bazár, predaj, inzercia, predám

Acana puppy 17kg

Kategória: Psy

Predam neotvorene granule Acana puppy.Presli sme na ine.
Exp.2024
Viem doniest na tieto trasy:
BR,BB,PE,TO,SC,BA
Acana puppy 17kg
Podobné inzeráty
Predám granule pre psa od 4-24 mesiacov
Predám kvalitné granule pre psa 4-24 mesiacov Našej fenke prestali po háraní chutiť.Je to 12,5kg balenie, zostalo v baliku 10kg. Kennels Favourite Puppy&Junior Plus je kompletné a vyvážené (bezpšeničné bezlepkové) super prémiové suché krmivo pre šteňatá veľkých a veľmi veľkých plemien. Kennels Favourite Puppy&Junior Plus je bohaté na hydinu a ryžu, je vhodné pre šteniatka veľkých a obrích plemien od 4 mesiacov do 18-24 mesiacov života. 80% proteínov živočíšneho pôvodu vrátane sleďov. Kennels Favourite Puppy&Junior Plus bol špeciálne vyvinutý s pomocou medzinárodne uznávaných holandských odborníkov na veterinárnu výživu. Pre šteňatá veľkých a veľmi veľkých plemien je veľmi dôležité vyhnúť sa rastovým bolestiam. Kŕmite svoje šteniatko s Kennels Favourite Puppy&Junior Plus do veku 18 mesiacov a potom prejdite na Kennels Favourite Adult Dog, Kennels Favourite High Power alebo Kennels Favourite m- 5 - superprémiové krmivá, ktoré môžu znížiť riziko artritídy. Kennels Favourite Puppy&Junior Plus podporuje svojou vynikajúcou kvalitou bielkovín, s relatívne vysokou hustotou živín, optimálny vývoj šteniatok veľkých plemien. Kvôli extrémne vysokej koncentrácii energie v Kennels Favourite Puppy&Junior Plus sú denné dávky krmiva nižšie. Receptúra «Sensitive», bez pšeničného lepku: Pšeničný lepok je rastlinný proteín (lepok), pes ho zle strávi a tiež podporuje rast škodlivých baktérií v črevách, pod vplyvom ktorých sa tvoria toxíny. Kennels Favourite Puppy&Junior Plus neobsahuje pšeničný lepok a chráni pred alergickými reakciami na potraviny. Vyvážený rast: Aby vaše šteňa rástlo harmonicky, nie príliš rýchlo a nie príliš pomaly, budete musieť venovať zvláštnu pozornosť kŕmeniu vášho šteniatka vo veku 5-6 mesiacov, pretože u šteniatok veľkých plemien práve v tomto období sa rozvíja kostrová štruktúra a pohybový aparát. Najmä pri veľkých a obrích plemenách by ste mali venovať tomudo problému pozornosť. Vďaka Kennels Favourite Puppy&Junior Plus bude vaše šteniatko rásť rovnomerne, nie príliš rýchlo a proporcionálne priberie. Silné a pevné labky: Špeciálne vybrané zložky a správny pomer vápnika (Ca) k fosforu (P) zaisťujú zdravý vývoj pohybového aparátu a zabraňujú vzniku "parketového efektu" u šteniatok veľkých plemien.Vďaka receptúre Kennels Favourite Puppy&Junior Plus, vaše šteniatko vyrastie s proporcionálne stavanými končatinami a správne stavanými labkami, so správnou konštitúciou, typickou pre jeho plemeno.Na získanie skvelého výzoru je potrebné kŕmiť šteniatko Kennels Favourite Puppy&Junior Plus do 18 až 24 mesiacov. EPA+DHA (Omega-3 polynenasýtené mastné kyseliny): Zabezpečujú imunitnú funkciu a udržiavajú zdravp pokožku. Znižuje zápalové reakcie, ktoré sa môžu vyskytnúť pri rozvoji atopických ochorení a osteoartrózy. Omega-6 a -3 mastné kyseliny sú prítomné v ideálnom pomere 5:1. Chondro protektívne látky (lososový olej, chondroitín a glukosamín): Priaznivo pôsobia na kĺby a starajú sa o obnovu ch
