bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS QUESTAR FLOW NXT PC:59Eur Tenisky

Kategória: Fitness, jogging

Predám zánovné ADIDAS QUESTAR FLOW NXT č.39 1/3 Pôvodná cena: 59Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Adidas Querstar Flow Nxt
Môžete risknúť tvrdenie, že topánky Adidas Querstar Flow Nxt FZ2956 sú veľmi vydarenou skladbou. Skvele sa hodia k džínsom aj k štýlovejším outfitom, môžu byť doplnkom aj k športovým košeliam a bundám. Topánky sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania, čo je výkladnou skriňou značky Adidas. Konštrukcia zvršku je založená na veľmi moderných a špičkových materiáloch (textil) - má priamy vplyv na primeranú termoventiláciu, vďaka ktorej môže naša noha voľne dýchať. Jednoduchosť používania bola dosiahnutá vďaka použitiu špecializovaných technologických riešení . Na druhej strane podošva, veľmi pružná a zároveň odolná, je ako stvorená pre nízky oder a dobrú priľnavosť k zemi - to bolo dosiahnuté použitím moderných komponentov. Univerzálna obuv deti je výsledkom dlhoročných skúseností a testov, ktorých výsledkom je vynikajúci komfort. Topánky patria do kategórie: poltopánky s účelom celoročné.
ADIDAS  QUESTAR FLOW NXT  PC:59Eur    Tenisky
Podobné inzeráty
Adidas TERREX AGRAVIC FLOW 2.0 GORE-TEX TRAIL
Mam na predaj tieto bežecké topánky: Adidas TERREX AGRAVIC FLOW 2.0 GORE-TEX TRAIL ( Salomon Phantasm ( Oboje majú dĺžku stielky 26.5cm a odbehnútých menej ako 20km, čiže ako nové.
ADIDAS Court Stabil Pôvodná cena:59Eur Hádzaná Tenisky
Predám Tenisky ADIDAS Court Stabil č.39 1/3 Pôvodná cena:59Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Ľahké priedušné tenisky v štýle profíkov. Poriadne sa nadýchni, zatni zuby a zaútoč na bránku. V týchto juniorských hádzanárskych teniskách s priedušným sieťovinovým zvrškom doslova preletíš súperovou obranou. Vyznačujú sa ľahkou tlmiacou medzipodrážkou z materiálu EVA a dotvárajú ich syntetické vrstvy, odolné proti oderu
ADIDAS TERREX AGRAVIC FLOW GTX PC:149,90EUR
Predám ADIDAS TERREX AGRAVIC FLOW GTX č.46 Pôvodná cena:149,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03222022) Vydajte sa na svoj obľúbený trail. Trailová bežecká obuv adidas TERREX AGRAVIC FLOW GTX má nepremokavý zvršok ktorý Vás ochráni pred vlhkosťou a vysoký okop na špičke, ktorý ochráni vaše prsty. Aktívne odpruženie Vám dodá neprekonateľnú návratnosť energie. Vysoko priľnavá podošva s ochranným prvkom Vám umožní dosiahnuť plynulého pohybu aj v náročnom teréne. VÝHODY: Gumová podošva Continental™ s ochranným prvkom. Zvršok zo sieťoviny odolný voči opotrebovaniu. Spevňujúca konštrukcia s odpružením. Bežecká obuv s membránou GORE-TEX. Medzipodrážka s aktívnym odpružením Boost.
Spinningový bicykel, spinner Star Trac NXT
Predám repasovaný profesionálny spinningový bicykel Star Trac NXT. Bicykel je repasovaný, po servisnej kontrole, nastavený a v bezchybnom stave. Vadné a opotrebované diely sú nahradené novými. Max. zaťaženie: 159 kg Max. výška jazdca: 208,3 cm Hmotnosť zotrvačníka: 20 kg Celková hmotnosť: 52 kg Rozmery (š x d x v): 52 x 137 x 102 cm Možnosť predaja viacerých kusov. Záruka 1 rok Možnosť odpočtu DPH z predajnej ceny (cena je uvedená bez DPH 21%)
Spinning, Spinner Nxt, Spiningovy bicykel
Rozpredám 11 profesionálnych spinnerov Startrac Nxt Cena 600€/ kus Pri odbere viac kusov zlava!!!
ADIDAS CF Daily QT Pôvodná cena:94EUR Tenisky
Predám zánovné ADIDAS CF Daily QT CL č.41 1/3 kód výrobku:DB1771 Pôvodná cena:94EUR spoločnosť, ktorá vyrába športovú obuv a oblečenie. V roku 1924 ju v nemeckom Herzogenaurachu založili bratia Dasslerovci. V roku 1948 sa spoločnosť rozdelila na 2 firmy: Adidas a Puma. Už ako Adidas AG (AG je nemecká skratka Aktiengesellschaft, čiže akciová spoločnosť) bola zaregistrovaná 18. augusta 1949. Názov Adidas pochádza z prezývky (Adi) a prvých troch písmen priezviska zakladateľa spoločnosti Adolfa Dasslera. Adidas vyrába športovú obuv pre rôznorodé aktivity vrátane univerzálne. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku: -w-db1771 (07102018)