bazár, predaj, inzercia, predám

Adventný kalendár flisovy

Kategória: Ostatné

Krásny vrecúškový kalendár
Adventný kalendár flisovy
Podobné inzeráty
Predám nový, nepouživaný adventný kalendár.
Predám nový, nepouživaný adventný kalendár. Posielam aj na dobierku, v tom prípade + poštovné.
Adventny kalendar
Predam novy, nepouzity adventny kalendar. Biely, "zasnezeny", vid foto. Predavam za 32 eur. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom, dakujem :-)
Adventný veniec a vianočné  dekorácie
Predám adventný veniec a rôzne vianočné dekorácie: Adventný veniec, podstavec z prútia, priemer 30cm - 20€, Vianočný venček, priemer 30cm - 15€, Záves vianočná guľa, priemer 16cm - 18€, Zápich tri jabĺčka - 2€, Reťaz s medenými perlami, 2 × 2,5m - 2€/kus Pri odbere viac kusov možná malá dohoda.
Adventny veniec, veniec na dvere
S láskou robené vence na dvere, adventny veniec. Cena adventny veniec 30€ VENIEC NA DVERE FIALOVY 25€ VENIEC NA DVERE BIELY 20€
Vreckové kalendáre-notesy
Predám nasledovné staré vreckové kalendáre /notesy/: 1/ Praktický kalendáŕ a záznamník - rok 1938 2/ Škoda - rok 1940 3/ Kapesní kalendář ROH rok 1951 4/ Kalendář československé obchodnické besedy na rok 1912 5/ Kapesní kalendář -rok 1939 6/ Škoda - Kalender fur das Jahr 1942 /v nemeckom jazyku/. Predám aj jednotlivo, na požiadanie pošlem obrázky a ceny.
Kalendár drevený
Kalendár drevený – univerzálny kalendár , nezáleží na tom aký je rok. Dá sa používať stále dokola. Súčasťou je aj malý blok na odkazy. Kalendár má stojan, alebo sa dá aj zavesiť na stenu. Pre milovníkov Francúzska a francúzštiny, pretože mesiace sú písané po francúzsky. Rozmer : výška 23 cm, šírka 13cm Úplne nový zabalený. Cena 5,00 eur pri osobnom prevzatí v Ivanke pri Dunaji Cena 7,90 eur – kuriér s dobierku na adresu na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30