bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST Pôvodná cena: 159,95EUR

Kategória: Fitness, jogging

Predám ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST 3 č.41 1/3 kód výrobku: BB5789 Pôvodná cena: 159,95EUR
TENISKY S MEDZIPODRÁŽKOU, KTORÁ OBNOVUJE ENERGIU.
Donekonečna a ešte ďalej. V týchto dámskych bežeckých teniskách s medzipodrážkou boost™, ktorá obnovuje energiu pri každom kroku, si ani nevšimneš ubiehajúce kilometre. Vyznačujú sa flexibilným a prispôsobivým zvrškom techfit® a ľahkou medzipodrážkou boost™. Vďaka neutrálnemu došľapu sú vhodné pre všetky typy bežcov.
Typ došľapu: neutrálny
boost™ je najaktívnejšie tlmenie, aké sme kedy vyrobili: čím viac energie vydáš, tým viac sa ti vráti
Prispôsobivý zvršok techfit® a anatomicky tvarované pásky spevňujú chodidlo pri každom dopade
Ľahká 3D tvarovaná vrstva FITPANEL poskytuje podporu
Diel TORSION® SYSTEM medzi pätou a špičkou zvyšuje stabilitu
Gumená podrážka STRETCHWEB sa prispôsobuje dopadu chodidla na zem
Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11232017-04202017)
ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST Pôvodná cena: 159,95EUR
Podobné inzeráty
ADIDAS SOLAR BOOST ST 19 W  PC:159,90EUR Bežecké Tenisky
Predám ADIDAS SOLAR BOOST ST 19 W č.38 Pôvodná cena:159,90EUR poškodenie na ľavej teniske z vnútornej strany viď.foto č.5 Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03222022) Dámske bežecké topánky adidas SOLAR BOOST ST 19 zaistí, že si svoj tréning dokonale užijete. Táto dámska obuv so zónami cieleného spevnenie vám pri každodennom behu na dlhej trati dopraje maximálne pohodlie. Zvršok zo sieťoviny inšpirovaný technológiou NASA má všité spevňujúci zóny. Odpruženie o dvojité hustote je na vnútornej strane nohy tuhšie, čo vám umožní dosiahnuť plynulejší pohyb. Technológia Tailored Fibre Placement zaručuje cielené spevnenie strednej časti nohy. Nekonečná energie odpruženie Boost o dvojaké hustote na vnútornej strane umožní plynulý a efektívny beh. Spevňujúci prvok Solar Propulsion Rail spevňuje a optimálne smeruje nohu. VÝHODY: Priedušný zvršok zo sieťoviny. Spevnenie chodidlá Tailored Fibre Placement. Podrážka Stretchweb je prirodzene pružná. Materiál podošvy Continental zaručuje maximálnu priľnavosť. Odpruženie Boost o dvojité hustote v oblasti klenby. Medzipodošva Energy Rail pomáha smerovať nohu. Príjemne stabilné pocit pri chôdzi či behu. Opätok Fitcounter zaručí, že obuv pohodlne padne. Technológia Solar Propulsion Rail spevňuje a smeruje nohu. Stabilizačný prvok Torsion System.
ADIDAS ENERGY BOOST2  Pôv.cena: 135,90Eur Bežecké tenisky
Predám bežecké tenisky ADIDAS ENERGY BOOST2 č.44 2/3 Pôvodná cena:135,90Eur (poškodenie na špici viď foto ď.6. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02072022) kod vyrobku: M29752 Bežecká obuv Adidas Energy Boost 2 Esm M M29752 pre sa vyznačuje starostlivým spracovaním, jedinečným dizajnom, ako aj starostlivosťou o pohodlie užívateľa. Materiál, z ktorého je vyrobený zvršok, zaručuje dobrú izoláciu a primeranú hmotnosť topánky. Dôležitá je aj vysoká paropriepustnosť – vlhkosť sa rýchlo odvádza von. Pevná podrážka vyrobená z dokonalej zmesi má profil, ktorý zaisťuje dobrú priľnavosť pri behu. Pokročilé konštrukčné riešenia sú zodpovedné za prispôsobenie a odpruženie, a tým minimalizujú riziko zranenia. Tento model bežeckých topánok Adidas poskytuje optimálnu tepelnú izoláciu. Je to dobrá voľba pre nadšencov behu, kombinuje pohodlie, dobrý štýl a dobré dizajnové vlastnosti.
Tenisky Adidas Performance Supernova veľ. 39 1/3
Predám Bežecké tenisky Adidas Performance Supernova GTX 39 1/3.Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01302021). Vybehnite v akomkoľvek počasí, prebehnite akýmkoľvek terénom a majte stále suché nohy v bežeckých topánkach adidas s nepremokavou membránou GORE-TEX®. Ľahký a vzdušný zvršok prepúšťa pot , ale membrána k vám zvonku nepustí ani kvapku vody. Odpruženie boost™ sa postará, aby každý váš krok dopadol do mäkkého materiálu. Na suchom a mokrom povrchu vás podrží podošva Continental™. Hmotnosť 300 gramov. Technologie boost Continental GORE-TEX maximálnu návratnosť energie skvele tlmí nárazy pri dopade dodáva energiu v odrazové fáze Tisíce unikátnych TPU kapsúl vytvára najmäkšie a najspoľahlivejšie tlmenie, ktoré adidas kedy vytvoril. Inovatívny štruktúra energetických kapsúl si lepšie zachováva vynikajúce vlastnosti odľahčeného odpruženia ako akýkoľvek iný materiál. Oproti štandardnej penové podošve EVA, ktorá pri nízkych teplotách tuhne a pri vysokých naopak stráca pevnosť, je podošva BOOST ™ 3 krát odolnejšia voči teplotným zmenám. BOOST ™ poskytuje väčšiu energetickú návratnosť než akékoľvek iné penové odpruženie používané v bežeckej obuvi.
