bazár, predaj, inzercia, predám

6 izbový rodinný dom na veľkorysom pozemku v tichej časti ob

Kategória: Domy

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom v tichej časti obce Jahodná v blízkosti Malého Dunaja neďaleko Dunajskej Stredy. Dom sa nachádza v tichej uličke na veľkorysom pozemku o výmere 2253 m2 s uličnou šírkou cca 16m. Jedná sa o jednopodlažný rodinný dom so sedlovou strechou , ktorý bol postavený v šesdesiatich rokoch z klasických materiálov - tehla, bez podpivničenia. Samotný dom má zastavanú plochu 288m2, plus sa na pozemku v zadnej časti nachádza ešte hospodárska budova so zastavanou plochou 29m2. Dom je napojený na IS: plyn, elektrika, mestská voda, žumpa a studňa. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami v kombinácii s el. radiátormi a krbovými kachľami.
Dom v priebehu rokov priešiel z väčšej časti čiastočnou rekonštrukciou, dostavbou ... zvyšok je v pôvodnom stave, suchý ... čo umožnuje novému majiteľovi rekonštruovať podľa vlastného gusta:)

dispozične dom pozostáva:
- zo vstupnej chodby s prechodom do priestrannej otvorenej obývacej izby s prechodom do dlhého koridoru pozdĺž domu, kde hneď oproti sa nachádza vchod do samostatnej kuchyne spolu aj so špajzou
- po ľavej strane z koridoru máme 3 samostatné izby, technickú miestnosť, kúpeľňu vybavenú so sprchovým kútom a toaletou ...
- po pravej strane z koridoru máme 2 izby, kúpeľňu vybavenú vaňou a toaletou + menší murovaný šatník

Exteriér, teda záhradná časť so svojou veľkorysou výmerou ponúka všestranné využitie...za domom bola časť pozemku využitá na tenisový kurt ... úplne v zadnej časti bolo vybudované umelé jazierko, ktoré toho času je vypustené - nevyužíva sa. V rámci záhrady nájdeme množstvo ovocných stromov ...

Obec Jahodná poskytuje príjemné a kľudné bývanie, ideálne či už na rekreáciu alebo trvalé bývanie v peknom prostredí Malého Dunaja. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, priame spoje do okolitých miest.


cena: 129.900 euro

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať telefonicky: alebo mailom: remzikova@

