bazár, predaj, inzercia, predám

(62 m2) LUKRATÍVNA POLOHA 2i BYTU S BALKÓNOM

Kategória: Byty

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na:

Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2i byt s balkónom, po rekonštrukcii (5 rokov), vo vyhľadávanej lokalite.

Dispozičné riešenie:
- vstupná chodba so vstavanou skriňou s botníkom, spálňa a kuchyňa (orientované na severozápad), samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, špajza a obývačka s balkónom (2 m2, orientované na juhovýchod). V suteréne bytového domu sa nachádza pivnica (1,80 m2). Bytovému domu prislúchajú aj spoločná priestranná kočikáreň.

Ponúkaný 2 izb. tehlový byt na ulici Obrancov mieru v blízkosti centra, mimo rezidenčnej zóny s bezproblémovým parkovaním pri bytovom dome má výbornú lokalitu s množstvom zelene a dokonalého ticha. Výborná dopravná dostupnosť (autobus, električka, peši, autom) a kompletná občianska vybavenosť - materská, základná škola, BILLA, AgroMILK, KLAS, pizzeria DOMČEK, trhovisko, cukráreň, reál ANIČKA, TUKE, Univerzita veterinárskeho lekárstva, detské ihrisko priamo za bytovým domom.

Byt je situovaný na poslednom 4/4 poschodí zatepleného bytového domu. Pred 3. rokmi bola v bytovom dome kompletne rekonštruovaná strecha s najnovšou technológiou izolácie. Výmera bytu je 58 m2 + balkón + pivnica . Bytový dom je bez výťahu. Byt je teplý a orientovaný na SV a JZ.

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Poschodie: 4
Počet poschodí: 4
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ
Obytná plocha: 58m²
Celková rozloha: 62m²
Úžitková plocha: 58m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Plyn: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: sprchovací kút
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Balkón: áno
Pivnica: áno
Parkovanie: verejné
Postavené z: tehla
Zariadenie: čiastočne
Zateplený objekt: áno
Káblová televízia: áno
Okná: plastové
Orientácia: juhovýchodná
(62 m2) LUKRATÍVNA POLOHA 2i BYTU S BALKÓNOM
Podobné inzeráty
Lukratívna ponuka 2izb. byt Matúškova 64,5 m2, 2 balkóny.
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS : Ponúkame NA PREDAJ slnečný , priestranný 2izb. byt na ul. Matúškovej v blízkosti CENTRA MESTA , 2 balkóny, honosná výmera 64,50 m2– kde je naozaj celá infraštruktúra blízko, kúpite si čerstvý chlieb a rožky ešte teplé – blízkosť pekárne. Orientácia bytu na juhovýchod až juh, juhozápad, preto môžete byt prevetrať, detské ihrisko za bytovým domom, veľa zelene v okolí, parkovanie pri dome a kdekoľvek v centre mesta na rezidenčnú kartu. Ku bytu patrí aj pivnica v suteréne. Byt je vhodný aj ako INVESTIĆNÝ BYT, keďže ponuka bytov v Dolnom Kubíne je v tomto období a hlavne v tejto lokalite veľmi obmedzená. Máme na predaj takýto byt , ktorý bude patriť novému majiteľovi po zaplatení celej kúpnej ceny. Ide o LUKRATÍVNU a VYHĹADÁVANÚ LOKALITU na ul. Matúškovej. kde sa dá parkovať a rýchlo napojiť na cestu smerom na Ružomberok. Byt je zrekonštruovaný, plastové okná, podlahy, nová elektrina v byte, prerobené jadro, kuchynská linka staršej rekonštrukcie, elektrický sporák, vstavaná skriňa na chodbe. Kuchyňa s balkónom a jedna z izieb je orientovaná na východ a druhá izba s balkónom je orientovaná na juhozápad. Pri vstupe zaujme veľká chodba so vstavanou skriňou a samostatný vstup do WC. Každá izba je samostatná a vstupuje sa do nich z chodby. Menšou chodbou sa vchádza do kuchyne a tiež do kúpeľne . Ku bytu patrí aj pivnica v suteréne obytného domu. Bytovka je panelová, zateplená, v bytovke sú vymenené stupačky, vymenené rozvody odpadu Vstup do bytovky je zabezpečený uzamykateľným vrátnikom na čip. Dostatok parkovacích miest pri obytnom dome, výborná poloha, na rovinke, v blízkosti škola, kostol , Mestský úrad, obchody. Blízkosť miest na športovanie, oddych. Je to lukratívna časť Dolného Kubína. Byt je voľný a po kúpe je k dispozícii. Ak ešte rozmýšľate nad tým, či si byt pozriete, tak neváhajte. Dohodnite si obhliadku, pracujeme aj cez víkendy, prispôsobíme sa Vám. Takáto ponuka sa nevyskytuje často. Honosná výmera a poloha bytu s výborným parkovaním a detským ihriskom za domom je veľkým benefitom pre záujemcov o kúpu.