ADIDAS SUPERNOVA GTX Pôvodná cena:119,90EUR Bežecké Tenisky
Predám tenisky ADIDAS SUPERNOVA GTX č.40 Pôvodná cena:119,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Nedovoľ vlhkému počasiu, aby ti bránilo v tréningu. Tieto bežecké tenisky adidas ťa aj počas daždivých dní udržia v pohodlí. Ich zvršok GORE-TEX udržiava chodidlá v suchu, priľnavá gumená podrážka zabezpečuje spoľahlivý záber aj na klzkých povrchoch a responzívne tlmenie BOOST zvyšuje stabilitu za každých podmienok. Detaily Zapínanie na šnúrky Syntetický zvršok GORE-TEX Medzipodrážka BOOST Syntetická podšívka Hmotnosť: 287 g (veľkosť EU 38 2/3) Rozdiel medzi pätou a špičkou: 8 mm (päta: 34 mm, špička: 26 mm) Gumená podrážka Kód farby: Core Black / Silver Metallic / Impact Orange
ADIDAS TERREX SKYCHASER LT GTX  PC:149,90EUR Outdoor Tenisk
Predám ADIDAS TERREX SKYCHASER LT GTX W č.41 1/3 Pôvodná cena:149,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04032022) Boost™ Materiál BOOST je eTPU (expandovaný termoplastický polyuretán), ktorý poskytuje veľmi špeciálne mechanické vlastnosti. Je to výsledok úzkej spolupráce s najväčšou svetovou a prednou chemickou spoločnosťou BASF a bol prvýkrát predstavený ako technológia odpruženia bežeckých topánok adidas v roku 2013. Po rozšírení suroviny je tisíce malých penových peliet stlačených vo forme. Pridaním horúcej pary sa pelety roztaví a vytvoria podpornú medzipodrážka. Hustota je približne 0,2 g / cm³. výhody: • Skvelé odpruženie a pohodlie • Vysoká návratnosť energie •Veľmi robustný, dlhodobé odpruženie aj po dlhom používaní •Nezávislé od teploty, ponúkajúca takmer konštantný tlmiace vlastnosti od -20 ° do + 35 ° C. • Veľmi dobré izolačné vlastnosti • Vysoká prispôsobivosť na skalnatých povrchoch Boost™ Continental® Technológia Continental®rubber je najlepším exkluzívnym riešením adidas, najmä pre krátke doby kontaktu, ktoré vyžadujú rýchle priľnutie. Výhody technológie: • O 32% väčšia priľnavosť v porovnaní s našimi hlavnými konkurentmi • V porovnaní s konkurenciou vynikajúca priľnavosť na suchom a najmä na mokrom podklade • Optimalizovaný profil podošvy vďaka znalostiam odborníkov na návrh profilov z Continentalu Continental® EVA EVA (Ethylene Vinyl Acetate) je najčastejšie používaným tlmiacim materiálom v športovej obuvi z niekoľkých dôvodov: • mechanické vlastnosti možno ľahko modifikovať zmiešaním s inými zložkami • Hustotu možno zmeniť pridaním rôzneho množstva vzduchu do zmesi • viac možností pre dizajn a tvary s ľahším a lacnejším spracovaním • variácie ponúka rôzne možnosti pre rôzne koncepcie obuvi, individuálne preferencie a bežecké štýly. Gore-Tex® Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlie a zvyšuje priedušnosť pri všetkých aktivitách v chladnom počasí. Ide o štandardný trojvrstvý laminát zameraný na odolnosť a dlhú životnosť.
ADIDAS SOLAR GLIDE 5 W  PC:129,90EUR   Bežecké Tenisky
Predám zánovné ADIDAS SOLAR GLIDE 5 W č.40 2/3 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05122022) Tenisky Solarglide 5 Či už sa snažíš budovať výdrž na dlhé vzdialenosti, alebo trénuješ na prekonanie osobného rekordu, tenisky Solarglide 5 ti pomôžu dosiahnuť vytýčené ciele. Od medzipodrážky BOOST, cez pletený zvršok až po responzívny diel adidas LEP 2.0, sú vyzbrojené špičkovými technológiami. Zvršok týchto tenisiek obsahuje vysokofunkčnú priadzu s 50% podielom vlákna Parley Ocean Plastic, ktoré pochádza z upcyklovaného plastového odpadu zozbieraného z odľahlých ostrovov, pláží, pobrežných komunít a pobreží, a pomáha tak v boji proti znečisťovaniu oceánov. Klasický strih. Zapínanie na šnúrky. Medzipodrážka BOOST. Podrážka z gumy Continental™