bazár, predaj, inzercia, predám

Aditivum Stanadyne

Kategória: Príslušenstvo

Starostlivosť o palivové systémy dieselových motorov

Vhodné pre dieselové motory:
osobných automobilov, dodávok, nákladných vozidiel, autobusov, poľnohospodárských strojov, ako aj stavebných mechanizmov...

† Znižuje teplotu začiatku vylučovania častíc parafínu a teplotu filtrovateľnosti až o 13°C
† Zvyšuje cetánové číslo nafty, uľahčuje studené štarty, zvyšuje výkon a krútiaci moment
† Znižuje hlučnosť, vibrácie a dymivosť motora a kultivuje chod motora
† Priaznivo ovplyvňuje spotrebu bez negatívneho vplyvu na emisie a katalyzátor
† Čistí a chráni prvky palivého systému pred zanášaním, usadeninami a koróziou
† Znižuje opotrebenie precízne opracovaných dielov čerpadiel a vstrekovačov
† Stabilizuje viskozitu a chemickú stálosť paliva pri skladovaní alebo dlhšej odstávke
† Svojim chemickým pôsobením uľahčuje odstraňovanie vody palivovým filtrom
† Použiteľné aj pre zmesnú naftu Bio Diesel B5 s obsahom do 5% MERO
† Chráni a čistí vstrekovacie dýzy a spaľovací priestor pred zanášaním karbónom
† Znižuje penivosť nafty a minimalizuje tak podiel vzduchu v palive

V ponuke :

237 ml na 114 L nafty .... 16,-€
473 ml na 227 L nafty ..... 22,- €
1,9 L na 946 L nafty ...... 65,- €

Aditivum  Stanadyne
Podobné inzeráty
Aditívum do nafty Diesel + ,350 ml
Originálne aditívum Delphi Diesel+ Advanced 350ml....znova v predaji Vlastnosti: - čistí čerpadlo a vstrekovače - zabraňuje oxidácii kovových častí - dokáže rozpustiť usadeniny na dýzach vstrekovačov - zvyšuje cetánové číslo nafty - znižuje dymivosť - uľahčuje palivovému filtru odstraňovanie rozptýlenej (emulgovanej) vody z paliva - minimalizuje prejavy penenia počas prúdenia paliva Dávkovanie: - celé 350ml vystačí na 50-70 litrov nafty. Výrobca odporúča aditívum pridať do nafty každých 6 mesiacov, prípadne každých 6000km
Aditivum do nafty
Predám značkové aditivum do nafty na zníženie bodu tuhnutia nafty, zlepšenie vlastností nafty s čistiacim účinkom na všetky vnútorné časti motora. Balenie 1 liter. Vydrží až na 500 litrov nafty. Kontakt iba mailom.
VIF SUPER DIESEL ADITIV - Aditivum do nafty
VIF SUPER DIESEL ADITIV - zimní 10L multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozními účinky, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek, včetně otvorů. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail, PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Doporučené dávkování: Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním Vítěz testu dodatečných aditiv do motorové nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL. Možnost rozvozu po SK.
VIF SUPER DIESEL ADITIV - Aditivum do nafty
VIF SUPER DIESEL ADITIV - zimní 5L multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozními účinky, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek, včetně otvorů. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail, PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Doporučené dávkování: Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním Vítěz testu dodatečných aditiv do motorové nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL.vMožnost rozvozu po SK.
2ZEBRA tablety do paliva
Dobrý deň, predám pevné a dobre rozpustné aditívum novej generácie určené do nafty, benzínu, LPG a etanolu E85. Znižuje spotrebu, trenie a emisie, zvyšuje výkon, chráni motor vďaka dekarbonizácii a znižuje jeho hlučnosť. Český atestovaný výrobok.
BG Kit Komplet dekarbonizácie-diesel DPF BG6575
Predám nepoužitú sadu na čistenie palivového systému a motoru + aditívum do oleja. K sade pridám aj originál lievik. Špeciálna sada prípravkov na dekarbonizáciu olejového a spaľovacieho systému - nafta. BG kompletná dekarbonizácia olejového, palivového, spaľovacieho a výfukového systému. Veľmi ľahko, absolútne bezpečne a efektívne odstráni usadeniny a zabráni ich tvorbe. Zvýši výkon motora, zníži spotrebu, opotrebenie a emisie. Používajte každých 15.000 km a Váš motor bude stále v dobrej kondícii. Obsah sady: BG 109 pre servis olejového systému, piestnych krúžkov a kompresných tlakov. BG 112 pre servis motorového oleja. BG 245 pre servis ventilov, vstrekovania, DPF a spaľovacieho systému. Balenie: 3x 325ml balenie na kompletné a jednorázové použitie. Lievik.