bazár, predaj, inzercia, predám

5-IzBoVý Rodinný Dom 500m od Slnečných Jazier - Sever

Kategória: Domy

Znalecký posudok v cene nehnuteľnosti!

Realitná kancelária Briliant Reality Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v lukratívnej časti mesta Senec, len 7 minút peši od Slnečných Jazier – Sever. Rodinný dom je 5-izbový, samostatne stojaci, celý podpivničený na veľkom pozemku.

Názor makléra: dom má veľký investičný potenciál z hľadiska výhodnej polohy v meste Senec, nachádza sa v zastavanej pôvodnej časti, pešia dostupnosť do centra či na Slnečné Jazerá - Sever je do pár minút. Nachádza sa v tichej lokalite. Dom odporúčam na kompletnú rekonštrukciu, možnosť využitia na veľkorysé bývanie alebo apartmánový dom.

Dom je tehlový, nezateplený, čiastočne zrekonštruovaný, má 2 klimatizačné jednotky. Úžitková plocha je 143 m2, celková plocha domu je 229,50 m2 s pivnicou, terasou a balkónom. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 870 m2.

Dispozícia prízemie (80,50 m2):
• vstupná chodba,
• kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC,
• 1x izba,
• kuchyňa,
• priestranná obývačka.

Dispozícia poschodie (62,50 m2):
• chodba,
• 1x izba s balkónom,
• 2x izba,
• kúpeľňa s vaňou a umývadlom a WC.

Dispozícia pivnica (62,50 m2):
• vstupná chodba,
• technická miestnosť,
• kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC,
• 2x izba,
• letná kuchyňa.

Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená, na základe dohody.
Ďalšia technická charakteristika nehnuteľnosti:
• tehlový dom, nezateplený
• čiastočná rekonštrukcia prebehla v roku 2010 v rozsahu plynový kotol, elektrina, plastové okná
• kúrenie pomocou radiátorov,
• laminátová podlaha alebo keramická dlažba v izbách,
• keramická dlažba a sanita v kúpeľniach,
• 2x klimatizačná jednotka v dome
• komplet oplotenie.

IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia.

Mesačne náklady sú 180 eur (elektrina, plyn a voda).

Lokalita a občianska vybavenosť:
• mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť,
• pokojná lokalita v blízkosti Slnečných jazier – Sever,
• do 10 minút peši ste v centre a autobusovej stanici,
• na vlakovej stanici ste do 15 minút peši,
• v blízkosti detské ihriská, školy, škôlky, potraviny
• dobrá dostupnosť na D1 do Bratislavy či Trnavy

