bazár, predaj, inzercia, predám

Administratívna budova v centre mesta Zvolen

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj administratívnu budovu v centre mesta Zvolen cca 200m od hlavného námestia. Nachádza sa na ulici Študentská, všetky pozemky sú vysporiadané. Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod vody, kanalizácie, elektriny, plynu. Objekt má dve nadzemné a jedno podzemné podlažie s dreveným stolicovým krovom. V podzemnom podlaží o veľkosti 108 m2 sú sklady a kotolňa, v prvom nadzemnom podlaží o veľkosti 114 m2 je predajný priestor so svojím zameraním. V druhom nadzemnom podlaží sa nachádza bytová jednotka o veľkosti 108 m2. Podkrovný priestor je pripravený na realizáciu výstavby. Budova je postavená na železobetónových pásových základoch s izoláciou proti vode. Zvislé nosné a deliace konštrukcie sú murované z keramických tehál. Stropy sú prevažne železobetónové s rovným podhľadom, v prvom nadzemnom podlaží sú znížené sadrokartónové podhľady s bodovými svietidlami. Krov je drevený sedlový stolicový, s uličnej strany s vikierom, krytina je betónová Bramacová. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Schody sú železobetónové monolitické s povrchom z liateho terazza. Vnútorne omietky sú hladké, vonkajšie omietky z uličnej strany sú brizolitové, z dvornej hladké. Okná v prvom nadzemnom podlaží sú drevené dvojité, v druhom nadzemnom podlaží z uličnej strany sú plastové s izolačným trojsklom s pred okennými žalúziami, z dvornej časti drevené. Dvere sú drevené prevažne v oceľových zárubniach. Podlahy v podzemnom podlaží sú z cementových poterov, v menšom rozsahu z keramickej dlažby, v prvom nadzemnom podlaží sú prevažne keramické dlažby a v druhom nadzemnom podlaží sú prevažne drevené a z PVC. Budova je vykurovaná teplovodným ústredným kúrením elektrickým kotlom v podzemnom podlaží a kotlom na zemný plyn v druhom nadzemnom podlaží. Teplá voda je ohrievaná v dvoch zásobníkových elektrických bojleroch ( v podzemnom a prvom nadzemnom podlaží ) a prietokovým ohrievačom v kotly ústredného kúrenia na prvom nadzemnom podlaží. Rozvod teplej a studenej vody je prevažne plastovým potrubím. Kanalizačné stúpačky sú liatinové a plastové. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická , istenie ističmi, s podružným istením v každom podlaží. Budova bola postavená okolo roku 1945, v roku 2008 bola robená úprava krovu a výmena krytiny. K dispozícii sú parkovacie miesta z dvornej strany na parcele kde leží budova. Táto ponuka je zaujímavá ako investičná príležitosť nakoľko je o podobné priestory záujem na prenájom či už ako obchodné priestory alebo na bývanie. Novému vlastníkovi umožňuje rôzne možnosti rekonštrukcie a následného využitia či už na podnikanie alebo bývanie v centre zaujímavého mesta Zvolen.
V minulosti slúžila budova na bývanie,preto budúci majiteľ môže budove zmeniť status na bytový dom a priestory zariadiť ako plnohodnotné bytové jednotky.
V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis,poplatok za vklad KZ do katastra nehnuteľností.