Predám granule Acana Large breed
Dobrý deň, mám na predaj granule Acana large breed 17kg. Kúpene cez 5 balíkov + 1 1/2 grátis. Nášmu psíkovi bohužiaľ nechutia. Kúpene 6ks 479,97€ - cena 5ks 399,98€ predajná. Na cene sa vieme dohodnúť
Toaleta pre psov nepoužitá- podložka + náhrady veľ.L
Predám rozbalenú, ale ani raz psíkom nepoužitú podložku na učenie pre šteniatka na toaletu značky - Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá. Veľkosť L - D 62,5 x Š 47,5 cm D 53 x Š 37 cm 4 cm My sme boli doma, tak chodil často von. Na podložke sa akurát sem tam hral, ale necikal. Pôvodná cena 25€ + náhradné vložky 23€. Osobný odber Pezinok, Bratislava Ružinov - ul. Čečinová, alebo poštou podľa taríf SP. Popis: Súprava pre tréning šteniat Puppy Trainer Starter Set zahŕňa protišmykovú, vodu neprepúšťajúcu podložku z umelej hmoty a príslušné vložky. Vaňa z umelej hmoty dodatočne slúži ako ochrana proti premokaniu vlhkosti a dáva Vášmu psovi jasne najavo, kde si smie uľaviť. Nechajte Vášho psa vykonať svoju potrebu na podložke Puppy Trainer a ihneď ho odmeňte. Vložka sa musí po každom použití vymeniť, aby sa Váš pes i naďalej cítil ako na správnom mieste pre vykonanie svojej potreby. Vo fáze zabývania umiestňujte každý deň podložku blízko vonkajších dverí, kým Váš pes nebude pri dverách stáť zakaždým, keď bude chcieť ísť na potrebu. Teraz si Váš pes konečne zvykne chodiť na záchod mimo Váš byt. Puppy Trainer Starter Set prehľadne: vodotesná podložka z umelej hmoty vložky absorbujúce vodu a pachy.
Predám granule ACANA
Predám kvalitne granule ACANA GRASS FED LAMB 15kg balenie. Cena 80€ alebo menšia zľava. Kupované za 115€ Je to veľmi kvalitné krmivo !
Labrador Retriever - šteniatka s rodokmeňom pôvodu
S radosťou oznamujeme, že v chovateľskej stanici Deizigold sa nám 2.7. narodil vrh U žltých šteniatok labradora a 3.7. vrh V bielučkých šteniatok. Zo spojenia Ketty Deizigold a X´JONATHAN od Himalajskeho cedru - máme žlté šteniatka a to 3 psíkov a 2 fenky. Zo spojenia Nelly Deizigold a X´DRIVE Queen´s Joy - máme bledučké šteniatka a to 4 psíkov a 6 feniek. Predpokladaný odber do nových domovov bude v druhej polovici augusta. Pri odbere budú šteniatka 3x odčervené, očkované, čipované, s preukazom pôvodu a samozrejmosťou je kúpna zmluva a poradenstvo. Rodičia majú všetky zdravotné výsledky čisté: HNPK – Clear, EIC – Clear, DBK 0/0, DLK 0/0, očný certifikát. Výstavné hodnotenie: Ketty Deizigold – Slovenský šampión krásy, CACIB, BOB, BOS, BIS-BOB puppy. X´JONATHAN od Himalajskeho cedru – JCH -SK, H – SCH, 6x CACIB, 4x BOB, 2x BOS, 4x BOJ. Nelly Deizigold – Slovenský šampión šteniat, BEST BABY OF BREED, 2x BEST PUPPY OF BREED, 2x Res. CAC, 2x Víťaz triedy, Oblastný víťaz. X´DRIVE Queen´s Joy – Slovenský šampión krásy, Res.CACIB, BOS, BOB. V prípade záujmu nech sa páči nás kontaktovať. Viac informácií o nás nájdete na Prosím, na SMS neodpovedám.
Predam granule Royal Canin Labrador Puppy
Predám granule Royal Canin Labrador Puppy- 12 kg + 9,5 kg. Bohužiaľ našej princeznej nechutia. Jedno balenie este neotvorené, z druheho chyba 2,5 kg. Kupovane cez zoohit(zooplus).