bazár, predaj, inzercia, predám

5-izbový rodinný dom vo výstavbe, Diviacka Nová Ves, Prievid

Kategória: Domy

Pozrite si všetky fotografie a kompletné informácie o nehnuteľnosti na našej stránke, skopírovaním tohto odkazu: /1666

Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj rodinný dom vo výstavbe, ktorý sa nachádza pod lesom v malebnej časti obce Diviacka Nová Ves. Ide o dvojpodlažnú nehnuteľnosť s pozemkom v rozmere 845 m². Nehnuteľnosť sa skladá z dvoch častí, a to pôvodného domu a prístavby z 80tych rokov, ktorá je podpivničená. Úžitková plocha rodinného domu je približne 210 m².

Plánovaný interiér domu tvorí v rámci 1.NP chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, izba a vstup zo zadnej strany cez predsieň. 2.NP tvorí pôvodná kúpeľňa, WC a tri obytné izby. Ďalej sa tu nachádzajú pivničné priestory, ktorých súčasťou je aj garáž.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli čiastočne urobené nové priečky a realizovaná zmena dispozície. Taktiež tu boli v roku 2021 osadené plastové okná, trojsklá.

Kúrenie, rozvody elektriny, médií, odpadov a vody je potrebné urobiť v dome nanovo.

Nehnuteľnosť disponuje tromi komínmi. Na pozemku sú zavedené rozvody plynu, taktiež v nehnuteľnosti rozvody elektriny. Kanalizácia je riešená žumpou. Voda je obecná. Strešná krytina je z pozinkovaného plechu a krov je drevený. Konštrukcia nehnuteľnosti je zmiešaná t.j. pálená tehla a kváder, základy sú betónové.

Ak hľadáte bývanie v príjemnej lokalite obklopenej zeleňou, pod lesom a chcete si ju dotvoriť podľa vlastných predstáv, tento dom má veľký potenciál. Orientácia nehnuteľnosti je na juh a sever. Pozemok nehnuteľnosti je rovinatý a nachádzajú sa tu mladé ovocné stromčeky – marhuľa, hruška, či broskyňa. Taktiež kríky, egreš a ríbezle.

Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová. Mesto Nováky je vzdialené do 10 min. autom a mesto Prievidza do 20 min. V obci Diviacka Nová Ves sa okrem krásnej prírody nachádzajú potraviny, reštaurácia, pekáreň, materská a základná škola, lekáreň. V obci je tiež natiahnutá optika a v tomto roku 2023 sa tu plánuje vybudovanie verejnej kanalizácie. Na svoje si prídu aj milovníci turistiky, či prechádzok lesom.

Výhody nehnuteľnosti:

- priestranná nehnuteľnosť,
- príjemné prostredie pod lesom,
- potenciál na modernú rekonštrukciu,
- výborná dispozícia,
- záhrada,
- plánovaná verejná kanalizácia.

Dohoda na cene je pri rýchlom jednaní možná.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Pôdorysy a názvy miestností v galérii inzerátu sú ilustračné a zodpovedajú približnému meraniu realitnej kancelárie.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky pre predaj nehnuteľnosti.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.