V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Financovanie Vám zabezpečí náš skvelý hypotekárny špecialista.
5-IzBoVý Rodinný Dom 500m od Slnečných Jazier - Sever
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rekreačná chata na Slnečných jazerách
Ponúkame na prenájom 4 izbovú komplet zariadenú chatu v areáli slnečných jazier juh. Úžitková plocha chaty je 122m2, plus pozemok o výmere 300m2 s parkovaním pre 2-3 auta na vlastnom pozemku, za uzamknutou bránou na el. pohon Dispozícia chaty: Prízemie : Vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou , technická miestnosť ,špajza-odkladací priestor, kuchyňa s obývačkou a výstupom na terasu a záhradu poschodie: 3x izba ,kúpeľňa s toaletou Vybavenie: -elektrická brána -2xklimatizácia -optické pripojenie na internet -elektrické žalúzie -inteligentná domácnosť (alarm, kamery, kúrenie, klimatizácie ) -21m2 terasa (drevená podlaha) Cena dlhodobého prenájmu za chatu je 1350€+150€ energie/mesiac . Províziu RK neplatíte. Podmienky: Iba seriózny záujem Chata je novostavba, ktorá sa aktuálne dokončuje Zariadenie chaty sa dá prispôsobiť novému nájomcovi (postele , vybavenie izieb ...) Ostatné podmienky prenájmu dohodou Prenájom chaty je voľný od 1. Septembra . Volať iba v SK jazyku. Call only in the Slovak language. Vzdialenosti od chaty pešo : Železničná stanica 5 min. Autobusová zástavka 5 min. areál slnečných jazier južná strana 1- 2 min. Areál slnečných jazier, severná strana 15 min. Lokalita: Mesto Senec má výborné napojenie na hlavné cestné komunikácie BA,TT. Kompletná občianska vybavenosť školy, škôlky, obchody, ihriská, lekárne a ďalšie služby . Veľkou výhodou je športové vyžitie ako beh, plávanie, cyklistika ,plážový volejbal , korčuľovanie.
5 izbový luxusný rodinný dom Senec na predaj, centrum mesta,
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj luxusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite priamo v meste Senec, len pár minút od centra mesta a rovnako len pár minút od obľúbených Slnečných jazier. Rodinný dom je murovaný, zateplený, bol skolaudovaný v roku 2001 a postavený na pozemku o výmere 861 m2. Súčasťou domu je dvojgaráž, veľký vnútorný bazén a sauna. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete + studňa a optický internet. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj luxusným dojmom už od ulice. Zaujímavá architektúra v kombinácii s bledou fasádou a červenými oknami robia tento dom ešte zaujímavejším. Rovnako je dom veľmi dobre situovaný na pozemku, pričom má ideálnu polohu čo sa týka svetových strán. Na pozemok je vstup cez elektrickú bránku alebo dvojgaráž. Po ľavej strane domu je pristavaný priestor na bicykle. Po pravej strane sa dostávame na krásny a udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Hlavná časť pozemku je orientovaná na južnú stranu a spolu s bazénom je tou ideálnou kombináciou. Určite je dôležité spomenúť, že časť pozemku je pod veľkým stromom, čo vytvára prirodzený tieň. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Interiér: Rodinný dom veľmi dobre dispozične riešený. Je dvojpodlažný a podpivničený. Celková úžitková plocha je až 424 m2. Z toho úžitková plocha prízemia je 196 m2, poschodia 120 m2 suterénu 108 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza vstupná časť, cez ktorú je vstup do obývacej časti, suterénu a nachádza sa tam aj samostatná toaleta. Hlavnou dominantou prízemia je priestranná obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou, cez ktorú sa dostávame do wellness časti domu, ktorú tvorí bazén, sauna a sprcha. Kuchyňa je priestranná, ponúka dostatok pracovného priestoru a samozrejmosťou je aj špajza. Na poschodí nájdeme dve detské izby, hosťovskú izbu a priestrannú spálňu so šatníkom. Z každej izby je vstup na balkón. Zaujímavosťou poschodia je, že na každej strane domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, pričom jedna je v blízkosti detských izieb a druhá je vedľa spálňa. Ako už bolo spomenuté, tak rodinný dom je čiastočne podpivničený, suterén domu má viac ako 100 m2 a poskytuje tak dostatok úložného miesta. Nachádza sa tu aj technická miestnosť, v ktorej je kotol, bojler a ostatné technické zázemie domu. Je tu ešte urobená malá fitnes miestnosť, tkz. „studena“ komora a práčovňa. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v pôvodnej časti mesta Senec na Jasnej ulici. Veľkou výhodou tohto miesta je nízka hustota zastavanosti, príjemné rodinné prostredie, pokojné bývanie a kompletná občianska vybavenosť, len na pár minút chôdze všade tam, kam potrebujete. Rovnako výhodou sú aj široké cesty, takže v prípade, ak máte viac aut alebo očakávate rodinné stretnutie, parkovanie nebud
Na predaj 4-izbový rodinný dom v Senci len na skok od S…
Na predaj 4-izbový rodinný dom v Senci len na skok od Slnečných jazier Popis: Realitná kancelária Directreal Optimal Senec ponúka na predaj priestranný 4-izbový rodinný dom novostavbu s úžitkovou plochou 97 m2. Nachádza sa v novovzniknutej lokalite v Senci 1 km od Slnečných jazier. Leží na pozemku s rozlohou 500 m2. Ak hľadáte nové bývanie v dosahu mesta, možno práve vás zaujme naša ponuka Dispozičné riešenie domu: vid pôdorys Vstupná chodba 1x spálňa 2 x izba 1x obývacia časť s kuchyňou s výstupom na zastrešenú terasu 1x komora 1x kúpeľňa s predprípravou na vaňu a sprchový kút, toaleta 1x samostatná toaleta V obývacej časti je pripojenie na krb. Predpríprava na klimatizáciu, optiku na TV/internet. Dom má všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým elektrickým kúrením, s elektrickým kotlom a externým zásobníkom na teplú vodu. Okná sú plastové 3 sklo značky Salamander. Oplotenie je vzorované z troch strán. Parkovanie na vydláždenom priestranstve pre 2 autá. Možnosť dokončenia do štandardu po dohode s majiteľom za príplatok. Celková cena nehnuteľnosti je 247.000,-€ Ak vás oslovila táto zaujímavá nehnuteľnosť, obhliadku si môžete dohodnúť na čísle , Bc. Leitner Dana. Senec je okresné mesto, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výjazdom na diaľničný privádzač ste v Bratislave do 20 minút. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 97 Plocha obytnej časti m2: 97 Výmera pozemku m2: 500 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Spevnená cesta Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické,Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 2x Počet bytov v dome: Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Golf,Kino,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Stanová Link na stránku projektu: Energetický certifikát budovy: Trieda A Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Optimal Adresa: Krátka 3 90301 Senec Telefón:
