bazár, predaj, inzercia, predám

41588-Dražba bytového komplexu Domus Petra v Trenčíne

Kategória: Ostatné




Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj formou dražby bytový komplex Domus Petra v Trenčíne. Predmetom dražby je spolu: -  32 bytov - 10 nebytových priestorov vrátane garážových parkovacích miest - 20 vonkajších parkovacích miest - pozemky pod bytovým komplexom - stavebné pozemky v tesnej blízkosti bytového komplexu - hnuteľné veci uvedené v oznámení o dražbeBytový komplex spolu s pozemkami sa predáva ako celok (nie samostatné byty). Prevažná väčšina bytov je v nedokončenom stave.  Každý byt dispozične pozostáva z 2-3-4 izieb, kuchyne, špajzy, chodby, kúpeľne, WC prípadne haly.Podlahová plocha bytov sa pohybuje od 61,56 m2 do 135,65 m2.
Spoločné zariadenia a príslušenstvo domu: Kotolňa, kočikáreň, spoločná televízna anténa, bleskozvody, teplovodné, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové prípojky, spevnené plochy, oplotenia.
Byty sa nachádzajú v bytovom dome so súp.č.6673, na ulici Pod Sokolice, v k.ú. Trenčín, obec Trenčín. Predmetný bytový dom je päť až sedempodlažný , nepodpivničený , má ploché strechy, pozostáva zo štyroch vchodov. Bytový dom je osadený na úroveň okolitého takmer rovinatého terénu, v pôdoryse má tvar písmena „L". Na l.nadzemnom podlaží je občianska vybavenosť, ktorá pozostáva z kaderníckeho salónu, kaviarne a materskej škôlky. Z jednotlivých priestorov občianskej vybavenosti je vstup na oplotený pozemok parc.č. KN-C 1424/4, ktorý j e upravený vo forme parku. Vo východnej časti domu sú na l .nadzemnom podlaží umiestnené garáže pre osobné automobily, pred severnou časťou domu sa nachádzajú pozemky vo forme parkovacích státí.
Byty sa nachádzajú v pokojnej lokalite s veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta a na autobusovú či vlakovú stanicu. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, bus zastávky, v tesnej blízkosti ZOC MAX a lesopark Brezina.
V prípade, že Vás daná ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. 











41588-Dražba bytového komplexu Domus Petra v Trenčíne
Podobné inzeráty
Apartman Bulharsko - Pomorie, hotel Sunset resort
Na predaj zariadený 2kk apartmán v 5* rezorte Sunset Beach Pomorie, Bulharsko. Plocha: úžitková 88m2. Nachádza sa na 2. poschodí s výťahom. Apartmán sa predáva plne vybavený, podľa aktuálnych fotografií! Priestranný a plne vybavený apartmán 2kk s veľkým balkónom a výhľadom na more. Hotelový komplex sa nachádza na južnej pláži letoviska Pomorie, priamo na pobreží, piesočná pláž je dlhá 400 m. Komplex sa skladá zo 768 apartmánov a 6 nádherných víl, s celkovou zastavanou plochou 115 000 m² a je orientovaný smerom na juhozápad. Apartmánový komplex sa nachádza na Južnej pláži v meste Pomorie, iba 8 km od medzinárodného letiska v Burgase a 15 km od druhého najväčšieho mesta na bulharskom pobreží Čierneho mora. Vlastníctvo bytu v tomto komplexe hovorí nielen o dobrom vkuse, ale tiež zdôrazňuje sociálne postavenie majiteľa. Tieto byty sú určené pre ľudí, ktorí ocenia komfort, zvláštne usporiadanie, bezchybnú kvalitu a prestížnu polohu. Zariadenia a služby: 5******Komplex Club & SPA ponúka: recepcia (otvorená 24 hodín denne) s lobby barom 24-hodinová bezpečnostná služba a video sledovanie celého komplexu k dispozícii (za poplatok) je tiež SPA-wellnes centrum a wellness procedúry a sauna. Kúpeľné SPA-centrum so saunou, vírivkou, parným kúpeľom, relaxačným areálom štyri vonkajšie bazény, dva bary pri bazéne, aquapark o