bazár, predaj, inzercia, predám

AdBlue Agrola 10l + certifikat + nalievacie hrdlo

Kategória: Príslušenstvo

Predám certifikované AdBlue Agrola 10l balenie s nalievacím hrdlom, cena 14€ s DPH + možnosť dovozu kamkoľvek v rámci SR

AdBlue Agrola 10l  + certifikat + nalievacie hrdlo
Podobné inzeráty
Ad Blue Mannol 10l
AdBlue je kvapalné aditívum, ktoré znižuje množstvo škodlivín vo výfukových plynoch dieselových motorov. AdBlue je číra bezfarebná kvapalina zložená z 32,5% vodného roztoku syntetickej močoviny o vysokej chemickej čistote. Kvalita tejto látky je daná štandardom DIN 70070 a ISO 22241-1. AdBlue® je využívaná pri procese SCR (Selective Catalytic Reduction), ktorá sa používapri úprave výfukových plynov. Po vstrekovaní močoviny do horúcich spalín sa látka, zaprítomnosti vody, najprv rozkladá na oxid uhličitý (CO2) a amoniak (NH3). Výsledkom chemickej reakcie je neškodný dusík a vodná para vychádzajúce z výfuku, ktorá spĺňa environmentálne normy Euro 4, Euro 5 a Euro 6. AdBlue je registrovaná ochranná známka Nemeckej asociácie automobilového priemyslu (VDA Verband der Automobilindustrie eV). Moznost vystavenia faktury. Platca DPH. Moznost velkoodberu - dostupne vacsie mnozstvo na sklade dostupne ihned k odberu. Moznost zaslania jednotlivo aj na paletach.
AdBlue NIGRIN 10L kanister, 40L
Na predaj štyri kanistre po 10 litrov AdBlue značky Nigrin. Kanistre sú neotvorené. Cena za kanister 20,- Prosím kontaktovať emailom.
Predám AdBlue 15L
Predám 10 a 5 litrov AdBlue. 5L=3€ 10L=6€ Len osobný odber.
adblue- dostupne ihned- pri vacsom odbere dohoda mozna
AdBlue® je 32,5% vodný roztok močoviny vyrobený z technicky čistej močoviny a demineralizovanej vody. certifikat máme k nemu. Duslo Šala Predaj aj vo väčšom množstve po 1000L za cenu 0,57 bez dph. nadoba 50€. rozvoz po dohode. pri odbere kontrola refraktometrom pri odbere nad 20 tis litrov, cena dohodou za 1000 litrov , dodanie do 7 dni. máme skladom.
Reduktor adapter LPG sada 3ks tankovani cela Evropa
Prodam sadu - 3 kusy nepouzitych redukci pro tankovani LPG. Cela Evropa. Redukce se sroubuje do stredu tankovaciho hrdla, ktere je napr. v zadnim narazniku. Zavit je klasika M10. Viz ORIGINAL foto. Mam i redukci na hrdlo tankovani, ktere lze pouzit na dovozova auta aniz by se muselo menit hrdlo tankovani. Napr. pro dovozova auta z Nemecka ci ev. z jinych zemi. Tzv. miska pro pripojeni hadice u LPG plnicich stanic na Slovensku. Stejne uziti. Nasroubovani do stredu nemeckeho plniciho hrdla LPG. Zavit M10. Mozno i s vetsim zavitem. Levna doprava. Zasielkovna.
plechový kanister 10L
predám nový kanister 10L. Rozbalený. posielam na dobierku