bazár, predaj, inzercia, predám

7 navykov skutocne efektivnych ludi

Kategória: Hobby, odborné knihy

7 navykov skutocne efektivnych ludi

stephen r. covey

7 navykov skutocne efektivnych ludi
Podobné inzeráty
Predám knihy o podnikaní a investovaní
Predám knihy o podnikaní a investovaní. Knihy sú vo výbornom stave, bez poškodenia, úplne ako z obchodu. Knihy sa dajú kúpiť všetky spolu alebo len ktorá sa Vám páči. Knihy ktoré sú na predaj: 1. Firmy, ktoré sa rozhodli byť skvele ( Jim Collins a Morten T. Hansen ) 2. Na plný plyn ( Gary Vaynerchuk ) 3. Napad za milión ( Chip Heat a Dan Heat ) 4. 7 Návykov skutočne efektívnych ľudí ( Stephen R. Covey ) 5. Obchod pre všetko ( Brad Stone ) 6. Biznis a Pasívny príjem ( Milan Marko ) 7. Podnikateľsky mýtus ( Michael E. Gerber ) 8. Mysli Konaj Zbohatni ( Andy Winson ) 9. Mysli a Zbohatni ( Napoleon Hill ) 10. Druha šanca ( Robert T. Kiyosaki ) 11. Investice do Akcii ( Petr Čermák ) 12. Začíname na burze ( Ondřej Hartman ) 13. Naučte se investovať ( Daniel Gladiš ) 14. Prečo jednotkari pracujú pre trojkarov a dvojkari pre štát ( Robert T. Kiyosaki ) 15. Co máte vědět než začnete podnikat ( Robert T. Kiyosaki ) Knihy nemajú pevnú sumu a nemajú ju ani stanovenú. Ak by mal niekto záujem o knižky nech mi napíše na mail alebo na Whatshap, a všetko ostatné sa potom dohodnem s reálnym kupujúcim. Taktiež môžem kľudne poskytnúť viacej fotiek a detaily o knihách ak by mal niekto záujem.
Knihy- zdravie/životný štýl
Myšlenkové mapy (Tony Buzan, Barry Buzan) - 11 € - predaná Myšlenkové mapy v byznysu (Tony Buzan a Chris Griffiths) - 13 € Rozumnejšie, rýchlejšie, lepšie (Charles Duhigg) - 5 € Dva týdny pro mladší mozek - Garry Small, Gigi Vorgan - 7 € Čtyřhodinový startup (Felix Plötz) - 8 € Jak zvládnout každé jednání (Robert Mayer) - 3 € Tajemství sebemotivace. Jak dosáhnout všeho, co chcete - Reinhold Stritzelberger - 5 € Testy osobnosti - Tomáš Novák - 3 € Pros a dostaneš! (Esther Hicks a Jerry Hicks) - 5 € Kto bude plakať, keď umrieš? (Robin S. Sharma) - 6 € Zapálený - John O Leary - 4 € Aby vše klapalo... David Allen - 7 € Nebojte se myslet hlavou - Vera F. Birkenbihl - 7 € Koučování - John Whitmore - 7 € Etika a logika v komunikaci - Marcela Pikálková - 8 € Kniha: 7 návykov skutočne efektívnych ľudí (Stephen R. Covey) - predaná The Mind Gym: Jak získat čas - 6 € Nemyslite na modrého slona - Thorsten Havener, Michael Spitzbart - 3 € Mysli si, čo chceš - Thorsten Havener - 3 € Viem, čo si myslíš - Thorsten Havener - 3 € Bláznivý génius (Randy Gage) - 7 € Velmi osobní kniha o zdraví (Margit Slimáková) - 8 € Extrémna premena (Chris Powell, Heidi Powell) - 7,5 € Japonky nechodí na plastiku (Sophie Ortegová) - 7 € Kniha, ktorá vám možno zachráni život (Graham Lawton) - 9 € Omládněte - jde to! (Marisa Peer) - 8 € Vademecum zdravej výživy (Peter Minárik) - 4 € Babicovy dobroty - 5 € Útok proti obezite - Šonka Jiří - Doležalová Jana - 1 € Buď fit! - Sformujte si telo (Petra Regelinová) - 3 € Stravujme sa 5-krát denne (Schenková Franziska) - 2,5 € Odolejte pokušení sladkých a tučných jídel - 4 € Cyklická žena (Miranda Gray) - predaná Tvárová gymnastika (Emma Tekelyová) - 10 € DVD - Tvárová gymnastika návod ako cvičiť správne (Emma Tekelyová) - 3 € DVD - Tvárová gymnastika stačí 10 minut denne (Emma Tekelyová) - 3 € Buďte sami sebou (Oprah Winfrey a Bob Greene) -4,5 € Jedlom k zdraviu (Briffa John) - 2 €
Moc nášho podvedomia 4eur 7 návykov pre úspešný a harmonický
Moc nášho podvedomia - predané 7 návykov pre úspešný a harmonický život Stephen R. Covey 4eur Pamäť - 10 krokov na posilnenie pamäti Iddon Jo, Williams Huw 9eur Posilňovňa mysle Prebuďte svoju myseľ 6eur Zhubný špiritizmus Francesco Bamonte 5eur Nemyslite na modrého slona Thorsten Havener,Michael Spitzbart 5eur Mysli si, čo chceš Thorsten Havener 5eur Bláznivý génius Manifest pro podnikatele Randy Gage 5eur 100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia Jednoduché rady pre lepší život Nigel Cumberland 5eur Sila pozitívneho myslenia Norman Vincent Peale 5eur Tak se změň Neale Donald Walsch 6eur Tajomstvá šesťciferných žien Stanny Barbara 5eur Čo pred smrťou najviac ľutujeme Bronnie Ware 9eur Miluj svoj život Louise L. Hay 5eur Odin 1: Slová, ktoré našli domov Odin 5,50eur Oranžová kniha Meditační techniky Osho 4,50eur Zelené smoothie – Revolúcia vo výžive – Victoria Boutenko 4eur Zelená pre Život Victoria Boutenko 4,50eur Normálni ľudia Sally Rooney - predané Vedeli ste? Anatómia človeka Otázky a odpovede, ktoré vás zaskočia Sophie Collins 6,50eur
