bazár, predaj, inzercia, predám

ABS krabička HAMMOND 1598BBK

Kategória: Ostatné drobné

Krabica ABS s hliníkovým predným a zadným panelom
rozmery: 133x133x51mm
farba: čierna
vodeodolnosť: IP54
stav: nová, nepoužitá..
K dispozícii

K dispozícii 2 kusy – jeden originálne zabalený vo fólii, druhý rozbalený ale nepoužitý

Cena 13 eur/kus alebo spolu za 24 eur.
Viac info napr. tu:
ABS krabička HAMMOND 1598BBK
Podobné inzeráty
ABS krabica na elektroniku HAMMOND 1598JBK
Krabica ABS s hliníkovým predným a zadným panelom rozmery: 280x200x76mm farba: čierna vodeodolnosť: IP54 stav: nová, nepoužitá.. K dispozícii 2 kusy – jeden originálne zabalený vo fólii, druhý rozbalený ale nepoužitý Cena 25eur/kus alebo spolu za 45 eur. Viac info napr. tu:
Pristrojová krabička
Krabička na uloženie DPS, dvojdielna, 149x80x33mm, materiál ABS, farba čierna
Nový mini cestovný ventilátor
Predám teraz v Španielsku zakúpený ventilátor, netreba doňho kupovať baterky, pretože je na nabíjanie. Je vhodný do pôrodnice, nemocnice, na cestovanie vlakom, autobusom atď… dá sa postaviť na stôl ale aj zavesiť na krk s pribalenou šnúrkou. Ventilátor má 3 rýchlosti. Úplne nový. Krabička sa trošku v kufri poškodila. Veľmi pevný kvalitný. Balenie obsahuje : návod na použitie, ventíátor, stojan, šnúrku, nabíjateľný USB kábel
Predam 3 fazovy spinac 380V hviezda trojuholnik
Predam funkcny spinac, k nemu dalsi na nahradne diely a kovova krabicka so skrutkami. Vsetko funkcne, len som to menil za iny typ spinaca.
Elektricky nahrievač tabaku Glo™ hyper+ UNIQ- Čierna
Inzerát je platný do zmazania. Glo™ hyper+ UNIQ je zariadenie na zahrievanie tabaku z radu glo™. Využíva technológiu indukčného zahrievania. Glo™ hyper+ UNIQ vám ponúka hneď dva režimy: Standard a Boost. V režime Standard je zariadenie pripravené na použitie do 20 sekúnd. V tomto móde si môžete dopriať chuť, na ktorú ste zvyknutí bez zbytočného čakania. Pre aktiváciu režimu Standard podržte tlačidlo na 3 sekundy, kým zariadenie nezavibruje. Náplň neo™ sa zahreje a bude pripravená na použitie do 20 sekúnd. V Boost móde sa náplň zahrieva rýchlejšie a na vyššiu teplotu ako v režime Standard, čo umožňuje ešte intenzívnejší zážitok. Režim Boost aktivujete podržaním tlačidla na 5 sekúnd. Zariadenie zavibruje raz po 3 sekundách a druhýkrát po 5 sekundách. Náplň neo™ sa zahreje do 15 sekúnd. Balenie obsahuje: zariadenie glo™ hyper+ UNIQ, kábel USB-C, čistiacu kefku, 1 vymeniteľný bočný panel návod na použitie. Krabička ma nepoškodenú tovarensku pečať cize nieje rozbalený ani použivany čiže úplne nový Inzerát je platný do zmazania. skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie. Inzerát je platný do zmazania
Plast.krabičky pre vlastné konštruk.
Predám tieto plast.krabičky v 2 veľkostiach a hliníkové krabičky.Viac info si dohľadajte na webe. 1424) 4 x plast.krabica KP40,rozmery 145 x 82 x 23mm,nové,cena – 1,99€/ks 1425) 27 x plast.krabička KP20,rozmery 83 x 64 x 29mm,nové,cena – 0,99€/ks Poštovné hradí kupujúci. Kontakt iba prostredníctvom emailu.,sms-ky budem ignorovať!!! Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a hodnotenia.