Predaj Rodinný dom, Vigľaš časť Dolinky, 90 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Vígľaš, časť Dolinky (vedľa Pstruši) Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v tichom a slnečnom prostredí medzi obcou Vígľaš a Pstrušou, vo veľmi dobre dostupnej časti nazývanej Dolinky. Táto časť je tvorená zástavbou dvojdomov a je veľmi pokojná, autom sem zablúdia iba tí čo tu bývajú. Napriek tomu je len cca 1,5 km vzdialená od výjazdu na diaľnicu smer Zvolen alebo Detva. V blízkosti je veľa možností na cykloturistiku a samotnú turistiku. Autobusová zastávka a aj Železničná stanica sú vzdialená približne 3 minúty pešou chôdzou. Ostatná vybavenosť je v blízkom Vígľaši. Zvolen je vzdialený približne 15 km. Pozemok: Dom stojí na rovinatom pozemku, na ktorom si užijete dostatok slnka. Pozemok má pravidelný tvar a rozmer približne 24x35 m. Na pozemku okrem Rodinného domu leží aj garáž, dielňa a hospodárska budova. Siete: Veľkou výhodou tohto RD je, že je napojený na všetky siete_ vodu, kanalizáciu, elektriku, plyn. Teplá voda sa momentálne pripravuje bojlerom. Preddavky sú nasledovné_ plyn - 55 eur mesačne (kúri sa plynom), elektrika - 45 eur mesačne, voda 40 eur ročne Rodinný dom: Rodinný dom je súčasťou tehlového dvojdomu s VLASTNÝM oploteným pozemkom, čiže spoločný dvor, alebo niečo podobné tu nenájdete. Máte len jednu spoločnú stenu, inak si žijete vlastným životom. Do rodinného domu sa vstupuje cez presklenú verandu s komorou. Na prízemí sú 2 izby s kuchyňou, kúpeľňou a toaletou. Z chodby je vstup do suchej pivnice o rozmere 2,3 x 3,5 m (8 m2). Schody do podkrovia vedú práve z chodby. V podkroví nájdete „vstupnú halu“ a 1 izbu. Podkrovie by sa dalo prerobiť na izbu a pracovňu (čitáreň), prípadne by sa dala dobudovať malá kúpeľňa. Rodinný dom je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami a dvomi komínmi. Strecha je pokrytá trapézovým plechom, ktorý má cca 15 rokov, hrdzu na ňom nenájdete. Dom nie je zateplený. Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.
Zariadený dom v Bratislave-Petržalke na prenájom aj pre firm
Na prenájom: 3 izbový rodinný dom v obci Bratislava - Petržalka, 2-podlažný dom s podlahovou plochou 118 m2 a celkovou plochou 136 m2. DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom je veľkoryso riešená murovaná stavba s nasledovnou dispozíciou (pôdorys domu je priložený): * prízemie: zádverie, chodba, malá kúpeľňa (WC, sprchovací kút, umývadlo), kuchyňa a priestranná obývačka s krbom * poschodie: chodba, 2 samostatné izby (jedna s východom na balkón), kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, WC, bidet) a terasa. Dom je orientovaný na juho-východ (izby a kuchyňa) a severo-západ (ostatné miestnosti), takže slnečných lúčov budete mať dostatok po celý deň. POPIS DOMU: Rodinný dom je precízne postavená murovaná stavba s nadštandardnými interiérovými materiálmi a vybavením. Osadený je drevenými euroknami s izolačným dvojsklom a dverami, ktoré sú vsadené do obložkových zárubní. Na vnútorných stenách sú omietky, na podlahe je položená veľkoplošná keramická dlažba a plávajúca podlaha. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na kvalitný plynový kotol a krb umiestnený v obývačke. V priestrannej kúpeľni na poschodí je dostatok priestoru pre vaňu, sprchovací kút, WC, bidet a umývadlo. Exkluzívna kuchynská linka je osadená značkovými spotrebičmi BOSCH alebo ELEKTROLUX - umývačkou riadu, varnou doskou s digestorom, rúrou, chladničkou s mrazničkou, a tak vám stačí len prísť a variť. Zariadenie jednotlivých miestností je citlivo zosúladené a reálne ho vidíte na fotografiách. V dome sú zrealizované rozvody pre televíziu a internet prostredníctvom satelitu. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: vodovod, elektrinu, plyn a kanalizáciu. Dom stojí na rovinatom pozemku, ktorého časť je vydláždená zámkovou dlažbou a môžete na ňom pohodlne zaparkovať 2 autá. LOKALITA DOMU: Tento pekný rodinný dom v Petržalke sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rodinných domov. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť - niekoľko materských, základných a stredných škôl, obchody vrátane obchodného domu AUPARK so sadom J. Kráľa, reštaurácie, zdravotné stredisko s lekárňou, kostol, MHD, stanica ŽSR a výborný prístup na diaľničný obchvat smerom na Žilinu, Brno, Viedeň, Budapešť a do centra mesta. Z domu je len na skok na cykloturistický chodník do Rakúska, ako aj na Dunajskú hrádzu a do okolitých lúk a lesov, ktoré umožňujú cykloturistiku, turistiku, korčuľovanie a poskytujú relax. VÝHODY DOMU: * kvalitne zariadený rodinný dom * priestranný dom na bývanie alebo sídlo firmy * vlastné súkromie * slnečná orientácia domu na juho-východ * výborná občianska vybavenosť * dobré dopravné možnosti * lokalita sa považuje za širšie centrum Bratislavy. CENA PRENÁJMU ZA DOM: 1 300 €/mes. + 200 € (energie) + 150 € (parkovacie miesta) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ak hľadáte nadštandardný prenájom na bývanie alebo sídlo