EXKLUZÍVNY 3I byt s GARÁŽOVÝM STÁTIM a veľkým balkónom - PEZ
TRNAVA REALITY, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNY VEĽKÝ 3-izbový byt na predaj s GARÁŽOVÝM STÁTIM, s veľkým balkónom a pivnicou nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na ulici v meste Pezinok POPIS BYTU Rozloha bytu 136,35m2 28,94m2 obývacia izba 17,97m2 kuchyńa 14,68m2 izba 19m2 izba 9,88m2 predsieň 8,7m2 chodba 11,31m2 kúpelňa 1,28m2 WC 5M2 LOGGIA 2,34m2 komora 3,75m2 pivnica 18,50 garážové státie Byt sa nachádza na 2 NP v 4. poschodovom bytovom dome K bytu prislúcha veľká pivnica K bytu prislúcha garážové státie pivnica Byt sa predáva zariadený DISPOZÍCIA BYTU: – priestranná vstupná dlhá chodba – samostatná spálňa - samostatná izba – kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou - samostatné WC – veľká obývacia obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou s otvorenou kuchyňou – obývacia izba s výstup na loggiu TECHNICKÉ PARAMETRE: - kompletne zariadený - nový výťah v bytovom dome - vymenené stupačky - plastové okná – kúrenie vlastným kotolom a radiátormi ZARIADENIE BYTU: – kuchynská linka so zabuzdovanými spotrebičmi – nábytok v celom byte – šatníková skriňa v izbe – samostatná komora PARAMETRE BYTU: - výťahah z bytu až do suterénu do goráže - výbrná orientácia bytu na dve stvetové strany V/J/Z, byt tak poskytuje veľmi veľa svetla - na východnej východnej strane je príjemné posedenie na balkóne počas horúcich letných dní - vlastnú murovaná pivnica - samozrejmosťou je podiel na pozemku patriacemu bytovému domu - mesačné nájomné na byt je len 269 000 € - jednou s najväčších výhod je aj samostatné vykurovanie bytu len 63 €/mes na 3 osoby - nové rozvody elektriny a bodové osvetlenie na podhľadoch - sieťky proti hmyzu v celom byte - bezpečnostné vytupné dvere - laminátové podlahy - keramická dlažba v kupelni a na WC - v izbách kobere - kuchynská linka s kuchynským ostrovčekom, má zabudované spotrebiče (sklo keramická varná doska, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) a závesný dizajnový digestor. POLOHA BYTU: - Bytový dom je tehlový s výťahom až do suterénu s garážami a parkovacími státiami priamo pod domom, má výbornú polohu s výbornou občianskou vybavenosťou. - Nachádza sa na sídlisku Muškát mesta Pezinok, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto Pezinok disponuje aj výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. Mesto Pezinok leží na úpätí Malých Karpát, poskytuje svojim obyvateľom množstvo kultúrnych podujatí, turistiky a zelene. V meste sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, obchodný dom, pošta, pekáreň, supermarkety, reštaurácie, materské školy, gymnázium, kultúrny dom a aj obľúbený zámok Šimák a zámocký park.
