bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS NOVA BUNDA

Kategória: Športové oblečenie

Predam tuto krasnu original ADIDAS BUNDU
KVALITNY MATERIAL ODPUDZUJUCI VODU!!!
Mutlifunkcna FORMOTION:
1.odopinacie rukavy na zips
2.vrecko na mobil s vystupom na sluchadla
3.reflexne prvky

Velkost XXL
CENA NOVEJ BOLA 199 €
TERAZ 50€
ADIDAS NOVA BUNDA
Podobné inzeráty
damske sportove oblecenie ZAJO
Ponúkam športové funkčné outdoorové oblečenie kvalitnej značky ZAJO, všetko v TOP stave bez poškodenia, ako nové. Osobne odovzdám v Žiline, alebo pošlem cez packetu/poštu. Ceny sú pevné - viď. nižšie. Na sms nereagujem. Bunda Arlberg Pull – XL – 40 € Bunda Rossa W Jkt – XS-S – 85 € Bunda Ramsau W Jkt – S – 60 € Bunda Lizard W Jkt – S – 100 € Bunda Arosa Neo W Jkt – M – 80 € Bunda Alta W Jkt – S – 70 € Nohavice Argon W Pants – S – 70 € Šortky Delta Lady Shorts – XS – 15 €
Motokárska bunda značky RSA SW01 Devil
Predám veľmi zachovalú málo nosenú motokársku bundu značky RSA SW01 Devil. Bunda je veľkosť S. Popis: Typický dámsky strih.Vrchný materiál polyesterová tkanina 600D.Švy sú vytvorené špeciálnou technológiou.Zosilnený materiál na ramenách.Okolo krku príjemný materiál microfleece.Vetranie v prednej časti bundy (2 otvory na zips).Bunda má vyberateľné chrániče ramien, lakťov a chrbta. Odopínateľná termo vložka.Podšívka: ľahká, sieťovaná.Sťahovanie v páse.Pásky pre úpravu šírky rukávov.Možnosť úpravy obvodu zápästia pomocou suchého zipsu.Hlavné zipsy YKK.Zips pre spojenie bundy s nohavicami.Bunda má zadný predĺžený diel, čím sa eliminujú odhalené obličky.Bunda má 3 vnútorné a 2 vonkajšie vrecká. Dôvod predaja: Najprv kúpené oblečenie, až potom prvá a zároveň posledná jazda na motorke. Bunda sa dá vyskúšať v Nitre. Tel.kontakt:
Dámske tepláky ADIDAS SST PANTS PB GD2361
Dámske nohavice značky adidas originals. Dámske tréningové nohavice sú z príjemného materiálu. Pôsobia ležérne, no šev na prednej strane im dodáva športovo-elegantný vzhľad. Sú jemne pružné a výborne sa hodia na vonkajšie a indoorové aktivity. Čierne tepláky pre dámy vďaka podielu elastanu nebránia v pohybe. Majú minimalistický dizajn a zdobí ich logo adidas originals a tri pruhy po bokoch. Dámske tepláky na cvičenie majú úzky strih a na konci rázporky na zips. Výhodou je elastický pás s gumičkou, ktorý sa Vám prispôsobí. Na bokoch nohavíc na cvičenie nájdete vrecká so zapínaním na zips, kam si môžete uložiť svoje drobnosti. Boli vyrobené aj z recyklovaných materiálov. Detaily produktu: - športové tepláky dámske - príjemný materiál - pružné, nebránia v pohybe - minimalistický dizajn s troma pruhmi a logom značky - šev na prednej strane - zúžený strih - zakončené rázporkami na zips - bočné vrecká na zips - elastický pás na gumu - vyrobené aj z recyklovaných materiálov Materiál: 50% bavlna, 43% polyester, 7% elastan údaje z veľkostnej tabuľky: pás: 67 - 72 cm boky: 92 - 97 cm vnútorný šev: 78,5 cm Tepláky boli zakúpené 09. 10. 2021 v ADIDAS LEIPZIG pre sestru, ktorá z nich veľmi rýchlo vyrástla. Tepláky sú málo nosené. Tovar neposielam Packetou, iba osobný odber alebo prostredníctvom pošty.
Červené tričko Adidas Climacool M
Príjemný elastický materiál, na chrbte má reflexné pásiky. Samotný materiál je navrhnutý tak, aby odvádzal pot a udržoval vás v suchu. Okrem toho reguluje vašu teplotu, čím zabraňuje prehrievaniu alebo iným neželaným javom. Na prvý pohľad sa môže zdať, že technológia adidas Climacool je totožná s Climalite, opak je však pravdou. Climalite je adidas technológia, ktorá sa sústredí hlavne na odvod vlhkosti z tela. V porovnaní s technológiou Climacool u nej absentuje premyslený systém 3D materiálov a vzduchových kanálikov určených na ventiláciu a cirkuláciu vzduchu priamo pri tele. Tričká Climacool sú vhodnejšie pre ľudí, ktorí napríklad trpia silnejším potením, pretože pomáhajú ich telu lepšie regulovať teplotu. Vďaka tomu sa neprehrejú tak ako v bežnom oblečení alebo napríklad so systémom Climalite. Rovnako sú vhodnejšie pre ľudí trénujúcich v horúcich podmienkach, kde sa telo rýchlejšie prehreje, alebo ľudí, ktorí sú v kontakte so silným priamym slnečným žiarením. Táto technológia je vhodná aj na indoorové športy, pretože v halách je prúdenie vzduchu často obmedzené, prípadne minimálne. Tričká Climacool využívajú už váš samotný pohyb, aby vás dokázali čo najviac schladiť. Výborný stav (len vzadu svetlé pásiky - viď foto). Farba: červená. Veľkosť: M. Rozmery: viď foto. Materiál: 90 % bavlna, 10 % elastan. Značka: Adidas. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Originál Adidas tepláková bunda, veľ. S
Predám originál teplakovú bundu značky ADIDAS. Bunda bola asi 3-5x nosená, stav ako nová, bez poškodení. Veľkosť je S. Možnosť zaslať aj poštou na dobierku alebo po úhrade poštovného vopred na účet +5€ Inzerát je platný do zmazanie.
Bunda ADIDAS XXL
Predám novú,nenosenú,ešte z originál visačkami bundu ADIDAS,čiernej farby,veľkosti XXL(pasuje aj na 3XL).Šírka cez prsia 74cm,obvod=148cm,dĺžka cez sted chrbta spod kapuce od krku=75cm. Kvalitná zimná bunda,zateplená,perfekne vypracovaná. Pôvodná cena 139€,teraz nová za 80€. Poštovné,balné,poistenie,dobierka+5€-ako balík na poštu,alebo 6,50€ ako kuriér na adresu. V prípade záujmu volať() alebo mailovať(likavecigor19@)na sms NEODPOVEDÁM !!!