Administratívna budova v centre mesta Zvolen
Podobné inzeráty
Budova vhodná na podnikanie aj bývanie blízko centra
V predaji budova blízkosti centra mesta, ktorá je vhodná na podnikanie aj bývanie. Budova sa nachádza na ulici M.R. Štefánika približne 700 m od centra mesta. Budova stojí na pozemku, kde je dostatok priestoru na parkovanie alebo postavenie ďalšej nehnuteľnosti. Budova je v pôvodnom stave, postavená z kvalitných materiálov. Je postavená na základoch z kameňa, murivo je pálená tehla a strecha je pozinkovaný plech. Budova je napojená na všetky inžinierske siete plus studňu. Vykurovanie je centrálne plynovým kotlom. Budova má tri podlažia s celkovou úžitkovou plochou 487 m2. Prízemie má rozlohu 183 m2 a je rozdelené na 2 väčšie miestnosti, 4 menšie sklady, garáž, do ktorej dá sa vojsť autom z dvora a sociálne zariadenie. Prízemie má nižšie stropy (2,2 m), nachádza sa tam aj plynový kotol, ktorý vykuruje celú budovu. 1. poschodie má rozlohu 175 m2 a je rozdelené na 7 miestností, chodbu a sociálne zariadenie. Na prvé poschodie sa dá dostať cez tri samostatné vchody. 2. poschodie má rozlohu 129 m2 a je rozdelené na 2 samostatné miestnosti, jedna má výstup na balkón, ďalej 2 sklady v podstrešných priestoroch a sociálne zariadenia. Pozemok, na ktorom je postavená budova, má rozlohu 1274 m2 a je oplotený so vstupom priamo z cesty. Na pozemku je možné vytvoriť viacero parkovacích miest, priestor pre posedenie či vonkajšiu terasu. Vďaka šírke a rozlohe pozemku je možné na ňom postaviť ďalšiu budovu – prevádzku alebo aj rodinný dom. Do budovy sa dá vstúpiť cez viacero vchodov, a preto je ideálna na podnikateľské účely s jednou alebo viacerými prevádzkami, či na podnikateľské centrum. Vhodná je tiež ako poliklinika, sídlo pre firmy ako predajňa, reštaurácia či aj ako predškolské zariadenie. Hoci je budova v pôvodnom stave a vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu, má veľký potenciál využitia vďaka svojej rozlohe, polohe a tiež pozemku. Viac fotografií, všetky pôdorysy a virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti nájdete na stránke Cena nehnuteľnosti: 320 000,- EUR V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti – príprava kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, overenie podpisov, kolky pri návrhu na vklad kúpnych zmlúv na katastri. Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte: Ing. Tomáš Kažimír - Realitný maklér tomas@ web:
NA PREDAJ DOM V CENTRE MESTA | STARÉ MESTO - MOYZESOVA ULICA
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj ponuku, ktorá sa neodmieta. Jedná sa o výnimočný objekt v historickom centre Košíc, na ulici Moyzesova. >>>VIDEOOBHLIADKU budovy si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Nejedná sa len o budovu v historickom centre mesta. Ide o celý projekt, ktorý bude nielen ziskový, ale navyše je k nemu všetko pripravené na okamžitú realizáciu. Posledné 2 roky majiteľ vybavoval všetky potrebné dokumenty nato, aby v tejto výnimočnej budove na Moyzesovej ulici mohlo vzniknúť 8 luxusných bytov, 2 nebytové priestory (vhodné na krátkodobý prenájom), 8 pivničných kobiek, welness zóna v suteréne a vonkajšia oddychová zóna s bazénom, či altánkom pre posedenie. Stavebné povolenie, dokumentácia a povolenia od pamiatkového úradu, samotná projektová dokumentácia, cenové ponuky od všetkých dodávateľov materiálov, kalkulácia nákladov, zisku, web stránka na predaj jednotlivých bytov, jednoducho všetko je pripravené na okamžitú realizáciu. Táto 3 podlažná budova stojí na pozemku s celkovou výmerou 478m² a jej zastavaná plocha je 324m². Vstupom od hlavnej cesty z Moyzesovej ulice sa cez nádherné otvorené schodisko dostaneme do hlavnej časti domu, odkiaľ sa už rozdeľujú cesty k jednotlivým miestnostiam, do pivnice, na dvor, schodiskom sa dostaneme na 1NP a podkrovie. Celková podlahová plocha je 690m² vrátane plochy podkrovia + 71m² tvoria plocha práve nebytové priestory v suteréne. Posledné roky bola budova prenajímaná na administratívne účely a pokojne vám poskytne túto možnosť aj naďalej, no bola by veľká škoda nevyužiť takúto príležitosť. Na základe projektu tu môže vzniknúť 8 luxusných bytov s výmerami od 33m² - 146m². Len si predstavte, ako sa budú predávať tieto luxusné byty v centre mesta, s vysokými 3,9 metrovými stropmi, balkónmi, vonkajším dvorom s bazénom či miestom na grilovanie. Ten má rozlohu 154m². Nakoľko je parkovanie veľkým problémom v rámci developerských projektov v centre mesta, aj takáto možnosť tu je a vo vnútornom dvore môže vzniknúť niekoľko miest na parkovanie. Nakoľko sa nejedná o pamiatkovú rezerváciu, nepodlieha rekonštrukcia interiéru pravidlám pamiatkového úradu, no exteriér áno. To dáva veľmi veľa možností na realizáciu a čo ja najdôležitejšie, zajtra môžete začať realizovať tento projekt. Všetky dokumenty sú pripravené s pečiatkami právoplatnosti. Celá budova so stavebným povolením a celým projektom je na predaj za 1.200.000 eur bez DPH. Ak vás táto výnimočná ponuka oslovila, rád vám ju ukážem aj osobne. Zavolajte mi na číslo .