NA PREDAJ zariadený 2-i. byt s balkónom a šatníkom v Stupave
Ponúkame na predaj pekný, moderný 2-izbový byt s balkónom a so zariadením v Stupave na Okružnej ulici, v lokalite Zipava. Priestranný 2-izbový byt s príjemnou atmosférou pohody a kľudu je situovaný na 3. poschodí trojposchodového bytového domu, ktorý bol kolaudovaný a daný do užívania v roku 2011. Dispozícia bytu: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do šatníka, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou. Ďalej sa z chodby vchádza do spálne a do dennej časti bytu, tvorenej kuchyňou, ktorá je jedálenskou časťou voľne prepojená s obývačkou. Z obývačky je vchod na balkón, ktorý poskytuje veľmi pekný výhľad na Bratislavu a Devínsku kobylu. Orientácia bytu je juh – západ, čo zabezpečuje dokonalé presvetlenie bytu denným svetlom. Vykurovanie bytu je centrálne, zabezpečené radiátormi v každej miestnosti. Výmera bytu bez pivnice: 63,19 m2 Pivnica: 2,36 m2 Balkón: 3,60 m2 Celková výmera: 69,15 m2 Okná v byte sú plastové s izolačným dvojsklom, s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V byte je zavedený telefónny domový vrátnik. Vchodové dvere do bytu a taktiež aj vchodové dvere do bytového domu sú bezpečnostné. V každej izbe sú nainštalované rozvody TV a internetu (optika). Kuchyňa je presvetlená denným svetlom, je priestranná s kuchynskou linkou vyhotovenou na mieru, v ktorej sú vstavané spotrebiče: elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, drez s batériou, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou. Podlahy v byte sú plávajúce laminátové a vo vstupnej predsieni, v kuchyni, kúpeľni, toalete a na balkóne z keramickej dlažby. V byte je situovaný priestranný šatník vybavený policovým a závesným systémom, ktorý poskytuje majiteľom dostatok odkladacieho a úložného priestoru. K bytu patrí samostatná, uzamykateľná murovaná pivnica, situovaná na poschodí v blízkosti ponúkaného bytu. V bytovom dome sa nachádza výťah. Vchod je bezbariérový. Byt sa predáva aj so zariadením a kúpou je novému majiteľovi ihneď k dispozícii. V prípade záujmu existuje možnosť kúpy parkovacieho státia v cene 10.000.-€ alebo prenájmu parkovacieho státia v cene 45,-€ mesačne. Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena pekného 2-izbového bytu s balkónom a šatníkom na Okružnej ulici v Stupave je 180.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: . S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.
3 izbový byt s garážou B. Bystrica Uhlisko byt 97m2
Dobrý deň, ponúkam na predaj 3-izbový byt s balkónom, dvomi murovanými pivnicami a s garážou v Banskej Bystrici - mestská časť Uhlisko po vzájomnej dohode dvoch spoluvlastníkov (súrodencov). L O K A L I T A : Byt sa nachádza na Družstevnej ulici č.4 na 4. poschodí bytového domu bez výťahu. Celková výmera bytu je 97m2. Garáž sa nachádza ulici na Starej tehelni v lokalite oproti škôlke. C E N A : Byt a garáž sa predávajú prednostne ako celok, avšak v prípade, že záujemca o kúpu bytu nebude mať záujem o kúpu garáže, uvedená skutočnosť neovplyvní predaj bytu samostatne bez garáže tomuto záujemcovi, a to nasledovne: Cena bytu jeho príslušenstva a garáže pri predaji v celku je 180 250 €. Cena bytu a jeho príslušenstva bez garáže je 160 000 €. Byt, pivnice ako aj garáž sú po predaji okamžite voľné. B Y T : Byt je v pôvodnom stave, avšak nové sú platové okná s balkónom. Bytový dom je kompletne zateplený vrátane strechy a pivníc s peknými renovovanými