ploche viac ako 3500 m2, krytý bazén, umelá rieka, detské tobogány, kaviarne a bary, 7x reštaurácia, kúpeľné a welness centrum, multifunkčná sála, športové zariadenia, bowling, obchody, detský klub, kozmetický salón, podzemné garáže a vonkajšie parkovisko, to všetko robí z komplexu nádherné európske letovisko s potrebným vybavením pre prvotriedne bývanie a relaxáciu. Nehnuteľnosť je vhodná nielen na vlastný odpočinok a rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom. Je to ojedinelá možnosť letného bývania v krásnom a príjemnom prostredí v najväčšom bulharskom letovisku Slnečné pobrežie. Apartmán je možné užívať ako na osobné účely (na bývanie alebo trávenie dovolenky), tak aj ako komerčný objekt a prenajímať ho Prístup do komplexu je obmedzený a dovolený iba pre majiteľov apartmánu a ich hostí alebo hosti rezortu, ktorí si rezervovali pobyt v komplexe formou rezervácie. V dochádzkovej vzdialenosti je množstvo obchodov, reštaurácií a ďalších služieb. Všetka občianska vybavenosť je v mieste alebo v blízkom okolí. Nehnuteľnosť je vhodná nielen na vlastný odpočinok a rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom. V údržbe spoločných častí je zahrnuté: údržba spoločných častí komplexu údržba spoločnej časti budovy údržby zelených plôch komplexu údržba bazéna celoročné stráženie komplexu osvetlenie spoločných častí domu využívané spoločne prvky komplexu ako sú bazény lehátka Južná pláž Pomorie sa rozprestiera v pokojnej zátoke. Je to jedna z najbezpečnejších a najčistejších pláží v Bulharsku.
3i apartmán s vírivkou a saunou Bystrá Nízke Tatry
Apartmán sa nachádza v zabehnutom a fungujúcom rekreačnom komplexe, ktorý je v poslednej dedinke pod Chopkom, v Bystrej. Je situovaný v časti Bystrianskej doliny pri horskom potoku Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi. Komplex sa rozprestiera na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 3100m2. Ubytovacia časť je tvorená z dvoch samostatných domov. Nachádza v nich päť luxusných apartmánov. 3i apartmán sa nachádza na prvom podlaží. Výmera bytu je 115m2 + 20m2 terasa otočená na Južnú stranu. Nachádza sa tu vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou a terasou, dve samostatné izby, kúpeľňa so saunou a samostatná toaleta. V komplexe je spoločná práčovňa a skladové priestory pre lyže a bicykle. Na pekne udržiavanom oplotenom pozemku sa nachádza vyhrievaný bazén, osvetlený tenisový kurt so špeciálnym kobercovým povrchom, detské ihrisko s pieskoviskom, malá lezecká stena, dva altánky s grilom aj otvorené posedenie s ohniskom pri potoku. V prednej časti komplexu je monitorované parkovisko s priamym vstupom z verejnej komunikácie. Ku bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Vo vzdialenosti 200m od Apartmánového komplexu je Bystrianska jaskyňa so speleoterapiou. 2km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (). 4km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (). 10km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami () Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 100m od rezortu. Video prezentácia komplexu: /nsaiu-RMAco Uvedená cena je bez DPH Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Poschodie: prízemie Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: + DPH, +DPH Obytná plocha: 135m² Celková rozloha: 135m² Úžitková plocha: 135m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: exteriérový Klimatizácia: nie Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Orientácia: južná
Podnikateľský objekt Marcelová