Predaj rodinnej vily  v centre mesta Nitra
Exkluzívne na predaj rodinná vila v centre Nitry Exkluzívne ponúkame na predaj vilu / rodinný dom v centre Nitry, ktorý rozpráva svoj príbeh. Poloha nehnuteľnosti ponúka komfort tichej ulice , ale zároveň niekoľko výhod centra mesta. Nehnuteľnosť sa nachádza v pamiatkovej zóne mesta. Vila nie je evidovaná ako historická budova . Nehnuteľnosť je postavená na pozemku o rozlohe 435 m2. Budova je podpivničená s možnosťou využitia priestorov . Ďalší skladový priestor s možnosťou využitia je súčasťou záhrady. Dom je v pôvodnom , ale udržiavanom stave vhodnom na rekonštrukciu. Jednou s výhod , ktorú nehnuteľnosť ponúka je možnosť dobudovania bytovej jednotky v podkroví.Úžitková plocha domu je približne 120 m2. VÝHODY : - centrum mesta - tichá lokalita - možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv - vzhľadom na polohu možnosť využitia na podnikateľské účely LOKALITA : Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici, v pamiatkovej zóne , ale v centre mesta. Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou nakoľko sa nachádza v centre mesta . Neďaleko rodinného domu sa nachádza nemocnica, rehabilitačné stredisko, polícia, a nákupné centrum Mlyny. Len niekoľko metrov od rodinného domu sa nachádza autobusová zastávka a reštaurácia. Lokalita, dispozičné riešenie a poloha robia s nehnuteľnosti výbornú investičnú príležitosť vhodnú na bívanie , ale aj na podnikanie. CENA : Cena nehnuteľnosti je 409 900 €. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva. Bezplatne zabezpečíme kompletné hypotekárne zabezpečenie. Obytná plocha: 120m² Rozloha pozemku: 435m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Plyn: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Predzáhradka: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom v centre mesta Komárna na predaj
Ponúkame na predaj rodinný dom v centre Komárna. Zastavaná plocha domu: 125 m2, celková úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva z predsiene, 1 nepriechodnej izby, 2 priechodných izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou. Podlahu tvoria v izbách a predsieni drevené parkety, v kuchyni linoleum, v kúpeľni je keramická dlažba. Miestnosti sú vystierkované, vymaľované, kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev TÚV plynový bojler, kanalizačné vedenie bolo menené. Na dome sa uskutočnila hydroizolácia formou chemickej injektáže. Stavebný materiál: pálená tehla Strecha: sedlová Celková rozloha pozemku je 330 m2. Vedľa domu sa nachádza polyfunkčná budova, majú samostatné vchody, môzu slúžiť aj na bývanie, aj na podnikanie. Vo dvore sú zasadené ovocné stromy a je tu tiež možnosť vytvorenia terasy. Budovy sú napojené na všetky inžinierske siete : voda,plyn, elektrina a kanalizácia. Rodinný dom s vynikajúcou lokalitou je ideálny na rekonštrukciu podĺa vlastných predstáv nového majiteľa. V prípade záujmu je možnosť kúpiť budovy aj samostatne alebo spolu. Rodinný dom a polyfunkčná budova spolu v cene 249.000 € : Polyfunkčná budova v cene 110.000 € : Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Rodinný dom v centre mesta s polyfunkčnou budovou v Komárne
Skvelá investičná príležitosť! Ponúkame na predaj rodinný dom s polyfunkčnou budovou v centre Komárna. Zastavaná plocha domu: 125 m2, celková úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva z predsiene, 1 nepriechodnej izby, 2 priechodných izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou. Podlahu tvoria v izbách a predsieni drevené parkety, v kuchyni linoleum, v kúpeľni je keramická dlažba. Miestnosti sú vystierkované, vymaľované, kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev TÚV plynový bojler, kanalizačné vedenie bolo menené. Na dome sa uskutočnila hydroizolácia formou chemickej injektáže. Stavebný materiál: pálená tehla Strecha: sedlová Polyfunkčná budova: Rozloha: 62 m2, úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva: 