spoločnými priestormi. Byt pozostáva zo: - vstupnej chodby, - izby 1, - izby 2, - veľkej obývacej izby - šatníka s pôvodnými vstavanými skriňami a vlastným oknom (t.j denným svetlom), - jedálenského kúta s kuchyňou a samostatnou komorou, - balkóna smerovaného na západ, na ktorý sa vychádza z jedálenského kúta, - malej predsiene so vstavanou pôvodnou skriňou pred kúpeľnou a WC - samotnej kúpeľne a samostatného WC Súčasťou bytu sú dve murované pivnice, pričom jedna je malá a druhá veľká. P O L O H A B Y T U: V bytovom dome nie je výťah a byt sa nachádza na najvyššom poschodí, čo na prvý pohľad môže odrádzať. Táto skutočnosť však so sebou prináša výhody, medzi ktoré patrí predovšetkým zabezpečenie súkromia a pekný výhľad na okolie. Byt umožňuje užívať si každodenný život bez počúvania buchotania krokov po schodoch, ale najmä nad hlavou. Bezprostredne pred svojimi dverami stretnete maximálne len slušných a starších susedov z vlastného poschodia. Najvyššie poschodie ponúka krásny panoramatický výhľad ponad ostatné bytové domy na vrch Urpín, Kremnické vrchy, Krížnu a Panský diel. Na druhej strane bytu je pohľad situovaný na okolité blízke hory zo vzdialeným pohľadom na vrch Prašivá. Poloha okien: východ, západ, byt je celý svetlý a slnečný. Občianska vybavenosť: základná škola, škôlka, potraviny, MHD do 2 - 5 min chôdze, do mesta 15 min chôdze. T E C H N I C K Ý S T A V: V byte sú vymenené plastové okná, stav ostatných častí bytu je pôvodný. Elektrické rozvody sú vedené hliníkom vedenom v trubkách. V prípade záujmu je tým pádom prípadná výmena za meď bez sekacích prác. Jadro bytu s rozvodmi vody a odpadu je v revíznymi dvierkami s prístupom z WC po rekonštrukcii s osadeným meraním studenej ako aj teplej vody. Meranie prívodu elektriny a plynu sa nachádza na chodbe schodiska pred bytom. TEL: Pre realitné kancelárie: PROSÍM NEVOLAŤ. Ďakujem
KRÁSNY SLNEČNÝ 3.IZ BYT S BALKÓNOM / PEZINOK 70M2 / TOP LOKA
SHARK REAL si Vám dovoľuje ponúknuť veľmi pekný,slnečný a zaujímavo dispozične riešený 3.IZ BYT / s výťahom so zastavanou plochou 70 m2 a s balkónomv v okresnom a kráľovskom meste Pezinok s nádherným výhľadom na okolie,ktorý stojí za pozornosť vidieť a ponúka domov pre rodinu s deťmi. - Tento bytík uspokojí vysoké nároky na bývanie,je veľmi svetlý,útulný,s premyslenou dispozíciou navyše s balkónom a zároveň požiadavky tichej lokality.Poskytuje úžasný pokoj a harmóniu,voňia novotou a čistotou,ktorú pocítite okamžite po vstupe do tohto bytu a zároveň Vás dobehne pocit....,Tu chceme s rodinkou bývať... Bonusom je dobrá poloha bytu. DISPOZÍCIA BYTU: Po vstupe do bytu Vás uchváti krásne presvetlená obývačka s jedálenskou časťou .Po pravej strane je pekná velkorysá kúpelňa v hnedom modernom prevedení so sprchovým kútom,,umývadlom ,priestorom na pračku a taktiež možnosť umiestniť vaňu,ktorú si nastávajúci majitelia môžu podľa vlastných predstáv dobudovať namiesto sprchového kúta,ďalej samostatné WC.Vedľa sú dvere do dostačujúcej veľkej spálne s výstupom na balkón s nezaplatiteľným upokojujúcim výhľadom.na park,na ktorom si môžete ráno vychutnať dobrú kávičku a večer posedieť so svojími známymi pri dobrom poháriku vínka alebo teplého čaju. Chodbou sa presunieme o kúsok ďalej do detskej izby,taktiež priestrannej a krásne presvetlenej a taktiež nesmieme zabudnúť na kuchyňu v hnedom peknom prevedení,ktorá je stále vkusná,moderná a spĺňa svoj účel. ZÁKLADNA´CHARAKTERISTIKA: -Úžitková plocha bytu 70m2 s