Najnižšie podanie 225 000,00 Dátum a čas dražby: 17.08.2023 10:00 Miesto dražby Notársky úrad JUDr. Jarmila Kováčová, so sídlom Boženy Němcovej 13, 949 01 Nitra Dražobná zábezpeka 10 000,00 Dobrovolná dražba Áno Dátum 1. verejnej obhliadky 01.08.2023 10:00 Dátum 2. verejnej obhliadky 15.08.2023 10:00 Dražba - Autosalón a servis so súpisným číslom 1444, v obci Marcelová. Pozemky parcelné č. 222/1, 222/2, 222/6, 222/12, 222/15 o celkovej výmere 4648 m2. Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotené nehnuteľnosti neboli sprístupnené, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č.527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii"). Z dôvodu neumožnenia vykonania obhliadky nie je možné určiť presné technické ani dispozičné riešenie ohodnocovaných nehnuteľností, rovnako ani ich užívaciu schopnosť. Pôvodná časť Nebytová budova pôvodného autosalónu a servisu so súpisným číslom 1444 sa nachádza v obytnej časti zastavaného územia obce Marcelová, na pozemku s parcelným číslom 222/6 katastrálneho územia Marcelová. Budova je postavená z tradičných stavebných materiálov a s tradičnou technológiou stavebnej výroby. Základy tvoria monolitické železobetónové základové pásy, zvislý nosný systém je murovaný stenový z pálených tehloblokov, horizontálnymi nosnými konštrukciami sú monolitické železobetónové preklady a vence. Predmetná časť' budovy pozostáva z predajnej časti, z administratívnej časti , zo servisných priestorov, zo skladovacích priestorov a zo sociálne hygienického a technického zázemia. Budova je zásobovaná studenou pitnou vodou z verejného vodovodu po vodomerovú šachtu pomocou prípojky z rPE rúr, od vodomerovej zostavy po vstup do budovy pomocou podzemného prívodu tiež z plastových rúr rPE DN 25 mm celkovej predpokladanej dĺžky 35,00 m. Vodomerová zostava ako aj hlavný uzáver vody sú umiestnené v betónovej vodomernej šachte situovanej pred budovou až vedľa štátnej cesty na pozemku s parcelným číslom 222/2. Splašková kanalizácia je riešená prípojkou z PVC rúr DN 110 celkovej predpokladanej dĺžky 7,50 m do betónovej akumulačnej nádrže situovanej vedľa budovy na pozemku s parcelným číslom 222/1. Vykurovanie budovy je ústredné teplovodné kombinované (podlahové ako aj pomocou vykurovacích panelov) - zdrojom tepla je kotol ÚK pôvodne na biomasy - pelety, obilie atď., bol prerobený aj na spaľovanie oleja, resp. nový nástenný plynový kotol typu VIESSMANN. Zásobovanie budovy zemným plynom je riešené STL plynovou prípojkou po regulačné a meracie zariadenie umiestnené v murovanej skrini na pozemku s parcelným číslom 222/1, oceľovou podzemnou NTL prípojkou po vstup do budovy celkovej predpokladanej dĺžky 23,00 m a NTL vnútorným rozvodom plynu k jednotlivým spotrebičom. Napojenie budovy na sekundárny NN elektrický rozvod je pomocou podzemnej kábelovej prípojky AYKY 4B*16 mm2 od vonkajšieho pouličného NN rozvodu cez prípojkovú skriňu
Podnikateľský objekt Dolné Strháre
Najnižšie podanie 199 000,00 Dátum a čas dražby: 10.08.2023 10:00 Miesto dražby Modrý salónik, suterén, HOTEL PELIKÁN, Vajanského 2928/13, 984 01 Lučenec, okres Lučenec, Banskobystrický kraj. Dražobná zábezpeka 49 000,00 Dobrovolná dražba Áno Dátum 2. verejnej obhliadky 07.08.2023 10:00 Dražba - Inv. Sklad súpisné č. 299, Šatne a kúpeľne súpisné č. 301, Kancelárie a jedáleň súpisné č. 302 v obci dolné Strháre. Pozemky parcelné č. 599/9, parcelné č. 599/10, parcelné č. 599/11, parcelné č. 599/12 o celkovej výmere 18 177 m2. Inv.sklad č.s.299 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestory samotného skladu, sušičky dreva, a skladu sušeného dreva a priestoru pre technológiu ako aj sociálna časť. Základy sú betónové základové pätky a pásy, zvislú nosnú konštrukciu tvorí oceľový skelet, výplňové obvodové steny sú z hliníkového trapézového plechu. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu, bez stropnej konštrukcie, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Podlaha betónová a cementové potery, okná zdvojené drevené, vráta plechové, elektroinštalácia svetelná aj motorická, vykurovanie je z časti lokálne. Šatne a kúpeľne č.s.301 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt so šikmou strechou. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestor chodby, šatní mužov a žien, sociálne zariadenia. Základy sú betónové základové pätky a pásy, nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy osadené v základových pätkách, výplňový obvodový plášť tvoria hliníkové trapézové plechy. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Budova má rozvod vody, kanalizácie a kúrenie je riešené elektrickými akumulačnými kachľami v súčasnosti nevykurované. Elektroinštalácia svetelná aj motorická. V sociálnom zariadení WC a bidety v zlom technickom stave, sprcha bez batérií. Kancelárie a jedáleň š.s.302 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt so šikmou strechou. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestory chodby, kancelárií, jedálne so skladmi a sociálne zariadenia. Základy sú betónové základové pätky a pásy, nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy osadené v betónových pätkách, obvodový plášť tvoria hliníkové trapézové plechy. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu. Podlaha betónová aj PVC, okná zdvojené drevené, dvere sú plné drevené aj zasklené. Elektroinštalácia svetelná aj motorická, rozvody vody a kanalizácie, vykurovanie je lokálne na tuhé palivo.
AstonReal: predaj 2i apartmán+balkón Green Life Beach Resort
AstonReal: skvelá investícia, ktorá Vám prinesie nielen potešenie, relax a pohodu pri mori, ale aj pomerne rýchlu návratnosť investície, a preto Vám ponúkame na predaj zabehnutý investičný bezbariérový 2 izbový apartmán 55 m2 s balkónom, nachádzajúci sa na 1 poschodí s pekným výhľadom do záhrad rezortu na jeden zo 4 bazénov vo vyhľadávanom Green Life Beach Rezort Sozopol, Bulharsko. Apartmán pozostáva so zariadenej obývacej izby s plne vybavenou kuchynkou, zariadenej spálne, kúpeľne s WC a balkóna. Apartmán sa nachádza len 5 min chôdze k moru. Apartmán je vybavený samostatnou klimatizáciou s chladením a ohrevom, na oknách v oboch izbách sú sieťky proti komárom. Vybavenie apartmánu: Kuchynka: kuchynská linka, kuchynský ostrov, skriňa, chladnička s mrazničkou, sklokeramická doska, práčka, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, TV s káblovou televíziou, wifi v byte aj v areáli pri bazénoch, varná kanvica, mixér, hrnce, príbory, poháre, taniere. Obývacia izba – otvorený koncept - s výstupom na balkón: veľká obývacia izba s jedálenským kútom, rozťahovacia sedačka pre 2 osoby s úložným priestorom, skrinka pod TV, skriňa, jedálenský stôl so 4 stoličkami. Spálňa: komfortná manželská posteľ, Rolldor, komoda, nočné stolíky, stolné lampy, obrazy, uteráky pre 4 osoby aj s rezervou pre výmenu uterákov, paplóny, vankúše, posteľná bielizeň pre 4 osoby aj s rezervou výmeny prádla, deky, trezor, žehlička, žehliaca doska, vysávač, v spálni je možné rozložiť aj detskú skladaciu postieľku. Rezort