Výhody:
1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spô
5-izbový rodinný dom vo výstavbe, Diviacka Nová Ves, Prievid
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, rodinný dom Diviacka Nová Ves, pozemo
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Diviacka Nová Ves, okres Prievidza, postavený na pozemku s plochou 3.558 m2. STAV NEHNUTEĽNOSTI: v roku 2021 bola na dome vymenená strešná krytina, rodinný dom je vo veľmi dobrom, udržiavanom, pôvodnom stave. Je čiastočne podpivničený, postavený z kvádrov na tichom, rozľahlom pozemku s viacerými ovocnými aj okrasnými drevinami. DISPOZÍCIA: vstupná hala (veranda, 10 m2), chodba (11,5 m2), kuchyňa (18 m2), spálňa (17,7 m2), obývačka (17,8 m2), priestranná kúpeľňa (7,3 m2), špajza (10 m2) z ktorej je možné vzhľadom na výmeru vytvoriť ďaľšiu izbu, menšia špajza (1,5 m2) so schodami do podkrovia. INŽINIERSKE SIETE: elektrina, obecný vodovod. Plyn sa nachádza v blízkosti pozemku (z dvoch strán). Vykurovanie ústredné na tuhé palivo. V kuchyni je sporák na drevo, ktorý možno využiť na varenie ale aj na vykurovanie v prechodných obdobiach (prípadne vymeniť za krbové kachle, ktoré by mohli vykurovať celý obytný priestor). LOKALITA: rodinný dom sa nachádza na priestrannom, slnečnom pozemku vo veľmi peknej, tichej lokalite mimo hlavnej cesty. Obec Diviacka Nová Ves je vzdialená 7 km od mesta Nováky, 17 km od Prievidze, 21 km od Partizánskeho, 24 km od Bánoviec nad Bebravou. Známa rekreačná oblasť Nitrianske Rudno je vzdialená len 6 km. VÝHODY: - rodinný dom je obývateľný, voľný ihneď, slnečný - nachádza sa v peknej, tichej lokalite - pozemok je možné rozdeliť a vytvoriť ďaľšie pozemky v zastavanej časti obce NÁZOR MAKLÉRA: táto nehnuteľnosť určite očarí každého, kto má rád súkromie, životný priestor a hľadá bývanie v tichej lokalite. Pozemok ponúka nespočetné možnosti využitia či už ako úžitková a okrasná záhrada, priestor pre chov hodpodárskych zvierat, rekreačný pozemok či priestor pre ďaľšiu výstavbu. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-62827. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝC
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
BOSEN | Na predaj rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou Záho
Typ: Rodinný dom Ulica: Záhorská Ves Obec: Záhorská Ves Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exklusívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou, vhodný na chalupárčenie, prípadne trvalé bývanie len 15 km od okresného mesta Malacky a 35 km od hlavného mesta Bratislava.  RODINNÝ DOM: pôvodný stav, pôvodný rodinný dom bol postavný v roku 1943, nasledovala prístavba v roku 1955 - 1958, rekonštrukcia a hospodárska budova s garážou bola postavená v roku 1973. Celková podlahová plocha je 75 m2, 3 izby, krov, drevené parkety, pôvodné dvere a zárubne sú z červeného smreku, pôvodné okná su menené. Kúrenie je plynové (radiátory), dom je napojený na elektriku, plyn a vodu, možnosť obytného podkrovia. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, na liste vlastníctva evidovaný ako rodinný dom. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého vstupujete do izby. Z izby je vstup do kuchyne a priechodnej obývačky, z ktorej je vstup do spálne. Z kuchyne je vstup do kúpeľne a komory.   POZEMOK: celková výmera pozemku je 1020 m2.  Pozemok je rovinatý, s veľkou úrodnou záhradou. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa.  PARKOVANIE: garáž + parkovanie na vlastnom pozemku pri rodinnom dome. LOKALITA:  Obec Záhorská Ves je vzdialená od okresného mesta Malacky 15 km, hlavné mesto Bratislava je 35 km. V obci je zároveň hraničný prechod, cez rieku Morava jazdí kompa do rakúskej obce Angern, mesto Viedeň je vzdialené len 45 km. V obci Záhorská Ves je materská škôlka, základná škola, reštaurácia, hostinec, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, obecný úrad. CENA: 140.000,- EUR Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, , vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 1020 m2 Typ zeme: rovina Teritórium: Intravilán Úžitková plocha: 75 m2 Zastavaná plocha: 95 m2 Podlahová plocha: 75 m2 Stav: pôvodný stav Počet izieb: 3 Typ budovy: zmiešané Typ výbavy: čiastočne vybavený Garáž: áno Pivnica: áno Špajza: áno Sklad: áno Dielňa: áno Rok výstavby: 1943 Rok poslednej rekonštrukcie: 1973 Celková plocha: 75 m2 Počet garáží: 1 Počet pivníc: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Plyn: áno Voda - na pozemku - vodný zdroj: áno Voda - na pozemku - studňa: áno Elektrika - na pozemku - 230 V: áno Elektrika - na pozemku - 380 V: áno Plyn - na pozemku: áno Vykurovanie - lokálne: áno
