bazár, predaj, inzercia, predám

Adflo Speedglas, Tornado, Scott repas batérie

Kategória: Opravy a servis

V M-Cells Batteries Vám ponúkame profesionálnu repasáciu Vašich starých Adflo, Tornado, Scott batérií so zárukou.

Pri Ni-Mh typoch kapacita prevažne ostáva rovnaká.
Pri Li-ion typoch je možné kapacitu navýšiť.

Používame značkové články Sanyo/Panasonic, LG alebo Sony.

Pri Tornado/Scott batériách vieme pomôcť aj s odlomenými úchytmi batérií ktoré nahrádzame 3D výtlačkami.

Ak máte záujem kontaktujte nás či už telefonicky, mailom alebo pomocou messenger-a.

Kontakty:

E-mail: matej.cells@
Tel.:
FB/Messenger: @Matejcells

Na FB stránke môžete vidieť naše práce a projekty.

Tešíme sa na spoluprácu.
Adflo Speedglas, Tornado, Scott repas batérie
Podobné inzeráty
Repas haldexu a prevodoviek
Prejavuje sa vaša závada blokovaním pohonu pri akcelerácii, nadmernou hlučnosťou, netesnostou diferencialu a pod.? Závadu je možné zväčša odstrániť do 1 prac.dňa. (Všetky diely sú skladom) Opravy haldexu od 100e,v závislosti od rozsahu poškodenia. Haldex hučí,mechanická chyba spojky, zhorené lamely, vadné čerpadlo haldex, vadná RJ, výmena ložísk v haldexe, nespína haldex,spína iba na zdviháku ale pod záťažou nie. Opravy staršej generacie syncro pohonu visco spojok. Výmena visco oleja repas Taktiež ponukám servisné opravné sady čerpadiel haldex, ale aj diferenciálov vozidiel VW/Audi/Škoda/Seat, Land Rover,Volvo, Ford,... Ďalej ponúkame kompletné opravy automatických prevodoviek vsetkých typov automobilov. Povershift ,tiptronic,cvt- multitronic, s-tronic dsg6,7 , aisin warner,7gtronic gm ,atd.Dalej opravy a kompletny repas mechatronik,opravy diferencialov,repas spojky povershift,repas mechatroniky s-tronic,dsg6,7 Prosím uprednostnite tel. pred kontaktným formularom(mailom). Z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti nemusím venovať mailu dostatok času. Ďakujem
Minelab repas batérií
V M-Cells Batteries Vám ponúkame repasáciu Vašej starej Minelab batérie s možnosťami navýšenia kapacity. Týmto spôsobom dokážeme takmer 1.5x zvýšiť výdrž Vašej batérie a tým predĺžiť jej činnosť v detektore. Ceny originálnej batérie 7.2V/4.4Ah (34Wh) sa na internete pohybujú od 150€+, my Vám ponúkame výhodnejšie riešenie akým je repas. Možnosti repasu: 7.2V/5.2Ah (37.5Wh) články Sanyo/LG - 100€ 7.2V/6Ah (43Wh) články Samsung - 125€ 7.2V/7Ah (50.5Wh) články Sanyo/LG - 150€ Záruka na repas 2 roky. Záruka na články 1 rok. Faktúra ako doklad a zároveň záručný list.
Kercher repas batérií
V M-Cells Batteries Vám ponúkame repas Vašej starej Kercher batérie s možnosťami navýšenia kapacity kde je možné dosiahnuť až 2násobného predĺženia výdrže. Typ batérie: Kercher 25.2V/21Ah (6.654-294.0) Ponúkame až 15 možných kapacít k repasu: Od 22Ah - 750€ Po 43Ah - 1600€ Záruka na repas 2 roky. Záruka na články 1 rok. Faktúra ako doklad a zároveň záručný list. Články ktoré používame k repasovaniu sú od popredných dodávateľov ako sú Sony, Samsung, LG alebo Sanyo. Touto cestou Vám vieme ušetriť až 50% nákladov spojených s kúpou novej batérie.
Nabízíme desulfatace - obnovení kapacity a opravu baterií
Nabízím desulfatace - obnovení kapacity či opravu vaší trakční baterie Nabízíme obnovení kapacity vašich stávajících baterií do manipulační techniky i nefunkčních, které již nelze ani nabít, protože například spoustu let ležely někde bez využití. I tyto baterie mohou po našem servisním zásahu ještě dlouhou dobu sloužit a je škoda je dávat do šrotu. Přijímáme baterie pouze od 150 kg do 5000 kg. Baterie je nutné k nám přivézt na paletě a proces desulfatace bude trvat cca 5 dní až týden a pak je dobré je udržvovat aspoň v trochu čistém stavu, ne jak nám je vozíte jak ukazujeme na obrázcich. Do bezvadného stavu se nám opět podaří dostat 98% baterií. Zbylá 2% bývají baterie stáří přes 20 let, které jsou již vycyklované či mají více vadných článků a nevyplatí se již opravovat. Více na Cena je 0,5 € bez DPH za kg baterie, možno platit i v eurech v hotovosti či na náš euroúčet. Minimální cena u menších baterií je 6600 Kč z důvodu zvýšené ceny elektřiny. Baterie jsou po servisu odzkoušeny na profesionálním vybíječi.
Oprava a repas hybridných batérií Toyota, Lexus a iné.
Ponúkame regeneráciu, opravu, repas hybridných batérií Toyota, Lexus Honda a iné. - Záruka - rýchle dodanie Možnosť poslať iba batériu a mi Vám obratom pošleme zrepasovanú. Cenová ponuka podľa poškodenia batérie a od modelu. Existuje mnoho obchodov a jednotlivcov, ktorí tvrdia, že dokážu opraviť vašu batériu už za 300€. Aj keď sa lacná oprava batérie môže zdať na prvý pohľad lákavá, bližší pohľad zvyčajne poskytne iný príbeh. Jednoduché opravy batérie zvyčajne zahŕňajú iba výmenu jedného chybného modulu vo vašej batérii. Aj keď to môže vymazať výstražné svetlá a vrátiť sa na cestu lacno, má to veľa vysoko rizikových nástrah, ktorým sa možno nebudete vedieť vyhnúť. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky, alebo mailom.
Oprava elektroniky/čistenie/repas aku-batérií
Dobrý deň,ponúkame opravu/servis elektroniky. Stolné počítače,notebooky: Čistenie,prepastovanie GPU a CPU čipov,výmena komponentov v stolnom počítači,inštalácia/reinštalácia operačného systému (Windows),inštalácia softwaru,záchrana dát z pevného disku(HDD) alebo SSD disku,záťažové testy VRAM/CPU/GPU/RAM poprípade pretaktovanie na požiadanie. Televízory: Oprava/výmena súčiastok,výmena led podsvietenia (podla možností),vyčistenie základnej dosky,plastov a pod. Herné konzole: Playstation od PS1-PS5/Xbox (všetky druhy). Kompletné vyčistenie a na požiadanie prepastovanie grafického čipu (použitá veľmi kvalitná pasta MX-5). Oprava ovládačov. Batérie: Repas Aku-batérií (napr. uťahovačky) RC modely: Repas batérií,vymena elektroniky napr. káblov,elektro motorčekov,vrtúl,plastových komponentov. V prípade záujmu,alebo akých koľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na tel.č. alebo emailom vo formulári alebo osobne kostkatomino@