poskytuje služby práčovne vrátane žehlenia za poplatok. Kúpeľňa: sprchový kút, WC a umývadlo, kôš na prádlo, fén, elektrický bojler s termostatom. Balkón: stôl a sedenie pre 4 osoby, 2x stojan na prádlo. Popis a poloha rezortu: Štýlový, luxusný rezort Green Life Beach Resort sa nachádza 3km južne od Sozopolu v blízkosti známej pláže s bielymi dunami Kavacite. Vybavenie hotelovej časti rezortu: K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie v celom areáli na internet a bezplatné súkromné parkovanie priamo na mieste. Komplex apartmánov je obklopený peknou záhradou a 4 veľkými bazénmi, ktoré sú rozložené medzi budovami komplexu. Jeden z bazénov má vyhradenú časť pre deti. Hotel ponúka aj detský klub na mieste. V elegantnej reštaurácii sa podávajú bulharské špeciality a jedlá medzinárodnej kuchyne - bar – možnosť polpenzie. Súčasťou rezortu je vlastná Green Life pláž, na ktorej je hosťom k dispozícii plážový bar. Súčasťou komplexu je futbalové, volejbalové a basketbalové ihrisko, tenisové kurty, Spa centrum, Fitnes, kozmetika a kaderníctvo, detský kútik s animátormi (počas letnej sezóny), práčovňa, požičovňa bicyklov a áut, celodenná ochrana. V hoteli sa nachádza hlavná reštaurácia, bar-restaurant a pool. Hostia majú k dispozícii shuttle bus, priamo pred rezortom je zastávka výletného vláčiku. Rezort v ktorom sa ponúkaný apartmán nachádza má 24h ostrahu, vstup do rezortu len na bezpečnostný čip na auto a ubytované osoby. V rezo
Wellness centrum vrátane dvoch apartmánov na predaj
Realitná kancelária DOM ponúka na predaj relax centrum spolu s dvoma apartmánmi. Komplex sa nachádza v kľudnej časti na okraji kúpeľného mesta Rajecké Teplice iba 10 minút kľudnou chôdzou od centra. Relax centrum sa vnútri skladá z wellnessu, ktorý obsahuje bylinkovú saunu, fínsku saunu a parnú saunu, chladiacu časť. Priestor disponuje veľkým kruhovým bazénom a výrivkou, kde je pozdĺž neho priestor na oddychovú zónu s lehátkami. Svetelnosť priestoru zabezpečujú veľké monolitické sklá. Centrum ďalej disponuje recepciou, zázemím pre personál, šatňou so skrinkami pre hostí, toalety a sprchy. V podzemnej časti sa nachádzajú technické miestnosti, kde je uložená všetka technológia používaná na prevádzku bazéna a wellnessu, ale taktiež masážna a oddychová miestnosť. Celková výmera pozemku so zastavanou plochou je 922m2. Výmera nadzemného podlažia činí 459m2, výmera podzemného podlažia činí 92m2 a výmera záhrady okolo komplexu činí 463m2. Vykurovanie je ústredné, zdrojom vykurovania sú plynové kotly. V priestoroch wellness je vykurovanie teplovodné podlahové. Rozvody v interiéri sú rozvody elektroinštalácie, rozvody teplej vody a studenej vody, rozvody kanalizácie. Rozvody vzduchotechniky sú pre bazénový objekt a rozvody plynu pre podzemné podlažie. Ďalej súčasťou predaja sú dva samostatné a priestranné apartmány patriace do komplexu. Oba apartmány disponujú vstupnou chodbou, z ktorej prejdeme do kúpeľne spojenej s WC, spálne a najväčšej miestnosti, ktorou je obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou, z ktorej sa dá prejsť aj na terasu. Pred centrom je dostatok parkovacích miest. Celý wellness priestor spolu s technológiou potrebnou pre prevádzku bazénu a vírivky spĺňa najvyššie štandardy a je plne funkčný. Komplex bol kolaudovaný a uvádzaný do prevádzky v roku 2009. Aktuálne sa nachádza vo veľmi dobrom vizuálnom ale aj technickom stave. V prípade záujmu a zistenia viac informácií a dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na: marek.ondreas@