bazár, predaj, inzercia, predám

Aarke Carbonator 3 white - NOVÝ

Kategória: Ostatné - biela

Dizajnový doplnok do vašej kuchyne

Výrobník perlivej vody Aarke Carbonator III je ako prvý na svete vyrobený z nerezovej ocele. Je štíhly a vysoký, vďaka čomu zaberá málo miesta a stane sa ozdobou vašej kuchynskej linky. Prístroj funguje bez batérií a káblov. Poháňa ho bombička s CO2, ktorá sýti vodu vo fľaši. Súčasťou balenia je BPA free PET fľaša s objemom 1 liter.

Jednoduché použitie Aarke Carbonator III

Použitie je jednoduché - naplňte fľašu až po vyznačenú rysku, pevne ju naskrutkujte do prístroja a otočte pákou smerom dole. Po približne dvojsekundovom procese sýtenia uvoľnite páku. Perlivosť vody môžete regulovať zopakovaním procesu sýtenia. Vždy používajte čerstvú neochutenú vodu. Nasýtenie funguje lepšie pri vychladenej vode.

Výrobník je kompatibilný s kartušami Sodastream, AGA, Linde a ďalšími štandardnými kartušami na výrobu perlivej vody. Balenie neobsahuje fľašu s CO2.

Dodávané príslušenstvo


1 PET fľaša
Návod na použitie

Technické parametre

Počet fliaš v balení: 1
Výška: 41,4 cm
Šírka: 15,3 cm
Hĺbka: 25,8 cm
Farba: biela
Aarke Carbonator 3 white - NOVÝ
Podobné inzeráty
GUM Sonic Power White/Black sonická zubná kefka
nová sonická kefka s baterkou. mám ich veľa. omylom som objednala veľké množstvo. Cena je 9 eur plus poštovné.
Elektronicka zubna kefka Oral-B Smart 4500 White Edition
Predavam našu 2 ročnu Oral B elektrickú zubnú kefku Oral-B Smart 4500 White Edition. V cene je nabijacka a drziak na viacere nasadce. Nova stala 100€, aktuálne sa da zohnat za 60€. Predavam bez nasadzcov za 20€. Výhody: Lítiovo-iónová batéria poháňa 
kefku 10-14 dní na 1 nabitie SmartRing svetielkuje podľa 
časovača a senzoru tlaku Elektrická zubná kefka s 3 režimami čistenia zubov (Daily Clean, Whitening a Sensitive Teeth). Polovičný prstenec preberá informácie z časovača (nastaveného podľa odporúčaní zubárov na 2 minúty - 4 - 30 sekúnd) a senzora tlaku.
Oral-B Genius X White
Dobrý deň, predávam elektrická zubná kefka s umelou inteligenciou; 3D systém čistenia zubov (48 000 pulzácií a 10 500 oscilačných pohybov / min); Technológia ochrany ďasien a senzor tlaku na ďasná SmartRing; 2 minútový profesionálny časovač; Bluetooth konektivita pre prepojenie s aplikáciou Oral-B; 6 režimov čistenia: denné, sensitive, režim starostlivosti o ďasná, bieliaci režim, hĺbkové čistenie, čistenie jazyka. V balení máte ešte tri nasadce, dve nabíjačky (na púzdro a na kefku), puzdro a elektrickú zubnú kefku.
Predam Stolný mixér G21 Excellent white
Predam Stolny mixer plne funkcny, pouzivany. Dovod predaja je ukoncenie prevadzky. Povodna cena 210 eur Parametre : Stolný mixér s extra silným výkonom 1 700 W Nastaviteľné otáčky 10 000 až 35 000 za minútu Mieša suroviny, kosí bylinky a orechy, drví ľad 5 základných prednastavených programov Quick program pre rýchle výsledky mixovania Veľký podsvietený digitálny displej
Nová čistička vzduchu Siguro - HEPA a uhlikový filter
Predám novú nerozbalenú čističku vzduchu Siguro Air Purifier AP-G35 v bielej farbe. Má HEPA a uhlíkový filter pre zachytenie peľu, prachu, baktérií a zápachov pri varení a podobne. S dotykovým ovládaním. Má automatický senzor kvality vzduchu podľa ktorého riadi prevádzku, automatický nočný režim pri detekovaní tmy a ionizáciu vzduchu. Elegantný nenápadný dizajn. Poštovné zdarma. Čistička vzduchu Siguro vie zaistiť oveľa čistejší vzduch pre všetkých, ktorých sužujú alergie či astma. Tento oddaný prenosný prístroj je ako uliaty pre miestnosti s veľkosťou max. 25 m2. O sympatickej efektivite čistenia vzduchu hovorí sám za seba vzduchový výkon – táto čistička vzduchu odfiltruje objem až 205 m3/hod. Zásadnou filtračnou časťou Siguro AP-G35 Pure Air WHITE je však vzduchový HEPA filter, ktorý v okamihu odstraňuje až 99 % peľových častíc, prachu aj baktérií. V záverečnej fáze čistička vzduchu do priestoru vyfúkavaný vzduch zároveň obohatí o anióny, a vzduch vás potom osvieži ako na horách alebo v lese. Funkcie čističky vzduchu Siguro: senzor kvality ovzdušia, časovač, nočný režim, automatický režim, detský zámok a ionizácia vzduchu Maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 22 dB(A).
Philips cisticka vzduchu Series 4500i AC4558/50
PHILIPS Series 4500i AC4558/50 White zariadenie na čistenie vzduchu Odporúčaná rozloha miestnosti(m²) 28–48 Indikátor výmeny filtra Hlučnosť (dB): 34-64 Rýchlostné stupne ventilátora: 1 , 2, 4 stupne, automatické, extra silné "Turbo", extra tichý "Spánok" Výkon filtra (%): 99.97 Aplikáciou v telefóne môžete používať odkiaľkoľvek AreaSense inteligentný senzor kvality vzduchu Vysoko kvalitná VitaShield filtračná technológia Digitálny displej Rozmer DxŠxV (cm): 35,8x25,3x67,2 Hmotnosť (kg): 7,1 Bezpečnostná zámka Malo pouzivana. V top stave.