bazár, predaj, inzercia, predám

Adidas Ultraboost 21, veľkosť 43 1/3

Kategória: Fitness, jogging

Predám 2x obuté bežecké tenisky Adidas Ultraboost 21, veľkosť 43 1/3, UK 9. Pôvodná cena tenisiek: 189 Eur. Tenisky sú ako nové, viď fotky. Osobný odber možný v Bratislave alebo v Piešťanoch.
Adidas Ultraboost 21, veľkosť 43 1/3
Podobné inzeráty
Dámske bežecké topánky Adidas Ultraboost 21, Solarglide 5
Predávam svoju bežeckú výbavu. Všetko bežecké topánky vo výbornom stave, používané len minulé leto na striedačku. Predám aj samostatne. Cena za ks 60€. Krabice nemám. Adidas Ultraboost 21 veľ. 41,5 Adidas Solarglide 5 veľ. 42 Pošlem aj Packetou na dobierku. Inzerát platný do zmazania. Kontakt cez email alebo SMS.
ADIDAS CF Daily QT Pôvodná cena:94EUR Tenisky
Predám zánovné ADIDAS CF Daily QT CL č.41 1/3 kód výrobku:DB1771 Pôvodná cena:94EUR spoločnosť, ktorá vyrába športovú obuv a oblečenie. V roku 1924 ju v nemeckom Herzogenaurachu založili bratia Dasslerovci. V roku 1948 sa spoločnosť rozdelila na 2 firmy: Adidas a Puma. Už ako Adidas AG (AG je nemecká skratka Aktiengesellschaft, čiže akciová spoločnosť) bola zaregistrovaná 18. augusta 1949. Názov Adidas pochádza z prezývky (Adi) a prvých troch písmen priezviska zakladateľa spoločnosti Adolfa Dasslera. Adidas vyrába športovú obuv pre rôznorodé aktivity vrátane univerzálne. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku: -w-db1771 (07102018)
ADIDAS  QUESTAR FLOW NXT  PC:59Eur    Tenisky
Predám zánovné ADIDAS QUESTAR FLOW NXT č.39 1/3 Pôvodná cena: 59Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Adidas Querstar Flow Nxt Môžete risknúť tvrdenie, že topánky Adidas Querstar Flow Nxt FZ2956 sú veľmi vydarenou skladbou. Skvele sa hodia k džínsom aj k štýlovejším outfitom, môžu byť doplnkom aj k športovým košeliam a bundám. Topánky sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania, čo je výkladnou skriňou značky Adidas. Konštrukcia zvršku je založená na veľmi moderných a špičkových materiáloch (textil) - má priamy vplyv na primeranú termoventiláciu, vďaka ktorej môže naša noha voľne dýchať. Jednoduchosť používania bola dosiahnutá vďaka použitiu špecializovaných technologických riešení . Na druhej strane podošva, veľmi pružná a zároveň odolná, je ako stvorená pre nízky oder a dobrú priľnavosť k zemi - to bolo dosiahnuté použitím moderných komponentov. Univerzálna obuv deti je výsledkom dlhoročných skúseností a testov, ktorých výsledkom je vynikajúci komfort. Topánky patria do kategórie: poltopánky s účelom celoročné.
adidas ultraboost tenisky
iba vyskúšané na jeden beh a nesadla mi veľkosť pôvodná cena 200€ veľkosť 44 2/3
Predam adidas ultraboost tenisky [takmer nove]
Popis: velkost 41 EU, bielo zlto zelene, podrazka svetla
Adidas Performance Alp 3/4 legíny veľ.L - PC 39 EUR
Predám nové 3/4 legíny zn. Adidas Performance Alp veľkosť L, nové s visačkou. Veľmi pekná kvietkovaná potlač. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty). (08020219) Fitness dámske legíny adidas v modrej farbe. Úzko padnúce dámske legíny adidas Ask Spt 34T F v modrej farbe, ktoré využijete najmä na fitness a pre iné športové aktivity, kedy vám vďaka ľahkému, pružnému a dostatočne priedušnému materiálu zaistí veľmi pohodlné nosenie. Priliehavý strih na telo. Materiál: 83% recyklovaný polyester/17% elastan Modrá farba.