Predaj 3,5 izbového domu, 200m2, Devínska Nová Ves
Ponúkam na predaj krásny a slnečný 3,5 izbový dom. Skolaudovaný v roku 2020 Dom má: 200 m2 , pozemok 504 m2 Dom sa nachádza na pokojnej ulici, v Devínskej Novej Vsi. Má pivnicu, na prízemí je kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou s výstupom na terasu a záhradu. Na hornom poschodí sa nachádza kúpeľňa a dve spálne. Dom má dve parkovacie miesta. Cena: 415 000€ / je možné o cene jednať. Ak máte záujem o obhliadku, stačí zavolať na číslo: Bratislava dom na predaj, Devínska Nová Ves predaj domu, Dom na predaj Devínska Nová Ves Devínska Nová Ves predaj nového domu, Predaj domu Devínska Nová Ves, Devínska Nová Ves dom na predaj
Pekný 2-izb rodinný dom s upraveným pozemkom v Záhors…
Pekný 2-izb. rodinný dom s upraveným pozemkom v Záhorskej Vsi Popis: Exkluzívne v Directreal Vám ponúkame na predaj veľmi útulný, zachovalý 2-izbový rodinný dom s podlahovou plochou 53 m2 a s pozemkom o rozlohe 399 m2. Rodinný dom sa nachádza v kľudnej lokalite v obci Záhorská Ves. Dom je obývaný, nevyžaduje si žiadnu okamžitú rekonštrukciu. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: - Vstup do predsiene s posedením nadväzujúca na chodbu so vstupmi do jednotlivých priestorov. - Kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom, práčkou a turbokotlom. Kúpeľňa je aj s oknom. - Samostatné WC. - Spálňa s rozlohou 13,2 m2. - Kuchyňa s jedálňou s rozlohou 9,16 m2. - Obývacia izba s rozlohou 13,5 m2. Spálňa aj obývacia izba majú okná na juhovýchodnú stranu. Konštrukčne je rodinný dom riešený nasledovne: - Stavebný materiál rodinného domu je tehla, prístavba zádveria tehla + kváder. - Stropná doska je betónová, s výrezom na prípadné budúce schodisko, ak by sa riešila nadstavba. - Krov - stolica, krytina - plech. - Okná sú pôvodné drevené. - Rodinný dom zateplený polystyrénom, základy zaizolované podrezaním. - Kúrenie zabezpečuje plynový turbokotol, v každej izbe natiahnuté radiátory. - Povala je čistá, suchá, využívaná ako ukladací priestor. Výstup na ňu je možný z exteriéru. Predpríprava na nadstavbu – výrez v stropnej doske na schodisko. - Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete: pitná voda, elektrina, plyn. Na pozemku sa nachádza žumpa. V tejto časti obce zatiaľ nie je zavedená kanalizácia. - kolaudovaný v roku 1998. O pozemok bolo veľmi precízne starané. Je upravený spevnenými aj trávnatými plochami s rozlohou 399 m2. Pozemok je oplotený. Jeho súčasťou je predzáhradka, parkovacie státie pre 3 až 4 autá, altánok s posedením, hospodárska budova, ovocné stromy a priestor na pestovanie, vrátane vlastnej studne. Medzi hlavné výhody tohto rodinného domu patrí rozhodne jeho poloha. Rodinný dom sa nachádza vo veľmi pokojnej lokalite. Obec Záhorská Ves leží 17 km západne od Malaciek, 35 km od Bratislavy a 105 km od Viedne. Je najzápadnejšou obcou Záhoria a celého Slovenska. Rieka Morava je hraničnou riekou medzi Slovenskom a Rakúskom. V okolí sa nachádza množstvo cyklistických a turistických trás. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky. S jej vybavením vám radi pomôžeme. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať ohľadom ďalších informácií a dohodnúť si obhliadku. Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 53 Plocha obytnej časti m2: 53 Výmera pozemku m2: 399 Zastavaná plocha m2: 66 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 13m x 31m Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1998 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Žumpa,Verejný vodovod,Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2