bazár, predaj, inzercia, predám

5x tielko a saty

Kategória: Tehotenské oblečenie

Zn. Esmara, tielko vyuzijete nielen na kojenie, saty gratis, ako pohodlne domace oblecenie prip.nocna kosela. Cena za balik
5x tielko a saty
Podobné inzeráty
Tielko Lindex na dojčenie
Predám 1x oblečené tielko na dojčenie (a tehotenské tielko) Lindex z modalu. Veľkosť L. Predám za 15 Eur. Pôvodná cena 24,99 Eur. Dôvod predaja: musela som zohnať menšie číslo (prerátala som sa :-) ).
Tehotenské oblečenie - šaty,tričko,šortky,tielko TOP STAV
Predám tehotenské oblečenie málo nosené, bez akýchkoľvek poškodení: - džersejové šaty s nariasením na brušku, zn. Anna Field MAMA, veľkosť XS (5 €) viac info: - tričko s krátkym rukávom zn. Anna Field MAMA, veľkosť XS (sedí ako S) (4 €) - šortky zn. MAMALICIOUS, veľkosť 34 (4 €) viac info: - športové tielko zn. MAMALICIOUS - veľkosť univerzálna (5 €) - legíny esmara, veľkosť 36/38 (2 €) Spolu 20€. Možnosť kúpiť aj jednotlivé kusy. Možnosť poslať poštou (3,00 € ako doporučený list) alebo cez Packetu (3,50€) pri platbe vopred. Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno).
Tehotenské tielko
Dámske tehotenské tielko , veľkosť XL, nové len opraté , bavlna, príjemný elastický materiál , cena 2€
Tielko na dojčenie
Dámske tielko na dojčenie , top stav ako nové , použité asi 2x, veľkosť L, cena 2€
Tielko na kojenie
Nosene tielko Esmara s jemnymi zmolkami vel.M. +posta
Tehotenské oblečenie
Nosené posledné dni mesiaca pred pôrodom, takže malinko- 3/4 leginy, tielko- vhodné aj po tehotenstve, keďže sa dajú odopnut ramienka a kojit. Kratasy + leginy vysoký pás. Najlepšie predať všetko spolu. Ale ak by bol záujem, môžem aj jednotlivo!!!! Napíšte mi a dohodneme sa. Ďakujem. Krásne všetko sedelo. Určite by ste boli spokojná. Rozpísané sumy a aj veľkosti: Kratasy M 15 € 3/4 leginy M 10 € Tielko Jožánek S/M 20 € !!!MÔŽEM POSLAŤ AJ CEZ VINTED APLIKÁCIU, AŽ MÁTE LACNEJŠIU DOPRAVU!!!! Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené, ďakujem.