Daná nehnuteľnosť nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.
Počet poschodí: 1
Počet izieb: 6
Zastavaná plocha: 317m²
Obytná plocha: 260m²
Rozloha pozemku: 2253m²
Úžitková plocha: 260m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: studňa a vodovod
Plyn: áno
Vykurovanie: áno
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: nie
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: čiastočne
Strecha: pôvodná
Krb: áno
Klimatizácia: nie
Energetický certifikát: nie
Predzáhradka: neuvedené
Bezbariérový prístup : nie
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
6 izbový rodinný dom na veľkorysom pozemku v tichej časti ob
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača VEĽKONOČNÁ AKCIA PRI REZERVÁCII ZĽAVA 5 000,-EUR Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
4izbový rodinný dom v obci Ćakajovce
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava -...
TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory. Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu. Celková rozloha pozemku je 481 m2. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + lokalita + tiché prostredie + samostatná garáž + možnosť prípadnej dispozičnej a materiálovej rekonštrukcie podľa vlastného zámeru DOM: = trojpodlažný 3-izbový rodinný dom = zastavaná plocha: 71 m2 = úžitková plocha 142 m2 = zvislé nosné konštrukcie kváder a tehla = strecha rovná, krytina plech = inžinierske siete: pripojenie na elektrinu, mestský vodovod, kanalizáciu = ústredné kúrenie, kondenzačný plynový kotol = samostatná garáž DISPOZÍCIA: 1PP: - kotolňa - dielňa - sklad 1NP: - hlavný vstup - predsieň * vstup do obývacej izby * vstup do kuchyne * vstup do kúpeľne s vaňou * výstup na 2. NP * prechod do 1. PP 2NP: - samostatná chodba - dve spálne - výstup na terasu - samostatné WC VYBAVENIE: * kuchyňa: plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor * vo všetkých izbách drevené parkety * v predsieňach, kúpeľni, WC a kuchyni linoleum * okná plastové * vykurovanie radiátory, plynový kondenzačný kotol * elektrický bojler na ohrev TÚV * vodáreň * vlastná kopaná studňa (7 m) * na rovinatom pozemku sa nachádza samostatná garáž a záhradný domček OKOLIE: Dom je umiestnený v pokojnej tichej mestskej časti Vajnory na rovinatom pozemku. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, starší vinohrad, záhradný domček. Vajnory disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: úrady, základná škola, materská škola, nákupné centrá. NÁŠ NÁZOR: Rodinný dom ako súčasť dvojdomu na rovinatom pozemku umiestnený v tichej lokalite mestskej časti. Dom je možné okamžite využívať. Potenciál domu je aj v jeho prípadnej rekonštrukcii. Možnosti rekonštrukcie sú viaceré, dispozične ako pôvodný 3-izbový dom, jeho rozšírenie na 4 - 5 izbový dom, alebo ako dve 2-izbové bytové jednotky. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Cena: 279.900,- € V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800
Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Čaňa na ulici Mieru.
Diamond Reality| 3-izbový Rodinný dom s veľkým pozemkom | Čaňa Spoločnosť Diamond Reality v zastúpení Mgr. Kamil Špegár Vám ponúkajú na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Čaňa. Dom sa nachádza v tichej lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou len 15 minút autom od Košíc. Rodinný dom leží na veľkorysom rovinatom 9,16 árovom pozemku obdĺžnikového tvaru. Na pozemku sa ešte nachádza kôlňa a garáž. Dom je jednopodlažný a z malej časti podpivničený, kde sa nachádza plynový kotol. Dom postavený v 50 rokoch poctivo z tehál ( žiaden vaľok a ani kameň) 30 cm hrubé múry. Nie je popraskaný, nie je ani sadnutý, nie je ani vlhký. Dom cez zimu temperovaný. Kúpou voľný. Zastavaná plocha domu: 142 m2 Obytná plocha domu: 135 m2 Celková rozloha pozemku : 916 m2 Dvor a nádvorie: 245 m2 Garáž: 24 m2 Záhrada: 505 m2 MURIVO: tehla STRECHA : asfaltový šindel, krovy pôvodné zachovalé OKNÁ : plastové KÚRENIE: plyn DISPOZÍCI: zádverie, zamurovaný gánok, predsieň, kúpeľňa s vaňou a so záchodom, 3 izby, (jedna z izieb je so s zníženým stropom), kuchyňa s jedálňou, komora, kotolňa, kôlňa INŽINIERSKE SIETE: Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, elektrinu a plyn. Kúrenie je zabezpečene plynovým kotlom. Voda je z vlastných zdrojov (studňa) a ohrev prietokovým ohrievačom. Rodinný dom je vhodný pre rodinu s deťmi alebo aj na podnikanie. V neposlednom rade sa dá využiť na prenájom. Ďalšie výhody: - výborná lokalita - rovinatý a udržiavaný pozemok - dobré parkovanie vo dvore aj viacerých áut - kľudná lokalita - variabilita nehnuteľnosti ( podnikanie) Občiaská vybavenosť: - športové futbalové a hokejové centrum pre mládež - tenisové kurty s Wellnes Centrom - cukráreň so zmrzlinou - obchod Tesco - zdravotné stredisko - MŠ a ZŠ - kultúrny dom určený na spoločenské akcie - kostol Cena nehnuteľnosti je 164.800€ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva, jej autorizácia advokátom a právny servis). Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. ©2023 Diamond Reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.z. Túto nehnuteľnosť je možné financovať formou h y p o t e k á r n e h o ú v e r u , s ktorým Vám tiež odborne poradíme, pomocou nášho hypošpecialistu.
Krásne 4 izbové novostavby rodinných domov v Čakajovciachh
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.