2 miestnosti (možnosť využitia ako kancelária, ale aj ako bývanie), veľká podkrovná izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, veľká garáž s montážnou jamou. Kúrenie zabezpečujú plynové kachle, ohrev TÚV plynový bojler. Celková rozloha pozemku je 390 m2. Budovy majú samostatné vchody, môzu slúžiť aj na bývanie, aj na podnikanie. Vo dvore sú zasadené ovocné stromy a je tu tiež možnosť vytvorenia terasy. Budovy sú napojené na všetky inžinierske siete : voda,plyn, elektrina a kanalizácia. Rodinný dom a polyfunkčná budova s vynikajúcou lokalitou sú ideálne na rekonštrukciu podĺa vlastných predstáv nového majiteľa. V prípade záujmu je možnosť kúpiť budovy aj samostatne : Rodinný dom v cene 139.000 € : Polyfunkčná budova v cene 110.000 € : Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Melek – ubytovacie zariadenia a hospodárske budovy na predaj
Ponúkam na predaj nehnuteľnosti nachádzajúce sa v obci Melek (Vráble 5 km, Nitra 30 km). Jedná sa o komplex budov slúžiacich prevažne ako ubytovacie zariadenia, ktoré sú kompletne zrekonštruované a ihneď voľné. Ďalšie budovy fungujú ako sklady, samostatne stojaci menší rodinný dom je vhodný ako administratívna budova alebo sídlo firmy, a na konci pozemku sa nachádzajú budovy v minulosti slúžiace na veľkochov ošípaných. Celková výmera pozemkov v tejto ponuke je až 4785 m2. Účel využívania budov a pozemkov sa môže zmeniť – sú vhodné na rôzne podnikateľské aktivity, poľnohospodárske účely, chov zvierat, ako stavebné pozemky, domy sú vhodné na viacgeneračné bývanie. RD1: 7-izbový 3-podlažný rodinný dom – ubytovňa. V roku 2018 prešla stavba kompletnou rekonštrukciou. Došlo k výmene všetkých okien za plastové, prehodnoteniu dispozície interiéru, výmene podláh, kompletne nové sú rozvody NN, vody, kanalizácie a ústredného kúrenia. Budova je vykurovaná centrálnou kotolňou (kotol Immergas s prípravou na pripojenie solárneho ohrevu). Oprava vnútorných omietok, nové maľby a nátery. Kompletná rekonštrukcia izolácie strechy. Nové zariaďovacie predmety spoločných spŕch a samostatných WC na každom podlaží. V celom objekte je nainštalovaných 5 klimatizačných jednotiek. Nová kuchyňa, 5,30 m linka Decodom, zabudovaná umývačka riadu, indukčná platňa, kamenný drez, digestor, pákové batérie, kvalitné obklady. V technickej miestnosti je zriadená aj serverovňa a celý objekt je pripojený na internet, budova je snímaná kamerovým systémom. Z asfaltovej komunikácie je vstup do garáže pre 1 motorové vozidlo. RD2 – polyfunkčný objekt. Dispozícia: veľká vstupná hala, 2 spálne, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (linka Decodom 3,8 m v tvare L, umývačka riadu, plynová nadstavba so zabudovanou elektrickou rúrou a mikrovlnkou, kamenným drezom s odkvapkávačom, digestorom, pákovou batériou, chladničky, mrazničky), samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, technické zázemie. V objekte sú 2 klimatizačné jednotky, vykurovanie ústredné komplet nové rozvody s novými radiátormi zn. Korad, elektroinštalácia nová svetelná a motorická na automat, nové rozvody vody, samostatný plynový kotol Immergas nainštalovaný v centrálnej kotolni. RD3 – administratívna budova. Dve samostatné obytné alebo kancelárske miestnosti s pripojením na internet. Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. 2 klimatizačné jednotky, na vykurovanie slúžia elektrické radiátory. Hospodárske budovy – na konci pozemku sa nachádzajú maštale, ktoré v minulosti slúžili na chov ošípaných. Prízemný objekt má tvar dvojlode so vzájomným prepojením, v čiastočnom suteréne sa nachádza rozrábková miestnosť s kuchynským vybavením a sklad, z vonkajšej strany budovy je prístupná veľká udiareň a ďalšie skladovacie priestory. Okolie budov je vyspádované a odkanalizované, betónové rampy umožňujú pohodlný prístup vozidiel. Parcely v okolí budov sú využívané ako okrasná a úžitková záhrada a z veľkej časti ako ovo