balkónom ponúka novému majiteľovi moderné bývanie -Plastové okná -Pivničná kobka 1,3m2 +( spoločné priestory) -Bezpečnostné vchodové dvere -Interiérové dvere -Plávajúca podlaha,obklady a dlažba,nová malovka -Kuchynská linka v hnedom prevedení,ktorá je stále vkusná a moderná -Bytový dom je zateplený -Centrálne kúrenie -Nové stupačky,/ rekonštrukcia fasády a strechy -Výťah Dobrá orientácia bytu zabezpečuje bývaniu dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. VÝHODY: -Byt sa predáva zariadený bez žiadnych ďalších investícií a je pripravený k okamžitému nasťahovaniu -Dobrá dostupnosť do hlavného mesta Bratislava -Príjemný susedia -Moderné bývanie kúsok od hlavného mesta Bratislava s výhodami pokojného bývania * Veľkým plusom a benefitom tejto nehnuteľnosti je bezproblémové parkovanie pred bytovým domom VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: - Obývačka / skrinka pod TV, konferenčný stolík, sedacia súprava, jedálenký stôl, 4 stoličky, kuchynská linka,sporák digestor, chladnička, - Spálňa / manželská postel,skriňa s dostatočným uložným priestorom,nočné stolíky -Kúpeľňa:/ skrinka pod umývadlo,práčka Moderné bývanie kúsok od hlavného mesta Bratislava -Te
2 IZBOVÝ BYT, 58 M2, PÔVODNÝ STAV, KRÍŽNA UL. BRATISLAVA
Archeus Bratislava reality ponúka exkluzívne na predaj slnečný 2. IZBOVÝ BYT v pôvodnom stave na KRÍŽNEJ ulici v Bratislave. VÝMERA bytu je 58m2 + PIVNICA 4,38m2 + DVA FRANCÚZSKE BALKÓNY, na ktoré sa dá vystúpiť, ale nie sú započítané v rozlohe bytu. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na pozemku a podiel na nebytových priestoroch bytového domu, z ktorých výnos je príjmom bytového domu. Byt sa nachádza na 6/7 POSCHODÍ tehlového domu s VÝŤAHOM. Na poschodí sa nachádzajú 4 byty vrátane ponúkaného. Dom má vchod na čip. STAV BYTU: pôvodný stav, vymenené plastové okná z roku 2012, pôvodné drevené parkety (drevo v surovom stave-nelakované), ktoré boli od položenia zakryté kobercami. Kúrenie je ústredné s meračmi spotreby tepla na radiátoroch. VEĽKOU VÝHODOU bytu je, že BEZ BÚRANIA PRIEČOK je ľahko prerobiteľný na 3 - izbový byt. DISPOZIČNE pozostáva z: 1. obývačky - 22,44m2 2. spálne - 14,90m2 3. kuchyne - 8,42m2 4. chodby - 7,76m2 5. kúpeľne - 2,58m2 6. toalety - 0,72m2 7. komora- 1,19m2 VÝHODY BYTU: lukratívna poloha dostupnosť hromadnej dopravy - priamo pred domom je zastávka električky bezproblémové parkovanie pre rezidentov výborná občianska vybavenosť (nemocnice, školy, škôlky, obchody, reštaurácie, služby, parky) centrum mesta pár minút na pešo ľahko prerobiteľný na 3 - izbový byt bez búrania priečok Byt je napriek svojej polohe tichý. Je orientovaný do ulice a do dvora, disponuje výhľadom na vežičky Bratislavského hradu a na kupolu dómu Sv. Martina. Kúpou je voľný a je BEZ TIARCH. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. V cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníckych práv. CENA bytu je 225 900 EUR, DOHODA O CENE pri rýchlom jednaní možná. Cena ZAHŔŇA províziu realitnej kancelárie aj kompletný právny a katastrálny servis. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku alebo viac informácií kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo emailom na V prípade záujmu o informácie o predaji Vašej nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať, rada Vám pomôžem. Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii. JUDr. Beáta Ďuranová Archeus Bratislava reality  Šustekova 51, 851 04 Bratislava