčšení. Ak nie je nôž podľa gusta celý proces opakujem od začiatku. Ak Vás inzerát oslovil, neváhajte vyskúšať nôž ktorý je už tupý, atď. Brúsim do tvrdosti 63 HRC Rockwell. stupnice aj damaškové. čas videa 8:14 je výsledný efekt môjho naostrenia pri kvalitnom noži. Ponúkam repas vylomeného ostria sekáča a brúsenie mäsiarských sekáčov, rôznych veľkostí, typov, váhy. Brúsim i pre mäsiarne. *
Tupperware deka v modrom prevedení, nová
Tupperware mäkkučká deka v svetlo modrom prevedení, nová, ešte nerozbalená
Obrovská ZĽAVA Polyfunkčné objekty s autoumývarkou v Kráľovs
ID:6080 - svojim charakterom a dizajnom je objekt vhodný na takmer akúkoľvek podnikateľskú činnosť, - parkovanie poskytuje dostatok priestoru pre viacero vozidiel, - možnosti využitia nehnuteľnosti sú takmer neobmedzené, nakoľko jej dizajn poskytuje mimoriadnu možnosť prevádzkovať akékoľvek podnikanie, ktoré je limitované len fantáziou budúceho majiteľa,  - areál je vybavený online kamerovým systémom, - budova so súp. číslom 2358 vo výmere 157m2 -zmrzlináreň, rýchle občerstvenie- sklad, sociálne miestnosti, kancelária. v budove je klimatizácia, všetky inžinierske siete, mestská voda, - budova so súp. číslom 2357/3 vo výmere 123m2 svetlá výška 4m t.j.493m3. objekt je vybavený ako autoservis - zdvihák, kompresor, montážna jama ,2x dvere na elektrický pohon, - autoumývarka s 5 stanovištami spolu vo výmere 215m2 + parkovisko, technická --miestnosť,  vernostný program, vysávač, stojan na dezinfekciu vozidiel, prístrešok s možnosťou posedenia vo výmere 70m2, - v celom areáli je zámková dlažba,  - tento areál vám dáva nespočetné možnosti využitia vášho podnikateľského zamerania a viete túto vašu novú adresu podnikania spojiť aj s bývaním, - ponúkame aj možnosť dokúpenia rodinného domu typu bungalov vo výmere 197m2 + nádvorie 277m2, - rodinný dom je 3-vchodový, 6 izbový + 2x kúpeľňa, práčovňa, špajza, kuchyňa s obývačkou , podlahové kúrenie, radiátory, euro okna,2x terasa, mestská voda, všetky inžinierske siete, - cena rodinného domu pri kúpe v celku je s dohodou,  - celková plocha areálu a rodinného domu je spolu 2099m2, Zabezpečíme Vám kompletný servis pri vybavení hypotekárneho úveru – bezplatne, rýchlo a výhodne.   Cena: 748.200,- EUR Tel. maklér: Inoflinka: 0918 883 321
ponuka na predaj rodinný dom,  komerčný objekt, obec Hidvéga
Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj budova, rodinného domu v obci Hidvégardó. Hidvégardó je dedinka v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe v okrese Edelény. Vzdialenosť do Moldavy nad Bodvou 10 km, do Košíc cca 35 km, žije tu široká slovenská komunita. Celý dom je prerobený na komerčnú prevádzku – pohostinstvo. Celková rozloha pozemku je cca 550 m2. Zastavaná plocha domu je 130 m2. Vlastníctvo: osobné, 1 vlastník Jedná sa o jednopodlažný prízemný rodinný dom, typu gazdovský dom s uzavretou gankovou časťou a terasou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Prevádzka pozostáva z troch miestností, v prednej časti je barový pult, kachľová pec, stoly, stoličky rozlohou cca 80 m2, za priestorom pre návštevníkov sú dve miestnosti využívané ako skladový a kancelársky priestor, k dispozícii samostatné WC a umývadlo pre návštevníkov. Vstup do prevádzky z dvora cez terasu . Stav rodinného domu: Dom je postavený v kombinácií tehla, váľok Strecha: valbová s podkrovím Steny: omietky Podlaha: dlažby Kúrenie: kachľová pec El. bojler zabezpečuje ohrev TÚV Okná a dvere sú pôvodné drevené Možnosť zriadenia ubytovacej jednotky v podkroví. Dom je napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, obecná kanalizácia, asfaltová cesta. Pozemok je rovinatý a celodenne slnečný a je oplotený. Parkovanie na vyhradenom priestore pred budovou objektu. Budova je vhodná ako investičná príležitosť – možnosť využitia na obchod, služby, sklad, sídlo firmy, až po bytovú jednotku, prípadne zmeniť na iný účel využitia, ale v neposlednom rade aj s veľmi priaznivou cenou . V tejto časti obci sa momentálne nenachádza žiadny podobný podnik. Cena: 34.000 EUR. Ing. Emil Chamidullin, 0902-42 77 65
