bazár, predaj, inzercia, predám

Adidas Climalite XL

Kategória: Športové oblečenie

Ponukam na predaj krasne kratase znacky Adidas Climalite XL
Adidas Climalite XL
Podobné inzeráty
Červené tričko Adidas Climacool M
Príjemný elastický materiál, na chrbte má reflexné pásiky. Samotný materiál je navrhnutý tak, aby odvádzal pot a udržoval vás v suchu. Okrem toho reguluje vašu teplotu, čím zabraňuje prehrievaniu alebo iným neželaným javom. Na prvý pohľad sa môže zdať, že technológia adidas Climacool je totožná s Climalite, opak je však pravdou. Climalite je adidas technológia, ktorá sa sústredí hlavne na odvod vlhkosti z tela. V porovnaní s technológiou Climacool u nej absentuje premyslený systém 3D materiálov a vzduchových kanálikov určených na ventiláciu a cirkuláciu vzduchu priamo pri tele. Tričká Climacool sú vhodnejšie pre ľudí, ktorí napríklad trpia silnejším potením, pretože pomáhajú ich telu lepšie regulovať teplotu. Vďaka tomu sa neprehrejú tak ako v bežnom oblečení alebo napríklad so systémom Climalite. Rovnako sú vhodnejšie pre ľudí trénujúcich v horúcich podmienkach, kde sa telo rýchlejšie prehreje, alebo ľudí, ktorí sú v kontakte so silným priamym slnečným žiarením. Táto technológia je vhodná aj na indoorové športy, pretože v halách je prúdenie vzduchu často obmedzené, prípadne minimálne. Tričká Climacool využívajú už váš samotný pohyb, aby vás dokázali čo najviac schladiť. Výborný stav (len vzadu svetlé pásiky - viď foto). Farba: červená. Veľkosť: M. Rozmery: viď foto. Materiál: 90 % bavlna, 10 % elastan. Značka: Adidas. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Dámske 3/4 legíny Adidas climalite Techfit
Predám dámske 3/4 legíny značky Adidas climalite Techfit,nenosené.Veľkosť M Cena 11€ + poštovné. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty, ponúkam značkové aj neznačkové oblečenie.
Dámske teplákové nohavice Adidas climalite
Predám dámske teplákové nohavice značky Adidas climalite,nosené minimálne, v skvelom stave.Veľkosť S. Cena 14€ + poštovné. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty, ponúkam značkové aj neznačkové oblečenie.
Tričko Adidas Climalite obojstranné
Predám obojstranné tričko Adidas Climalite, veľkosť L, cena plus poštovné
Tenisové tričko Adidas Climalite
Predám tričko Adidas Climalite skôr na tenis ale nemusí, veľkosť L, cena plus poštovné
Dámske Adidas Climalite tenké tepláky L / 42
Top stav, ako nové, ľahučký materiál climalite. Veľkosť písaná M ale sú väčšie tak L alebo 42.