25 obchodných návykov najúspešnejších predajcov
Dobrý deň, ponúkam na predaj vyššie uvedenú knihu za výhodnú cenu. Pre viac informácii alebo fotiek ma neváhajte kontaktovať na moje telefónne číslo alebo mailom (ak by som nedvíhal, napíšte správu a ja sa vám určite ozvem). Preferujem osobný odber v LM a okolí, ale po dohode som ochotný poslať aj na dobierku.
Beštie Najkrutejšie postavy dejín
Životné príbehy z temnej histórie - portréty ľudí, ktorých moc sa spájala s krviprelievaním - mapujú odvrátenú tvár dejín. Nájdeme tu životné osudy Herodesa, Attilu, anglického kráľa Richarda II., Alžbety Báthoryovej, Rudolfa Hessa, Dr. Jozefa Mengeleho aj Saddáma Husajna.... A mnoho ďalších, bohužiaľ. Príbehy sú radené v časovej postupnosti a ten posledný patrí Usámovi bin Ládinovi. Kiež by bol skutočne posledným. Kniha je v dobrom stave, bez opotrebení, vpisov a pečiatok. Uprednostňujem osobný odber v Bratislave.
MOTIVAČNÁ LITERATÚRA - KNIHY DO 5€
Predám knihy, raz čítané, predám spolu alebo osobitne. Brian Tracy - Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť (240 strán, slovenský jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Táto kniha je povinným čítaním pre všetkých ambicióznych ľudí, ktorí chcú dosiahnuť úspech v kariére či podnikaní a stať sa finančne nezávislými. Naučíte sa: - identifikovať kľúčové zručnosti, ktoré potrebujete k úspechu vo svojej profesii a nájsť spôsob, ako sa v nich zdokonaliť - vytvoriť si plán osobných cieľov a začať ho okamžite uskutočňovať - vykonať viac práce za menej času a navyše kvalitnejšie - začať si krok za krokom budovať svoju finančnú nezávislosť - vypestovať si odvahu, sebavedomie a vytrvalosť, ktoré vám umožnia vysporiadať sa s každou výzvou, čo sa vám postaví do cesty Brian Tracy - Ako vedú úspešní lídri (176 strán, slovenský jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Autor odhaľuje stratégie, ktoré používajú špičkoví manažéri a podnikatelia na dosiahnutie výnimočných výsledkov bez ohľadu na náročnosť trhu či tlak konkurencie. Jasne definuje vlastnosti a predpoklady úspešného lídra, odporúča spôsoby, ako ich rozvíjať a neustále zdokonaľovať. Dozviete sa ako sebe i svojmu tímu stanoviť jasné ciele; vymedziť priority a kľúčové úlohy na ktoré sa treba zamerať; rýchlejšie riešiť problémy a robiť lepšie rozhodnutia; motivovať svojich ľudí k mimoriadnym výkonom. Vladmír John - Jak podnikat bez rizika (232 strán, český jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Ide o súbor poznatkov z praxe Vladimíra Johna, ktorý riadi nadnárodnú holdingovú spoločnosť Meriglobe, zaoberajúcu sa poradenstvom v oblasti podnikania. V tejto knihe sa zaoberá vymenovaním hlavných rizík v podnikaní a návrhov, ako ich zvládnuť. Táto populárno náučná kniha je určená najmä vlastníkom malých a stredných podnikov. Suze Yalof Schwartz - Odpojte sa (208 strán, slovenský jazyk) CENA 4€ (+ poštovné) Popis: Táto kniha ukáže všetkým prepracovaným a vystresovaným ľuďom, aké ľahké je odpútať sa, uvoľniť stres a opätovne sa nabiť správnou energiou. Autorka uvádza na správnu mieru vžité nesprávne predstavy o meditácii vrátane mylného predpokladu, že pri nej treba dlho nehybne sedieť alebo vypnúť mozog. Presvedčí vás, že meditácia doslova zmení vaše myslenie, a zároveň vám ponúkne ľahké techniky a rady, ako ju začleniť do vášho každodenného života. Modlitby Pánových Svedkov (444 strán, slovenský jazyk) CENA 4€ (+ poštovné) Popis: Kniha obsahuje na každý jeden deň v roku jednu modlitbu. ODOSIELAM IBA PO PREVODE PEŇAZÍ NA ÚČET. BEZ MOŽNOSTI VRÁTENIA PEŇAZÍ. Pre viac info poprosím email. Ďalšie moje inzeráty - kliknite na meno pod inzerátom :)