Na predaj farma na skok od Nitry
Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný tehlový rodinný dom v lokalite Báb, na pozemku o velkosti 1226 m2 Rodinný dom sa nachádza v okrajovej časti obce Malý Báb. Je to prízemná murovaná stavba, nepodpivničená, s obytným podkrovím,s vyhladom do ohrad,na dvor . Dom je situovaný v tichej lokalite , plnej zelene, okolity teren je kopcovity, aj rovinaty,s hajmi i polnymi cestickami, 10 minut krokom od farmy sa nachadza rybnik. K domu prislúchajú : 3 hospodárske budovy ( stajne): 1. stajňa: 41 m2, 2. stajňa: 19 m2, 3. stajňa: 92 m2, senník: o výmere: 30 m2, a prístrešok na 2 autá. Sú tu výbehy pre kone, voliery pre hydinu. Sú možné priĺahlé pozemky k prenájmu. Prízemie rodinného domu , dispozične pozostáva z technickej miestnosti / kotolne/, zo vstupnej chodby, zo sprchy, samostatného WC, kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby s krbom, z haly a dreveného schodiska vedúceho do podkrovia. V obytnom podkroví je 1 veľká podkrovná miestnosť, šatník a veľká strešná terasa. Je možnosť rozdelenia podkrovia na dve samostatné izby, z čoho by vznikol 4- izbový rodinný dom. Dom je postavený na betónových základoch s položeniu vodorovnou izoláciou. Podmurovka je z lomového kameňa, o výške do 50 cm. Konštrukcia rodinného domu: zvislé nosné konštrukcie- murované z tehál, vodorovné nosné konštrukcie- stropy- s viditeľnými drevenými trámami. Strecha je sedlová s dreveným väzníkovým krovom, strecha je plechová pozinkovaná. Okná sú plastové a vstupné dvere plechové. Podlahy sú parkety v miestnostiach, okrem kuchyne a chodby, kde je keramická dlažba. Vybavenie kuchyne: sporák je plynový s elektrickou rúrou, odsávač pár, drezové umývadlo nerezové a kuchynská linka. Cena nehnuteľnosti dohodou.
KNIHY MIX
KNIHY MIX Joga anatómia 17€ Sedemdesiat veľkých záhad prírody 27€ Žijeme zdravo, žijeme s bylinkami 10€ Velký průvodce dietami 5€ Africká kuchařka 10€ Varíme vo woku - Zelenina 3€ Chudnuti(e) v spánku - recepty 7€ Umenie okamihu (Milan Sládek) 10€ Kuchařka pro požitkářky 5€ Prasádam 15€ Nenič svoje múdre telo 2€ Svet nie je na predaj 5€ Symptómy chorôb 10€ Kultúra ľudstva 5€ 100 najnebezpečnejších situácií na našej planéte 2€ Prabhupáda 5€ Vedecké poznanie duše 5€ Tajomstvo kríža 2€ Práca 5€ Siddhárta se stává Buddhou 2€ Elvis Presley 1€ Šport a osobnosti 2€ Studenovodné ryby v akváriu 2€ Omladzujúce odkyslenie 5€ Som správny chlapec 2€ Červené sárí - Když se moc platí životem 7€ Prestavba a nové myslenie pre našu krajinu a pre celý svet 1€ Elizabeth radí 3€ Pilatova metoda - domácí cvičební programy 5€ Animátor voľného času 1€ Animoterapie aneb Jak nás zvířata léčí 2€ Príručka pre cvičiteľa 1€ Chcete dlho žiť? 1€ Ako sa dožiť vysokého veku 1€ Džezgymnastika 1€ Šangri-la 7€ Umenie čiernej Afriky 7€ Africká minulost 2€ Abeceda národú 2€ M. K. Gándhí 1€ Dalajláma na Slovensku - Lákavá cesta láskavosti 5€ Diana: intímny portrét 3€ Diana v spomienkach 1961-1997 3€ Guinessova kniha rockových hviezd 15€ 499 tipov pre milovníkov mačiek 3€ Kočka 3 € Mačka a jej reč 3€ 101 otázek, na které se vaše kočky bude ptát 7€ Ja kočka 7€ Kolekcia kníh a CD hudby od majstra Sri Chinmoy 20€ Odkud pocházejí faraoni 10€ Pyramidy - Kódy života 5€ Znak TAU 2€ Tajomstvo kalendárov 5€ Kdo je kdo v nebi aneb o prostopášnosti bohů 3€ Staroveké kultúry Blízkeho východu 7€ Egypt z výšky 3€ Egypt 1001 fotografií 3€ Když kamení promluvilo 1€ Když papyry promluvily 1€ Michael Jackson - Kráľ popu 1958-2009 15€ Nejsi sám Michael 17€ Jacko 7€ Zbierka kníh, DVD, BLURAY, VHS Michael Jackson Osobný odber Bratislava, Nové Zámky alebo poštou na dobierku.