bazár, predaj, inzercia, predám

Air hockey, vzdušný hokej

Kategória: Ostatné

Predám nový párkrát použitý air hockey.

Air hockey, vzdušný hokej
Podobné inzeráty
Prenájom zábavných automatov, futbalový stôl, jukebox
Ponúkame do BEZPLATNÉHO prenájmu nástenné jukeboxy - s karaoke, stolný futbal, šípkové automaty, biliardy, air hockey - hudbu v jukeboxoch pravidelne aktualizujeme. Zákazník dostáva PROVÍZIU z tržby, BEZPLATNÝ prenájom, dovoz, montáž, ozvucenie priestoru a servis do 24 hodin. Ponúkame: - Jukebox (hudobný automat) - karaoke, videoklipy, pravidelne aktualizovaní hudba v music boxoch - Šipkové automaty - súťažné elektronické šípky - NOVOMATIC, CYBERDINE, - Futbalové stoly - Biliardové stoly na timer - Air hockey - s príslušenstvom Zabezpečujeme servis pokazených automatov, poprípade odkúpenie, alebo zámena automatov KEY: futbal, šípky, nevýherné stroje, biliard, jukebox, stolný futbal,
biliard, sipkovy automat, stolný futbal, air hockey, kalceto
Ponúkam do prenájmu STOLNÝ FUTBAL, BILIARD, ŠÍPKY, AIR HOCKEY, BOXER, KOPAČ, DETSKE AUTOMATY, AUTOMATY NA PLYŠÁKY, zábavné parky , herne , bary , krčmy , kúpaliská, nákupné centra ... Podiel zo zisku 30-50 % . Tel.
Kinderkraft Neste AIR cestovná postieľka
Prístelka NESTE AIR nie je len klasický prístelok k posteli rodičov. Ide o multifunkčný produkt – môže slúžiť ako samostatná detská postieľka, rovnako môže nahradiť cestovnú postieľku. NESTE AIR je určený pre rodičov, ktorí chcú mať svoje malé blízko pri sebe a zároveň chcú zlepšiť kvalitu svojho spánku. Na bočných stenách je sieťovina, ktorá zaisťuje vynikajúce prúdenie vzduchu – aj v tých horúcich dňoch. Je to tiež vybavenie pre dojčiace mamičky, ktorých deti sa budia niekoľkokrát za noc. S NESTE AIR nebudete musieť vstávať každé dve hodiny, aby ste mohli dieťa nakŕmiť. Tento multifunkčný prístelok má až 5 výškových úrovní a navyše môžete nastaviť uhol sklonu matrace na 2 úrovniach. Má dieťa nádchu a chcete mu uľahčiť dýchanie? Stačí zľahka zdvihnúť matrac! NESTE AIR má rozbaľovaciu bočnicu, vďaka ktorému sa premení zo samostatnej detskej postieľky na prístelku. Pouzivana 2 mesiace. Ako nova. Povodna cena 140€ teraz 100€. Osobny odber.
HOKEJ 2018
Predám oficiálnu hokejovú ročenku HOKEJ 2018.Kniha mapuje podrobne hokejovú sezónu 2017/18. Cez PyeongChang 2018,cez MS v Dánsku,kde nás viedol tréner C. Ramsey,MS 20,účinkovanie Slovana v KHL až po obhajobu titulu pre B. Bystricu. Kniha je nová. Cena knihy je 5€+poštovné.
HOKEJ 2017
Predám oficiálnu hokejovú ročenku HOKEJ 2017. Kniha mapuje komplet hokejovú sezónu 2016/17. Prináša úspech výberu Európy na Svetovom pohári aj slovenskými hráčmi. MS v Nemecku a Francúzsku, svetové sútaže a ankety. Vystúpenie Slovana v KHL,titul baranov v slovenskej extralige. Kniha je v 100% stave. Cena knihy je 5€+poštovné.
Hokej 77 Vieden - V.Malec
77-8 € Hura hokej -4 € Cena spolu - 10 € Osobne, alebo ako doporuceny list+ 3€, platba vopred na ucet.